opcija je trenutno dostupna na navedenim uređajima sa testnom verzijom (build 14360 i noviji) nadolazeće Anniversary nadogradnje za W10M. možda u finalnoj verziji za malo više od mjesec dana (ili nekom kasnijem) slože i za ostale Lumije koje imaju NFC. vidjet ćemo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Al, 1520, 640 (XL), 830, i ostali... ?
polako.... sad je još na svemu rekla-kazala. MS nije kontkretno rekao da stariji uređaji neće dobiti, pa anniversary update još nije ni službeno izašao i još malo više od mjesec dana imaju dosta toga da srede... valjda je jedino važno da uređaj ima NFC a nadajmo se da će podrška dođi i na druge uređaje (naravno ako imaju NFC). ovo sada je samo na testnim verzijama Insider builda za 950/650 serije.
btw no ne bih se čudio da ekipa sa XDA foruma skuži uključivanje opcije i na drugim uređajima ;)
polako.... sad je još na svemu rekla-kazala. MS nije kontkretno rekao da stariji uređaji neće dobiti, pa anniversary update još nije ni službeno izašao i još malo više od mjesec dana imaju dosta toga da srede... valjda je jedino važno da uređaj ima NFC a nadajmo se da će podrška dođi i na druge uređaje (naravno ako imaju NFC). ovo sada je samo na testnim verzijama Insider builda za 950/650 serije.
btw no ne bih se čudio da ekipa sa XDA foruma skuži uključivanje opcije i na drugim uređajima ;)
Još me samo zanima kako da dodam PayPal ako mi je regija i jezik na US postavljen.
Još me samo zanima kako da dodam PayPal ako mi je regija i jezik na US postavljen.
ne miješaj wallet i trgovinu.... na našoj regiji PayPal plaćanje u trgovini nije podržano.
idi na Microsoftov račun i tamo imaš opciju za dodavanje načina plaćanja
https://account.microsoft.com/billing/payments
ako trebaš adresu u SAD-u sa poštanskim brojem generiraj na http://www.fakenamegenerator.com/
ne miješaj wallet i trgovinu.... na našoj regiji PayPal plaćanje u trgovini nije podržano.
idi na Microsoftov račun i tamo imaš opciju za dodavanje načina plaćanja
Imam payPal i Visu dodanu. Na 8.1 je bio Wallet u kojem sam imao PIN, i neke opcije za NFC. To ima i na Desetki samo što ih ne mogu pronaći.
idi na račun i pogledaj kako ti je tamo podešeno za plaćanje... kod kupovine samo odabireš način plaćanja. wallet ti nema veze s time u 10-tki barem ne na način da ga koristiš kako ti misliš da bi trebao
Neka onda fino stave da mogu uraditi Uninstall da mi smeće koje ne mogu koristiti na svom telefonu ne bode oči.
Neka onda fino stave da mogu uraditi Uninstall da mi smeće koje ne mogu koristiti na svom telefonu ne bode oči.
sve aplikacije (ne sistemske) se daju deinstalirati... a postoji i način i za sistemske....
Nisam znal da su probili enkripciju bootloadera niti da su nasli neki exploit da uzmu admin priviliegije... Bez toga mogu se j*ba* a ne ukljucivat opcije.
Nisam znal da su probili enkripciju bootloadera niti da su nasli neki exploit da uzmu admin priviliegije... Bez toga mogu se j*ba* a ne ukljucivat opcije.
nisu i za mnoge stvari nije potreban bootloader hack već obični registry editor.. par primjera u attachmentu ;) a ostatak registry hackova potraži na XDA forumu
registry editor za W10M imaš u temi