MOXA dan

poruka: 3
|
čitano: 1.316
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MOXA dan".
17 godina
MOXA dan

Potpuno OFF-TOPIC: Znam da nema veze sa temom članka, ali zar se ovaj hotel još uvijek zove "Panorama" (još stariji naziv "Sport")? Mislio sam da je akvizicijom Sheratona prešao u njihovu Four Points by Sheraton podvrstu hotela te mu je naziv promijenjen.

A sada - MOXA. Imam vrlo pozitivna iskustva sa njihovim proizvodima. Iako se radi mahom o specijaliziranim uređajima za industrijsku namjenu (npr. konverteri za serijska sučelja) imaju moju preporuku.

"Now, I am become Death, the destroyer of worlds." - J.Robert Oppenheimer

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MOXA dan

Clanak govori jedno, uvodna slika drugo - projekcija po dnevnom svjetlu, jos uz upaljenu rasvjetu, jos s platnom direktno ispod 3 lampe je primjer nestrucnosti (dok tekst sugerira suprotno,tj. sposobnu firmu). I kome onda sad vjerovati, vlastitim ocima ili tudem tekstu... Belji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
MOXA dan

Prvo, moxa, dobra i pouzdana oprema, jedna od prvih koji su nudili ethernet ring... mislim cak i prvi u optickoj varijanti...

drugo, kod nas se sve i svasta bavi prezentacijskim biznisom, pa koliko para toliko muzike, namjerno napisano u ovom licu ;)

trece nije mi jasno zasto su to napravili dok se u Hannoveru dogadja sajam industrijske automatike i dosta ekipe

koja se bavi automatikom, govorim u Hr, a koriste ovu opremu, je otputovala tamo!???

steta, jer se distributor mozda nije prikazao u najboljem svjetlu, moje misljenje bad timing... iduci put poslje Hannovera, nikako ne za vrijeme  !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice