Pa di da ga nosim onda?Ako ga imam u toj futroli kosti će mi propast,ako ću ga imat u džepu ostat ću bez alata koji život znači.Najbolje bi bilo da naprave mob koji ćemo vuč na špagici iza sebe,ili na sajli.
Meni će se raspast glava onda
Ne treba biti neki veliki strucnjak da znas da danas sve steti lmao xD ...

Ne treba biti neki veliki strucnjak da znas da danas sve steti lmao xD ...
Tek za otprilike 10 godina, se bude vidjelo kak su štetni Mobiteli i ostala zracenja Wi-fi isto tak no onda ce bit nismo znali moš mislit kak nismo znali profit je bitan fuckaš ostalo.
Uglavnom vezano za tu temu, treba obavezno pogledat ovaj film dole baš me zanima oce li bit prikazano na našim Televizijama. Nece vjerojatno jer nije podobno nezgodna tema, ionak nemamo državne javne televizije osim na papiru koja bi to trebala prikazat a ostale boli đon no nikad se ne zna.
http://www.fullsignalmovie.com/
Postoje dva velika problema pri ovim istraživanjima. Prvo, vrijeme istraživanja mora biti dosta dugo da bi se vidle određene posljedice. I drugo, EM-valovi tih frekvencija za koje se istraživanje obavlja su sveprisutni i nije lagano napraviti kontrolnu skupinu. Možemo opaziti neke nuspojave takvog zračenja tokom godina no nitko ne može dokazati da je baš to zračenje uzrok tome. Nadam se da će ovo detaljnije istraživanje dati neki bolji uvid u situaciju.
Pa mikrovalno zračenje mobitela svakako utiče na tkivo,naročito moždano.Sad,kratkročno dugi razgovori mogu zagrijavati tkivo,a kakve posljedice to ostavlja...
mobilni uređaji također ugrožavaju IQ i sposobnost pamčenja
Kad čovik pogleda sve ovo, na kraju ispada da se je najzdravije drogirat
Pa mikrovalno zračenje mobitela svakako utiče na tkivo,naročito moždano.Sad,kratkročno dugi razgovori mogu zagrijavati tkivo,a kakve posljedice to ostavlja...
Kad se previše zagrijava smanji množitelj i napon ili stavio noctuu nh-d14,zna se da povišena temp smanjuje radni vijek.
svi mi smo culi da mobiteli i drugi uredaj nisu dobri za ovo ili ono dali je istina vjerovatno dali su clanci vezani za tu temu napuhani sigurno dali cemo ih prestati koristiti naravno da NE da treba bobuditi svijest o tom pogledu izlaganja zracenja da ali samo zato da se proizvodaci pocnu brinuti koji mobitel ce imati manje zracenje ali svi znamo da se to nece skoro dogoditi kao sto ih necemo prestati koristiti sva ta istrazivanja su samo da nnetko pobere novac
Tako je to danas. Sto vise znanost i medicina napreduju, to su ljudi "bolesniji". Prije su ljudi umirali "prirodnom smrcu", danas je to srcani/mozdani udar, karcinom, itd. Prije je covjek bio "star i zbunjen" a danas je alzheimer. Sve u ovom zivotu je privremeno/prolazno, pa tako i sam zivot.
(no svejedno perite ruke ;))
Cini se da je najbolje skinut se gol, pobjec u neku prašumu i ajmo ispočetka...
tamo te ubode vuk, izjedu komarci, kisele kiše, uplaši babaroga, napadnu stjenice...
Tako je to danas. Sto vise znanost i medicina napreduju, to su ljudi "bolesniji". Prije su ljudi umirali "prirodnom smrcu", danas je to srcani/mozdani udar, karcinom, itd. Prije je covjek bio "star i zbunjen" a danas je alzheimer. Sve u ovom zivotu je privremeno/prolazno, pa tako i sam zivot.
Koliko je danas prosječni vijek trajanja ljudskog života a koliki ima 30-ak god.???
To što se tek sada nove bolesti otkrivaju ne znači da prije nisu postojale već da medicina tada nije bila na tom nivou da bi mogla pronaći bolest.
Danas kad netko umre ugl. se zna razlog smrti(karcinom, srce...) dok je prije bilo: "A Bo**ti oša, i gotovo".
tamo te ubode vuk, izjedu komarci, kisele kiše, uplaši babaroga, napadnu stjenice...
a prilagodiš se
Izmislili su spravu koja će nas sve pobiti a još smo je i sami platili. Dobrovoljno u smrt ...neprocjenjivo ..
Da ali bih bio u prašumi ranjiv od gorila kad im je sezona parenja!
Još jedna loša vijest.
Oh well...
tamo te ubode vuk, izjebu komarci, kisele kiše, uplaši babaroga, napadnu stjenice...
Ubode te vuk?
Ako je išta loše za zdravlje onda su to HDZ i njegova politika.
De stvano kak može vuk nekoga ubost a dobro svašt je moguće
Ah, kao da mi nije dosta to što mi se od litija raspada kože na rukama, sad još i ovo-moram promijenit profesiju.
Je li tko za sladoled?
De stvano kak može vuk nekoga ubost a dobro svašt je moguće
ako te može ugrist komarac, zašto te nebi mogao ubost vuk?
Kaže nije dokazano da nisu štetni - nije dokazano niti da nisu.
Osim toga WHO kaže da ga nebi smjela koristiti djeca mlađa od 6 godina radi narušavanja imuniteta. Dakle sigurno je da ruše imunitet a onda je sve otvoreno.
Uz to svega toga je previše sada - svatko ima barem jedan mobitel, svaka kuća po jedan access-point, surfanje mobilnim internetom, a sve bezveze - radi čega? Da bi dobio mail od šefa na wc-u?
Ionako ako nešto moraš radit moraš sjesti za pravi komp i kabelsku vezu? Jedina koristi koja mi je ovako opravdana je za trgovačke putnike i terenske komercijaliste a sve ostalo je preseravanje i fragmetacija poslova da se valjda nebi radio jedan al konkretan.
Cijelom bi kvartu bio dovoljan jedan otvoreno wlan za mobilni internet i to je onda u duhu same ideje a ne ovako 100tinjak zaključanih da bi sva rulja derala po 3G internetu - pa da je zdravo bilo bi štetno radi pretjerivanja.
Koliko je danas prosječni vijek trajanja ljudskog života a koliki ima 30-ak god.???
To što se tek sada nove bolesti otkrivaju ne znači da prije nisu postojale već da medicina tada nije bila na tom nivou da bi mogla pronaći bolest.
Danas kad netko umre ugl. se zna razlog smrti(karcinom, srce...) dok je prije bilo: "A Bo**ti oša, i gotovo".
Promasio si bit mog posta.
Nije bio kritika modernoj znanosti nego komentar na senzacionalnost "modernim bolestima". Steti ovo, lose je ono, nemoj ovako, nemoj onako. Pa kaj? Mobiteli stete--big deal. Kisik koji je osnova naseg zivota -- je izrazito toksican i ubija nas svakim udahom. I sta bi sad trebali? Prestat disati? I koja im je uopce definicija "stetnog" i sto zapravo nije stetno?
Utjecaj na kosti kuka ima smisla testirati samo kod ljudi koji koriste slušalicu (BT ili žičanu) jer je količina zračenja u stanju čekanja zanemariva u odnosu na količinu zračenja tijekom razgovora. Ako se ova pojava pokazala i kod ljudi koji mobitel stavljaju na uho dok pričaju, bilo bi dobro testirati utjecaj nošenja bilo kakvog tereta na boku.
Meni ne mora niko ni govoriti, jer znam da mobitel loše utječe na mene, imam ružan osjećaj na mjestu gdje je bio prislonjen mobitel prilikom razgovora. Tako da ga gotovo nikako ne koristim, a ostalim savjetujem da izbjegavaju duge razgovore, a da kratke rješavaju sms-om, da koriste zvučnike umjesto prislanjanja uz uho, emailove tamo gdje je moguće.
Neki komentiraju da se trebamo vratiti u divljinu, ja mislim da su se mobiteli mogli i drugačije napraviti, nisam baš primjetio da se u reklamama hvale malim zračenjem, prije izgledom, kamerom itd. a u zračenje se ne dira, kao da je planirano da zrače i možda je to njihova glavna namjena, ko zna...
Evo samo da naponem za sve koji nisu znali, da je zračenje ukoliko mobitel radi na 3G mreži manjeg intenziteta nego kod 2G mreža!