Hm. Grijesim li ja ili ovaj model osim OS-a i klizne tastature i nije puno drugaciji od X10?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Glupost! Ionak ga nije moguće kod nas kupiti! A neka vijest da je Desire dobio 2.2???
manje vise su svi ovi top modeli slicni ;)
Glupost! Ionak ga nije moguće kod nas kupiti! A neka vijest da je Desire dobio 2.2???
To im je potpuno nevažna vijest jer nije vezana za Apple. Iskreno čudi me što su i ovu vijest objavili.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Vise je izraz mobitel izgubio svoje simboliziranje na nekadasnje uredjaje preko koji smo nazvali druge i slali im sms-ove...
I'm soo SERIAL
To je prva generacija Drodida dostupna u Vipu. Malo sam se igrao sa njim u ducanu (dakle ispod 5 min) i nije mi se svidjela ta tipkovnica, cinila se gumenom. Mozda se covjek navikne na nju. N97 ima harverski bolju tipkovnicu, ali nije androdi.
Droid 2 mi izgleda super po speckama, valjda ce poboljsati tipkovnicu. Ima istu bateriju ko i prvi droid i duplo jaci procesor a uspjeli su produljiti vrijeme cekanja i vrijeme razgovora. Nadam se da do tih mjerenja nije dosao odjel marketinga.
Iz Pule sam, bas sam gledao u T-mobile i Vip centru, ni tu ni tamo je nema... A ovi drugi ducani cak i da ga imaju tesko da ce ti dati da se ''poigras'' s njime malo.
Hm. Grijesim li ja ili ovaj model osim OS-a i klizne tastature i nije puno drugaciji od X10?
ti omap na 10mhz je bolji od bilo cega iz qualcomma... lagano karikiram, ali ovaj omap na 1ghz je vjerovatno jednak ili bolji od qualcomma na 1.5ghz, a i omap za grafiku uzima povervr, a qualcomm sjebanu verziju ati imageona, a i klokabilnost omapa je bez problema najcesce i preko 50% iznad stocka, pogledaj samo n900, sa 600mhz na 1150mhz
a qwerty je meni must have
ti omap na 10mhz je bolji od bilo cega iz qualcomma... lagano karikiram, ali ovaj omap na 1ghz je vjerovatno jednak ili bolji od qualcomma na 1.5ghz, a i omap za grafiku uzima povervr, a qualcomm sjebanu verziju ati imageona, a i klokabilnost omapa je bez problema najcesce i preko 50% iznad stocka, pogledaj samo n900, sa 600mhz na 1150mhz
a qwerty je meni must have
S ovim se slazem. Qualcomm ima sranje od grafike, šteta da HTC ne pređe na ti omap već jednom. Qualcomm je prilično veliko smeće!
I'm soo SERIAL
opasno je motorola počela prijetit ovim gigantima (htc, apple...)
valjda će biti dobavlj kod nas