Motorola Droid 2

poruka: 14
|
čitano: 4.222
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorola Droid 2".
18 godina
neaktivan
Motorola Droid 2

Hm. Grijesim li ja ili ovaj model osim OS-a i klizne tastature i nije puno drugaciji od X10?

:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: Motorola Droid 2

Glupost! Ionak ga nije moguće kod nas kupiti! A neka vijest da je Desire dobio 2.2??? 

15 godina
neaktivan

manje vise su svi ovi top modeli slicni ;)

15 godina
protjeran
Aldo kaže...

Glupost! Ionak ga nije moguće kod nas kupiti! A neka vijest da je Desire dobio 2.2??? 

To im je potpuno nevažna vijest jer nije vezana za Apple. Iskreno čudi me što su i ovu vijest objavili.

16 godina
Pa zar nije nedavno izašao Droid u prodaju? Već nasljednik? Šteta sto ga nema kod nas bas bih ga htjeo isprobati u nekom centru da vidim kako to funkcionira.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
Motorola Droid 2

Vise je izraz mobitel izgubio svoje simboliziranje na nekadasnje uredjaje preko koji smo nazvali druge i slali im sms-ove...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ima Droidova kod nas, samo neznam di si ti Indepedndet. Ako si u Zg ko cinjenicu znam da imas u Gajevoj i u Gardenu.
I'm soo SERIAL
17 godina
neaktivan

To je prva generacija Drodida dostupna u Vipu. Malo sam se igrao sa njim u ducanu (dakle ispod 5 min) i nije mi se svidjela ta tipkovnica, cinila se gumenom. Mozda se covjek navikne na nju. N97 ima harverski bolju tipkovnicu, ali nije androdi.

Droid 2 mi izgleda super po speckama, valjda ce poboljsati tipkovnicu. Ima istu bateriju ko i prvi droid i duplo jaci procesor a uspjeli su produljiti vrijeme cekanja i vrijeme razgovora. Nadam se da do tih mjerenja nije dosao odjel marketinga.

16 godina
neaktivan
Motorola Droid 2

0 0 hvala 0
16 godina
ManBearPig kaže...
Ima Droidova kod nas, samo neznam di si ti Indepedndet. Ako si u Zg ko cinjenicu znam da imas u Gajevoj i u Gardenu.

Iz Pule sam, bas sam gledao u T-mobile i Vip centru, ni tu ni tamo je nema... A ovi drugi ducani cak i da ga imaju tesko da ce ti dati da se ''poigras'' s njime malo.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
protjeran
logic kaže...

Hm. Grijesim li ja ili ovaj model osim OS-a i klizne tastature i nije puno drugaciji od X10?

ti omap na 10mhz je bolji od bilo cega iz qualcomma... lagano karikiram, ali ovaj omap na 1ghz je vjerovatno jednak ili bolji od qualcomma na 1.5ghz, a i omap za grafiku uzima povervr, a qualcomm sjebanu verziju ati imageona, a i klokabilnost omapa je bez problema najcesce i preko 50% iznad stocka, pogledaj samo n900, sa 600mhz na 1150mhz

a qwerty je meni must have

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 22:11 (grimyHR).
18 godina
grimyHR kaže...
logic kaže...

ti omap na 10mhz je bolji od bilo cega iz qualcomma... lagano karikiram, ali ovaj omap na 1ghz je vjerovatno jednak ili bolji od qualcomma na 1.5ghz, a i omap za grafiku uzima povervr, a qualcomm sjebanu verziju ati imageona, a i klokabilnost omapa je bez problema najcesce i preko 50% iznad stocka, pogledaj samo n900, sa 600mhz na 1150mhz

a qwerty je meni must have

S ovim se slazem. Qualcomm ima sranje od grafike, šteta da HTC ne pređe na ti omap već jednom. Qualcomm je prilično veliko smeće!

15 godina
neaktivan
Kako je Motorola odskocila. Ova Droid serija nije za bacit. U Vipu sam probo prvi Driod, i cini mi se dosta robusnim. Istinabog, da je tipkovnica puno drugacija od ove s koje pisem (N97) jer je robusnija, zbijenija i ima nizi hod tipki, a sistem otvranaja nije automatiziran. Nadam se da su to rijesili ovim modelom. Osnovni dizajn je zadrzan, sam kaj nema onih zlatnih detalja. A najveca glupost je kaj od pocetka nema podrsku za multi touch, nego samo s upgreadom. Zaljubio sam se u prvi Droid, mogo bi i u ovaj :D
I'm soo SERIAL
15 godina
neaktivan
Motorola Droid 2

opasno je motorola počela prijetit ovim gigantima (htc, apple...)

valjda će biti dobavlj kod nas

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice