Mozilla razvija Firefox OS tablet

poruka: 4
|
čitano: 744
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozilla razvija Firefox OS tablet".
17 godina
Mozilla razvija Firefox OS tablet

Super im je poslovna politika, tabelt prvo ponuditi tržištima poput Kine i Indije?! O moj Bože pa svaki, siromašni Indijac ili Kinez radije bi polovnu prvu generaciju iPad ili sličnih tableta, nego 'ovo'. Koncept isproban i totalno proašn.

A VIA.. kad čujem riječ VIA u želudcu mi se nešto okrene. Još uvijek da mi je naći servisera ili stručnjaka koji će mi natjerati PCI USB karticu od VIA-e da radi pod bilo kojim OS na svijetu.

Mozzila dok ima para bolje da počnu uzimati već gotova rješenja i počnu konkretno nešto nuditi tipa Telefone, Phablete, Tablete ili sl. dok ih konkurencija tipa Google, Microsoft, Apple i Samsung ne bi preko noći pojela, jer ionako u ovom hyper poslovnom svijetu, ne zna se šta će biti za mjesec dana a pogotovo do kraja godine i sl.

Moja presuda: piši propalo, vrijeme će pokazati.

Because anything Korea does, Japan does it better.
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Re: Mozilla razvija Firefox OS tablet
Envy kaže...

Još uvijek da mi je naći servisera ili stručnjaka koji će mi natjerati PCI USB karticu od VIA-e da radi pod bilo kojim OS na svijetu.

evo dvije u ormaru koje nikad nisu proradile.. majku im bezobraznu

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
protjeran
nastavak rVatskog intelektualnog rasipanja. Ljudi, molim vas nemojte rasipavati svoj mozak jer ne bu za vas na kraju niŠta ostalo!!! :)

Mozillin OS je hvale vrijedan projekt a ne bezvezarija koju bi 2 klinca na osnovu, omrazenog, hw vendora nekvalitetno zaflejmat... inženjeri moji :P
17 godina
TranceMight kaže...

Mozillin OS je hvale vrijedan projekt 

Mozillin OS je sranje... 'ne stiže kuja zeca', tržište smartphona ulazi i u sfere 100 godišnjaka, nema tu više projekata i ambicioznosti kao što je to bilo prije 10-tak godina, zarada je sve manja i manja a gotovih i besplatnih rješenja sve više i više, inženjeru ili kolega moj. ;)

Because anything Korea does, Japan does it better.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice