Motorola Charm

poruka: 16
|
čitano: 2.230
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorola Charm".
18 godina
neaktivan
Motorola Charm

E ovakav sam android čekao :-). Samo treba ga dočekat kod nas. Ako i ikad dođe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 15:18 (Bugovac).

1 0 hvala 0
16 godina
Motorola Charm

I kak da ja sad to stavim u svoj dzep?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Motorola Charm

Ovo je definitivno dobar pokazatelj da je Motorola oživjela.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Motorola Charm
odoše oni u prošlost!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Motorola Charm
underdog kaže...

I kak da ja sad to stavim u svoj dzep?

Uzmes mobitel u ruku, polako sa drugom rukom razvuces djep traperica i uguras mobitel u djep... ;)

Nadam se da sam ti pomogao Smijeh

17 godina
Motorola Charm
Ovaj uređaj me po dizajnu podsjeća na križanca iPhone 4 i BlackBerry-a. ;-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Motorola Charm

Motorola je rekla da ce do kraja godine izdati 20-tak mobitela sa Androidom :)

Ovo je pocetak....i to dobar :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
Motorola Charm

križanac magarca i konja :P

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Motorola Charm

Zanimljiv mi je taj koncept sa touchpadom na pozadini uređaja, ako bude dobro riješeno softverski da prihvača geste, kao što i touchscreenovi funkcioniraju(tipa ako "zviznem" preko touchpada da i ekran podosta odskrola, a ne samo kao i da sam normalno sa prstom polako vukao)to bi moglo biti dobro, jer recimo na desire-u tamo koliko god ja brzo prešao preko touchpada on će uvijek raditi isti pomak, što onda znači da ako oćeš odscrolat neku veću stranicu da treba mahati i mahati po touchpadu da bi to i uspjeli...

Stoja
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
Stoja kaže...

Zanimljiv mi je taj koncept sa touchpadom na pozadini uređaja, ako bude dobro riješeno softverski da prihvača geste, kao što i touchscreenovi funkcioniraju(tipa ako "zviznem" preko touchpada da i ekran podosta odskrola, a ne samo kao i da sam normalno sa prstom polako vukao)to bi moglo biti dobro, jer recimo na desire-u tamo koliko god ja brzo prešao preko touchpada on će uvijek raditi isti pomak, što onda znači da ako oćeš odscrolat neku veću stranicu da treba mahati i mahati po touchpadu da bi to i uspjeli...

Evo kako nastaju tračevi - kad ne uspijemo s razumijevanjem pročitati vlastiti jezik što se tek događa kada prenašamo strane vijesti.

Nije u pitanju touchpad nego trackpad - navigacijska tipka - nešto potpuno drugačije od filma u koji si ti upao zamišljajući rad s tim ;)

17 godina
Motorola Charm

Aha, znači trebala bi biti ista stvar kao što i HTC u svoje legend/desire stavio? Ako je tako, onda neće imati puno smisla ako touchscreen bude dobarNeodlučan

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
kowach kaže...

križanac magarca i konja :P

znaci brz(konj) i moze puno napraviti(magarac)?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Motorola Charm

Zanimljiv mobiel,ali tu je problem da android je primarno namijenjen velikim touch screenovima,pa bi impementacija trebala biti doista dobra,ne kažem da je mob loš no ptam se hoće li uspjeti pokraj mobitela poput blackberrya i nokijine e i c serije s tim OSom,a da pri tome da dodamo da nema mnogo ljudi kojima je motoblur ugodno iznenađenje.Jedino ako je cijena niska,i da je doista dobro dizajniran(mislim u izradu i tipkovnicu jer o estetskim vrijednostima ne rasprvljam).

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 20:39 (crovalentin).

0 0 hvala 0
18 godina
Stoja kaže...

Aha, znači trebala bi biti ista stvar kao što i HTC u svoje legend/desire stavio? Ako je tako, onda neće imati puno smisla ako touchscreen bude dobarNeodlučan

I opet promasaj :), nije kao sto je HTC stavio. Ova je otraga. Znaci palcevima tipkas, a jednim od prstiju koji su ti odostrag mozes navigirati pomocu tog trackpada.

17 godina
Solo761 kaže...

I opet promasaj :), nije kao sto je HTC stavio. Ova je otraga. Znaci palcevima tipkas, a jednim od prstiju koji su ti odostrag mozes navigirati pomocu tog trackpada.

Taj dio kužim i to mi je jasno, ono na što sam se ja odnosio je na princip funkcioniranja samog trackpada. Recimo na desire kad koristiš trackpad nemožeš scrolati dok držiš prst već moraš stalno "mahati" da scrolaš, a scrola po jedan red, te tako scrolanje dugih stranica može biti gore i sporije nego na mobovima sa tipkovnicom. Ono što ja govorim je da kad recimo jedno "mahneš" preko trackpada da se stranica kinetički scrola ovisno o našoj brzini zamaha, kao što ekrani rade, tada bi taj trackpad imao većeg smislaNamigiva

Stoja
16 godina
neaktivan

tu je taj trackpad, samo sa drugim modelom moba, al će funkcionirati na isti način

jako zanimljivo i inovativno

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 8:23 (frooost).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice