briga me za žuti karton ili bilo sta, vi ste samo skupina trolova koji mrze nesto sto nemogu priustiti! Znaci pa takvome ja cu mrziti ferrari, jaguar i slicno samo zato jer si ga ne mogu priustiti?
zasto mrziti nekoga zbog dobre reklame? o.O polovica vas nema pojima i kao sto vidi koriste mobitele iz prahistorije pa naravno priča gluposti, tko sto i koliko moze, zadrzi za sebe, ovdje je nebitan tvoj samsung XXXXX ili HTC xxxx.
Androidi se množe ko cajke, vara se ljude na sve strane, npr izade neki HTC model i za tjedna dana izade novi pod drugim imenom i izmjenim dizajnom, I ONDA VI GOVORITE KAKO APPLE KRADE I NISTA NE VALJA, ajde razmislite malo o tome :)
i znam da cu dobiti hrpu dislikeova ali razmislite malo o kvaliteti, npr. frend je imao ip4, kupio je HTC sensation imao ga je 2 dana i odusao, baterija ne izdrzi NI JEDAN DAN! toilko o tome, a sad svi seru po Steveu nakon sto je umro, pa gdje ste bili prije? seljačine retardirane FUJ!
slusaj, mozemo si mi priustit iP bez problema. U garazi mi stoji BMW od 350 000 kn, i ako hoces, kupit cu ti 15 iphone-ova, a onda cu ti ih zabit u...znas vec.
I sad nemas sta da jedes jer moras odplacivat BMW.
BMW je odplacen, ne brini :D
Da, vidi se po tvojim komentarima.