Munjeviti MSI N680GTX Lightning

poruka: 43
|
čitano: 3.735
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Munjeviti MSI N680GTX Lightning".
14 godina
protjeran
Re: Munjeviti MSI N680GTX Lightning
ATiGamer kaže...

Nije bitno uopće, 7970 ima dovoljno visok bandwidth i svako podebljavanje istog uglavnom znači vrlo male dobitke

btw danas sam katastrofa igrao, ne sjećam se kad sam zadnje tako loše {#}

Ima sada, kako vrijeme prolazi i to ce se penjati.Cekaj da mi produ jos ovi ispiti, jos tjedan i naprasit cu te :)

clock2much
16 godina
neaktivan

lolz

15 godina
MARKOZD15 kaže...
1337Raptor kaže...

Zelim vidjeti rewiev 4 way SLI MSI GTX680 Lightning vs. 4way MSI HD 7970 Lightning.

BTW. ovo bih volio vidjeti u svom kucistu.

4X HD 7970 će opet biti bolji kako god okreneš !!! Bolje skaliranje će pomoći. Ali HD 7970 je bolja kupnja od bilo kakve GTX 680.

Bolje skaliranje, naravno da to kaze covijek koji nema ni jednu ni drugu. sudeci po tvojim ovakim komentarima nikad nisi ni posjedovao crossfire ili sli.

Naravno da je sli po skaliranju godina ispred ati-a. Isprobano i uvjereno.

A u slucaju 7000 serije i 600 serije nema se sta raspravljati, 680 je svakako bolja od 7970 najvise u praksi a o driverima da i ne pricam ako se radi o crossfire ili sli. Kao single card je i 7970 super i dosta jaka ali u crossfireu se nebi kladio da nema problema u igrama.

Dok 680 u sli radi kao u single modu i sve super skalira i nikakvi problema u igrama. U to sam se sam uvijeriu u zadnje cetiri serie pocevsi od 295gtx preko 480gtx pa 580gtx i sad 680gtx. ove cetiri serie sam sve isprobao u sli cak 580 i u 3 wey sli i nikakvi problema nisam imao ni u windowsima  ni u igrama. a sve to tertirano i u nvidia surroundu i u eyefinityu. iako je ati prvi popularizirao eyefinity i ja sam bio uvijeren da je bolji od nvidia surrounda ali se to pokazalo suprotno. Nvidia surround jako stabilan dok eyefinity mi znao zezati cak i u windowsima a da ne govorim u igrama dok kameru misem okreces nestaje hrpa stvari na pojedinom monitoru. Tek toliko o tvom iskustvu, ovo sam pisao iz razloga sto dosta ljudi prije kupnje gleda po forumima pa dea ga ti sa svojim neiskustvom ne dovedes u skupu i nezadovoljnu situaciju. jer sam i ja jedan puta bio u njoj i znam da je skupa jer sam sve ponovo prodavao i novo kupovao

14 godina
protjeran
djdamir81 kaže...

Bolje skaliranje, naravno da to kaze covijek koji nema ni jednu ni drugu. sudeci po tvojim ovakim komentarima nikad nisi ni posjedovao crossfire ili sli.

Naravno da je sli po skaliranju godina ispred ati-a. Isprobano i uvjereno.

A u slucaju 7000 serije i 600 serije nema se sta raspravljati, 680 je svakako bolja od 7970 najvise u praksi a o driverima da i ne pricam ako se radi o crossfire ili sli. Kao single card je i 7970 super i dosta jaka ali u crossfireu se nebi kladio da nema problema u igrama.

Dok 680 u sli radi kao u single modu i sve super skalira i nikakvi problema u igrama. U to sam se sam uvijeriu u zadnje cetiri serie pocevsi od 295gtx preko 480gtx pa 580gtx i sad 680gtx. ove cetiri serie sam sve isprobao u sli cak 580 i u 3 wey sli i nikakvi problema nisam imao ni u windowsima  ni u igrama. a sve to tertirano i u nvidia surroundu i u eyefinityu. iako je ati prvi popularizirao eyefinity i ja sam bio uvijeren da je bolji od nvidia surrounda ali se to pokazalo suprotno. Nvidia surround jako stabilan dok eyefinity mi znao zezati cak i u windowsima a da ne govorim u igrama dok kameru misem okreces nestaje hrpa stvari na pojedinom monitoru. Tek toliko o tvom iskustvu, ovo sam pisao iz razloga sto dosta ljudi prije kupnje gleda po forumima pa dea ga ti sa svojim neiskustvom ne dovedes u skupu i nezadovoljnu situaciju. jer sam i ja jedan puta bio u njoj i znam da je skupa jer sam sve ponovo prodavao i novo kupovao

SLI ima stabilniji ali manji FPS, pogodan za gaming.U cmarkovima je CF nadmocniji radi boljeg skaliranja i viseg FPS-a, dok se za igre ne preporuca radi mini laga(sttuteringa).

clock2much
18 godina
neaktivan

Vegeta je inače imao brdo SLI i CF setupa pa zna što priča.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Penryn kaže...

Vegetin dobar frend ima GTX 570 SLI ;) Za CF se sve zna odavno, dosta je i review koji pogledat.

clock2much
15 godina
Penryn kaže...

Ima istine u tom sto kaze Vegeta.

14 godina
neaktivan

HD 7970 - 3.150 Kn

GTX 680 - 3.820 Kn

Po meni par posto u igrama, PhysX i CUDA ne opravdava ovu razliku od 700 Kn.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
donator_bubrega kaže...

HD 7970 - 3.150 Kn

GTX 680 - 3.820 Kn

Po meni par posto u igrama, PhysX i CUDA ne opravdava ovu razliku od 700 Kn.

po meni opravdavaju jer ako ces se ti stalno s problemima boriti i zivcirati dok igras hebes to.

16 godina
neaktivan

problema nema nikakvih, sve radi ko podmazano

15 godina

dok ne spojis CF i nabacis par monitora sve je super

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...

dok ne spojis CF i nabacis par monitora sve je super

da tek tada gtx680 pošteno zaostaje :) onda je sve super imaš pravo

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 0:00 (toxic).
18 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
Penryn kaže...

Vegetin dobar frend ima GTX 570 SLI ;) Za CF se sve zna odavno, dosta je i review koji pogledat.

Glupost, sada malo potraži lijepo tu moje probleme sa SLI. Quad Sli GTX295 šrot :)(to sam pogonio sa nepreboljenim napajanjem silverstone zeus 750w starog kova ali....), 3 x 9800gtx+ šrot, problemi neviđeni. bio sam zadovoljan sa 2 x 9800gtx donekle ali kad sam trecu roknuo banana, dobro vjerujem da se sada situaciju dosta popravila..

Imao sam također CF 4890 performanse više nego dobre, iskreno osim ogromne buke i prevelikog zagrijavnja- za razliku od nvidie nisu mi svako malo pucali driveri.

Zaključak je bio da treba izbjegavat CF i SLI setup, cak niti hd5970 mi nije radila bajno :(.. sve to ima svoje

Iskreno mi je još žao što nisam probao gtx 560 ti SLI jer sam imao šansu :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice