ova "vijest" je stara najmanje 3 tjedna. :-/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cek taj mob sam negdje vidio... mozda u Bugu il negdje drugdje... prije mozda 5-6 dana 
Znaci i to su poceli radit...
što nitko drugi neče kinezi če. super stvar. konačno mogu imat računalo kao doma i u džepu. samo da su još ekran razvukli preko cijelog mobitela. čim se neki "brand" proizvođač sjeti to napraviti s najmanje 1000Mhz procesorom kupujem!
samo da su još ekran razvukli preko cijelog mobitela.
onda bi bio skroz razvucen horizontalno pa to ne bi ni na sto slicilo. 
Ti Kinezi su stvarno carevi! Zalažu se za napredak tehnologije! Još samo da mi je jedan ovakav nabaviti....
imaš komotno pol kile uređaja u džepu i 7 sati rada.... samo zato kaj ima xp gore... isplativo? ne... možda u bližoj budućnosti kad se to još unaprijedi...
Preteško da bi se zvalo mobitelom, 400g? Za to ti treba stalak da ga pričvrstiš za uho kad duže razgovaraš
i mi smo već o tome prije pisali: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xp-mobitel/34114.aspx
Ti Kinezi su stvarno carevi! Zalažu se za napredak tehnologije! Još samo da mi je jedan ovakav nabaviti....
Svakako su korak ispred svih. Prvo Blockberry, sada xpPhone, strašno me zanima što je slijedeće.
super je ovo.
još samo da mu je 1080P displayport izlaz i usb 2.0 host port...
ma dajj mali drug kinez.. ovo me podsjeća na kineske tuš kabine sa radijom i telefonom. jedino se istuširat u njima ne možeš pošteno.. 
ma dajj mali drug kinez.. ovo me podsjeća na kineske tuš kabine sa radijom i telefonom. jedino se istuširat u njima ne možeš pošteno.. 
a bas si zahtjevan... 
ja imma nokiu 5800 i stavio sam na nju xp i radi ko satic nakon 3-4h podesavanja
a jel to kakav emulator ili? ako može link tutorial
ja imma nokiu 5800 i stavio sam na nju xp i radi ko satic nakon 3-4h podesavanja
na nokiu windowsi mogu samo preko dosboxa, i to je jako jako spor satic...al JAKO JAKO JAKO, cak i ako se radi o windowsima 3.x
i bilotko tko kaze drugacije sere al JAKO JAKO JAKO 
Evo budem snimio i postavio na youtube ne radi takon sporo treba dosta da se upali ali poslej radi fino .
A imate jako dobre tut-ove na ip-martu
Evo budem snimio i postavio na youtube ne radi takon sporo treba dosta da se upali ali poslej radi fino .
A imate jako dobre tut-ove na ip-martu
ma joj, sta bi dobro radilo, dosbox je spor i na kompu, a kamoli ne na mobu sa 400mhz procom i onda jos winxp na njemu...