Mobitel iz Microsofta?

poruka: 7
|
čitano: 1.712
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mobitel iz Microsofta?".
18 godina
neaktivan
Mobitel iz Microsofta?

Daj ba ovaj MS hoce da se uvali u sve segmente trzista iako u tom segmentu neke firme vladaju, pa daj jbt MS ako se neceg niste mogli samo sjetiti ko vam je kriv... vidite kako druge firme ubiru pare na nesto sto se veilki MS nije sjetio... i sad i MS hoce dio kolaca... hoce da uzmu dio kolaca Google u oglasavanju i da budu konkurencija appleu u ipodu (zune) i evo sad iphone...  ma daj stvarno ne znam.. budite dobri u onom sto jeste, zar vi ne proizvodite OS i u tome trebate biti najbolji barem po ukupnom trzistu korisnickih OS-a!!!!! a ne da ih pravite pune bugova!!!

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Mobitel iz Microsofta?

Žaba podigla krakove za potkovu. Kamo idu ti silni milijuni koje M$ zarađuje? Umjesto da pare troše na menađerčiće, bolje im je da traže ljude pune ideja pa im se nebi događalo da prate druge nego budu predvodnici u tehnološkim inovacijama. Surface je dobar početak. Možda će skakanjem po pozornici Monkeyboyu sinuti koja nova ideja.

Ne mora ovo biti loš mobitel, barem prema tehničkim karakteristikama.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Mobitel iz Microsofta?

Bez brige, ovo će proizvesti HTC jer jedino oni i znaju proizvoditi dobre "pametne" telefone,  a WiMo je u svemu osim po dizajnu 10x bolji od iIčega...

0 0 hvala 0
18 godina
Mobitel iz Microsofta?

...neka se MS kloni Hardware-a i neka to prepuste ostalima, npr. HTC-u i neka se rađe uhvate software-a te neka dotjeraju WM7 OS za PPC i neka je već izbace na tržište, moja topla preporuka. Neka rade ono u čemu su jaki/priznati.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mobitel iz Microsofta?

"Što dobijete kad uzmete iPhone i s njega maknete pregledno korisničko sučelje, jednostavnost korištenja, čisti industrijski dizajn, trajanje baterija, funkcionalni OS i općenito sve ono što ga čini zanimljivim? Novi Microsoftov mobitel pokretan Nvidijom!".

Ako pod funkcionalni OS misle OS koji ne zna za clipoboard onda stvarno neznam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Mobitel iz Microsofta?
p0temk1n kaže...

"Što dobijete kad uzmete iPhone i s njega maknete pregledno korisničko sučelje, jednostavnost korištenja, čisti industrijski dizajn, trajanje baterija, funkcionalni OS i općenito sve ono što ga čini zanimljivim? Novi Microsoftov mobitel pokretan Nvidijom!".

Ako pod funkcionalni OS misle OS koji ne zna za clipoboard onda stvarno neznam...

Upravo sam i ja taj dio teksta mislio komentirati. Ti apple fanatici mi nikada neće biti jasni.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
18 godina
RE: Mobitel iz Microsofta?
scorpion667 kaže...
p0temk1n kaže...

Upravo sam i ja taj dio teksta mislio komentirati. Ti apple fanatici mi nikada neće biti jasni.
Argh i ja :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice