Haha, prejako!
Da je ovo bilo kod nas, vjerojatno bi ga pikli nozem i prekopali da vide jer covjek ima para za cigarete.
Haha, prejako!
Da je ovo bilo kod nas, vjerojatno bi ga pikli nozem i prekopali da vide jer covjek ima para za cigarete.
svakako cestitke i dugi zivot i jos mnogo novih uloga.
hahaha, koja situacija
Zanimljivo da ga nije prepoznao, ah ti ljudi "down under"
čisti dokaz da dobar glumac ne može ostat gladan ni da hoće, a da ne progovori ni riječi 
Tko bi rekao da još uvijek ima dobrih ljudi. I tupavih. Predugo sam na Balkanu :D
Tko bi rekao da još uvijek ima dobrih ljudi. I tupavih. Predugo sam na Balkanu :D
Ma vidiš tek kakva je zabit Australija - covjek nije ni Gandalfa prepoznao 
Predlazem, u skladu sa izborom ove vijesti, da tu i tamo ubacite i ponekog sisatog komada. Nema veze sa racunalima, ali je svejedno zabavno.
Predlazem, u skladu sa izborom ove vijesti, da tu i tamo ubacite i ponekog sisatog komada. Nema veze sa racunalima, ali je svejedno zabavno.
svaka cast. brzo-ostro!
Ali oskudno neodjeveno. :)
pa vjerojatno bi mu reko: you shall not pass!!
u shall not pass
>Nema veze s računalima, ali svejedno je zabavno
I zanimljivo... i ljudski... i po autorima dovoljno bitno da bude u forumskom mehanizmu s tipkom "Hvala"...
Da glume glumci poput njega ili Patrica Stewarta u HR kazalistima mozda bi koji put i osisao u kazaliste :)
"Što bi Gandalf na to rekao, pitamo se..."
On bi rekao "Run, you fools" 
Dobaaar
Eto kako u realnom životu prolaze oni koji ne udruže snage sa Mordorom...
E stari imaš kunu? Kupiš ciglu???
hahahaha
Sta kaze lik „Treba li ti pomoć, brate?“. lol
hahahaha
a gandalf bi nato rekao:BLOWJOB za novac,volim zaraditi pare
Ovo je prejako... Svaka čast tom čovjeku!
hahahaha
Sigurno Desmond iz Izgubljenih 
Moram te ispraviti.
Gandalf ne kaze : "Run, you fools", vec kaze: "Fly, you fools".
Ne moras raspravljat samnom oko tog pitanja jer sam vec dobio okladu sa frendovima bas zbog toga. ;)
hahahaha
Sigurno Desmond iz Izgubljenih 
YES! To mi je prvo palo na pamet. Jer bas gledam nove sezone (4.,5.,6.). Dosao sam na kraj 5. sezone.
Misliš ovak: LINK
Sise su uvjek dobrodošle 
Tako nekako, ali moze to i sisatije. Znas kako to ide sa hardverskim vijestima, uvijek zelimo citati o sto vise gigaherca i terabajta... 
Da je više sisa, zamjeril bi nam Gandalf - jer više nije u toj moći
A onda smo nahebali :D
Moram te ispraviti.
Ne moras raspravljat samnom oko tog pitanja jer sam vec dobio okladu sa frendovima bas zbog toga. ;)
Doista!! Nisam vjerovao pa sam otišao pogledati taj dio...U zabludi bješem dugi niz godina...
Moram te ispraviti.
Doista!! Nisam vjerovao pa sam otišao pogledati taj dio...U zabludi bješem dugi niz godina...
Nemam pojma o tome.
Znam da se je Gandalf s Balrogom obračunal u "dolini"
Evo za sve nevjerne Tome:
Evo za sve nevjerne Tome:
Dobra scena, nema šta.