Tko zna zašto, uopče nije očito!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Mozda trebaju prvo provjeriti kako ce izgledati stanoviti smartphone s brojkom 5 u imenu, pa da znaju sto trebaju kopirati?
Mozda trebaju prvo provjeriti kako ce izgledati stanoviti smartphone s brojkom 5 u imenu, pa da znaju sto trebaju kopirati?
Vec je definirano kako uredaj izgleda.
Ovo je napravljeno s namjerom posebnog predstavljanja, jer je to puno bolji nacin predstavljanja i marketinga, nego li na sajmu ;)
BTW o kojem ti kopiranju pricas, otkad je apple tu svi pricaju o nekom kopiranju. Sto im je isto, kockasti su, imaju tipku na sredini iiii?... gluposti.
Žele se pokazat veliki, no ne znam kolko im to treba i kolko će im uspjet s obzirom da su svi važni ljudi na MWC-u.
BTW BUG, kasnite jako... ali ipak ste objevili ovo prije T3.com
Važnih ljudi je malo naspram publike. Puno veci ce se hype napraviti na samostalnoj priredbi.
Kod samsunga se zna, prvo najava, nakon toga čekati što će izbaciti apple, nakon toga brzo proizvod natrag na doradu da bi bio što sličniji appleu. To se stalno ponavlja (galaxy tab, ll ...)
Ali mislim da će ovaj put morati raditi malo žešču doradu!
Kod samsunga se zna, prvo najava, nakon toga čekati što će izbaciti apple, nakon toga brzo proizvod natrag na doradu da bi bio što sličniji appleu. To se stalno ponavlja (galaxy tab, ll ...)
Ali mislim da će ovaj put morati raditi malo žešču doradu!
s tim hejtanjem si dosadan ko proljev.
Ovo je napravljeno s namjerom posebnog predstavljanja, jer je to puno bolji nacin predstavljanja i marketinga, nego li na sajmu ;)
BTW o kojem ti kopiranju pricas, otkad je apple tu svi pricaju o nekom kopiranju. Sto im je isto, kockasti su, imaju tipku na sredini iiii?... gluposti.
Covjek ovdje ne smije nista reci da Android ekipa odmah ne krene s bezbrojnim td-ovima i denialima. Nema veze, jer slika govori vise od rijeci.
No, na kraju dana - meni je osobno sasvim svejedno i sretan sam sto svi imamo veliku mogucnost izbora. A svima njima svaka cast jer rade dobre stvari. Pa i Samsung ;-))
U svakom slucaju, povlacim se iz daljnje rasprave jer znam da je uzaludna.
Pa naravno da je uzaludna..
Ako cemo tako, Galaxy serija više liči LGu Pradi nego li iPhoneu, jer ima 3 tipke...
Nije bit poricanja koliko toga da je i iPhone kopirao masu toga, ubiti, sto se tu ima kopirat, nema bas puno mjesta tu za dizajn kad je ekran cijeli mobitel.
Covjek ovdje ne smije nista reci da Android ekipa odmah ne krene s bezbrojnim td-ovima i denialima. Nema veze, jer slika govori vise od rijeci.
No, na kraju dana - meni je osobno sasvim svejedno i sretan sam sto svi imamo veliku mogucnost izbora. A svima njima svaka cast jer rade dobre stvari. Pa i Samsung ;-))
U svakom slucaju, povlacim se iz daljnje rasprave jer znam da je uzaludna.
Gluposti, ovdje su stavljeni najlošiji modeli, one prve Omnie, serije 5 i 8 tisuća nisu...Ova slika je sramote, isto i s HTC-ovim mobitelima. Kolko umišljen moraš biti da ovo staviš.