Mozilla Seabird

poruka: 38
|
čitano: 7.242
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozilla Seabird".
18 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

Odlične ideje i ne tako daleka budućnost...

Moj PC  
20 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mozilla Seabird

Ajoj! To treba znati popravljati. Dobro da znam što me čeka.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

PredobroŠutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

izgleda baš futuristički, valjda će netko patentirati

iPhone killer :D

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

Odlicno izgleda, odlicna ideja, samo sto bi cijena takvog uredaja bila ko Svetog Petra kajgana

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

je li se to meni čini ili seabird ne treba touchscreen

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Mozilla Seabird
Vuja12 kaže...

Odlicno izgleda, odlicna ideja, samo sto bi cijena takvog uredaja bila ko Svetog Petra kajgana

Ne bi baš jer implementacija tih tehnologija ne košta ništa više od trenutnih troškova. Uglavnom, ja bi radije dao 8000 kn za taj uređaj nego za iDrek 4.

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Vuja12 kaže...

Ne bi baš jer implementacija tih tehnologija ne košta ništa više od trenutnih troškova. Uglavnom, ja bi radije dao 8000 kn za taj uređaj nego za iDrek 4.

Svatko normalan bi ovo kupio prije iPhonea 4

EDIT: Zaboravio sam reci, koliko kod da bili troskovi proizvodnje uredaja, nabili bi astronomsku cijenu sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 22:55 (Vuja12).
17 godina
odjavljen
Vuja12 kaže...
Svatko normalan bi ovo kupio prije iPhonea 4

Našlo bi se i takvih. Ne previše, ali dovoljno da Stevo bude zadovoljan.

16 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

mislim da sam video savršen telefon.

6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

ja samo neznam di bi stavili bateriju :?

www.vodopija.net
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

http://pomegranatephone.com/

Jos jedan super koncept/reklama

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
nick kaže...

Baterija bi vjerojatno bila ugrađena u telfon. Ako misliš na to da je telefon pretanak za bateriju,varaš se-imaš baterija čak i veličine nokta. Prema tome,mogu uzeti i površinom veliku bateriju i ugraditi je duž telefona.

16 godina
protjeran
meddle kaže...

Reklama, da - za neko tamo turističko mjesto. Pogledaj release date.

17 godina
Mozilla Seabird

sve u tom kucistu, damn jos slusalica koja se vadi

i takoder sluzi kao joystick, fenomenalno, pogotovo

ovo s projektorima...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

bugovci kasnite, link

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mozilla Seabird

KUPUJEM

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mozilla Seabird

drugi komentar na jubito

je najjaci ....i meno

skoro doslo

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
nick kaže...

Baterija bi vjerojatno bila ugrađena u telfon. Ako misliš na to da je telefon pretanak za bateriju,varaš se-imaš baterija čak i veličine nokta. Prema tome,mogu uzeti i površinom veliku bateriju i ugraditi je duž telefona.

Naravno, ali kapacitet baterije? Pogledaj bateriju od Desire-a koja nije tako malena, a drzi mobitel dan, dva zivim. Ako ugradis bateriju kakvu si spomenuo (da je debela kao nokat i povrsinom velika kao cijeli mobitel) ona ce umrijeti nakon 2 sata koristenja! Ne mozes koristii projektor i jos hrpu stvari koje se vide na videu-u a  da i baterija drzi kao na sadasnjim smartphone-ima, ne jos neko vrijeme!

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

Sve ovo izgleda super, ali šta je sa radom u pokretu?

Interesuje me kako da ovo radi vani kada sunce se digne nad sred neba, da li ovi projektorčići su tako jaki da se i tada može na haubi automobila tipkati??? Trenutno nevidim način na koji to da se riješi ovi problemi ali možda već neka glava to zna i čeka ključni momenat.....

I da sjetio sam se, ovo ili nešto u ovom fazonu sam već negdje vidjeo, neki futuristični film sa budžetom od 2 k$ od prije 15-ak godina. U tom filmu se koristila   sprava koja je  bila nešto između ovoga i Ipad-a samo što između dva dijela tog fu-uređaja koji se da rastaviti, reproducira se neki hologram ili nešto u tom fazonu pa se po njemu tipka, nakon posla samo dva ruba sklopiš staviš u džep i evoga sve u jednom. eh ti pusti snovi i lijepe ideje gdje ste čekam na vas dosta dugo.....

Gdje je taj Steve Jobs da mu uvalim ovu ideju u glavu pa neka malo i on sanja, ako iko zna da proda muda pod burege onda je to naš stivi, .... ali možda je i on gledao film pa već takvo nešto ima u planu ili je čak bio režiser he he malo da se   i ja našalim. kasno je pa oprostite na rječniku!!!

Lijepo je vidjeti da netko ima čak i ideju te to kaže glsno i jasno, veoma mali broj se usuđuje reći da ima neku ideju koja je posve nova, stideći se i bojeći kritike i podsmijeha i glupije komentara i sl.

.Ovakva ili slična spravica (možda malo primitivnija) će zasigurno ugledati svjetlo dana samo je pitanje kojeg dana i da li će mo mi biti tu da je isprobamo ili blatimo ako dođe od Stivija samo zato što je od njega ...  .

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Vuja12 kaže...

Samo što je "iDrek 4" realnost, a ovo fikcija. Da ne govorim o tome šta će "iDrek XX" imati dok (ako) se ostvare dječački snovi ove maštovite ekipe ;)

Na stranu nadmetanje i gluposti, koncept je svakako interesantan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 2:51 (dubflash).
17 godina
neaktivan
meddle kaže...

HAHAHA aparat za kavu i harmonik u jednome. Haha dobro me nasmijaše :))

17 godina
odjavljen
Lion King kaže...
Naravno, ali kapacitet baterije? Pogledaj bateriju od Desire-a koja nije tako malena, a drzi mobitel dan, dva zivim. Ako ugradis bateriju kakvu si spomenuo (da je debela kao nokat i povrsinom velika kao cijeli mobitel) ona ce umrijeti nakon 2 sata koristenja! Ne mozes koristii projektor i jos hrpu stvari koje se vide na videu-u a  da i baterija drzi kao na sadasnjim smartphone-ima, ne jos neko vrijeme!

Da, ali da se stvarno potrude mogli bi napraviti takvu bateriju (kladim se da i postoji takva, samo  proizvođači štede na baterijama). Da sada krenu sa razvojem takvog telefona, on bi se u trgovinama našao možda za 3-4 godine.

BTW, da li je još neko osim mene primjetio da mob koristi Android?

15 godina
neaktivan
Kod nas i više!
16 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

Prehebeno!Iznenađen

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Svaka čast! Mob je zakon.
16 godina
neaktivan
Mozilla Seabird

Lijepa stvarcica,ali ce i jenako lijepa cijena biti ;D!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mobitel koji bi mi svakako dobro došao..Mada nevjerujem da će nešto tako ubrzo izači .

16 godina
protjeran
Lion King kaže...

Zar ti stvarno mislis da je daleka buducnost prijenos struje zrakom?

Vidio si neki dan one punjace?

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Lion King kaže...

Zar ti stvarno mislis da je daleka buducnost prijenos struje zrakom?

Vidio si neki dan one punjace?

Ma ono je radilo preko magnetskog SYS,Prijenos stuje nije moguc,jer cim bis ti na sebi imao zeljezni gump ODES TI U * * *. . .!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice