Microsoft Touch Mouse za Windows 8

poruka: 13
|
čitano: 1.875
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Touch Mouse za Windows 8".
17 godina
moderator

Baš sam neki dan instalirao upgrade i radi fantastično. Nije baš ko touch screen, no korištenje Metro dijela Windowsa 8 je osjetno lakše (ne instantno, no uz malo prakse).

Domagoj

1 0 hvala 0
15 godina

Možeš li opisati kako to radi? Jel možeš staviti šapu na miša i voziti ga po stolu?

Meni je touchpad na laptopu predstavljao problem pri tipkanju dok nisam palčeve odrezao.

Tipkao sam svuda samo ne tamo gdje treba, jel bi palčevi doirivali touchpad i pomakli kursor.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Microsoft Touch Mouse za Windows 8
Domagoj kaže...

Baš sam neki dan instalirao upgrade i radi fantastično. Nije baš ko touch screen, no korištenje Metro dijela Windowsa 8 je osjetno lakše (ne instantno, no uz malo prakse).

Je, ali nemaš nikakvu korist od toucha na mišu kad nisi u metro dijelu. Ja sam sve vratio na staro sve osim pozivanja charms (two fingers left).

16 godina
natko kaže...

Možeš li opisati kako to radi? Jel možeš staviti šapu na miša i voziti ga po stolu?

Meni je touchpad na laptopu predstavljao problem pri tipkanju dok nisam palčeve odrezao.

Tipkao sam svuda samo ne tamo gdje treba, jel bi palčevi doirivali touchpad i pomakli kursor.

Pa kusor se normalno pomiče pomicanjem miša, kao i kod normalnih.Touch je samo za scrolanje (gore-dolje, lijevo-desno) i posebne naredbe kad koristiš dva ili tri prsta istovremeno po touch površini. 

15 godina
Iggx kaže...
natko kaže...

Pa kusor se normalno pomiče pomicanjem miša, kao i kod normalnih.Touch je samo za scrolanje (gore-dolje, lijevo-desno) i posebne naredbe kad koristiš dva ili tri prsta istovremeno po touch površini. 

Kužim, ali nemaš li problema ako pri pomicanju miša prstima slučajno dodirneš touch površinu? Zapravo ni ne znam gdje mu se nalazi ta površina. Mislim ja normalno imam položene prste i dlan na mišu, pa pretpostavljam da to ne pomaže kod touch miša.

15 godina

Pogledao sam video na youtube-u. Nije loše.

0 0 hvala 0
16 godina

još kad bi prihvaćao pritisak lijeve i desne tipke istovremeno... fail.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ček, Microsoft ima Touch Mouse, a još na Bugu nismo čitali o tužbi vezanoj za patente na dodirne miševe!?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
16 godina
keyser_soze kaže...

Kad ti to točno koristiš oba klika istovremeno?!

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
protjeran

Isti vrag ko magic mouse, a isti mi nikad nije sjeo. Drzat cu se i dalje klasicnog misonje :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...
keyser_soze kaže...

Kad ti to točno koristiš oba klika istovremeno?!

Run and turn u WoW-u recimo... Iako, opet ne čini mi se kao oruđe koje bi iti jedan gamer poželio koristiti.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
MrBlc kaže...

Iako, opet ne čini mi se kao oruđe koje bi iti jedan gamer poželio koristiti.

Exactly my point.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
natko kaže...
Iggx kaže...
natko kaže...

Kužim, ali nemaš li problema ako pri pomicanju miša prstima slučajno dodirneš touch površinu? Zapravo ni ne znam gdje mu se nalazi ta površina. Mislim ja normalno imam položene prste i dlan na mišu, pa pretpostavljam da to ne pomaže kod touch miša.

Ne, gle nemoj to uopće uspoređivat s touchpadom na laptopu. Lijeva i desna tipka su fizičke, znači moraš baš kliknut. Tako da ako slučajno digneš prst i spustiš ne dogodi se ništa. Jedino registrira pokrete prstima po touch površini, a to ti se baš ne događa slučajno (iako postoje dodaci da i lijeva i desna tipka budu touch, tj. samo dodirneš prstom po površini, ali to je ovako netko za sebe napravio).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice