Microsoft Socl na testiranju

poruka: 8
|
čitano: 1.414
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Socl na testiranju".
15 godina

Ne znam baš.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
11 0 hvala 0
18 godina

facebook nema konkurenciju, google još ima neku šansu, ali je poprilično škrt opcijama...

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Uh, ne još jedna! :/

Svakom poklopcu lonac!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Microsoft Socl na testiranju
ovo mi izgleda poput vanbracnog djeteta FB i Twittera
I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
17 godina

Ha, ha, ha, moš mislit, samo su nam oni falili, ti likovi su idioti, bit društvene mreže je da je na njoj društvo, a ne je li neko svojstvo ovakvo ili onakvo, za sada je društvo na facebooku i nitko tu nema šanse dok se cijela paradigma radikalno ne promijeni, facebook je u svom području ono što su Photoshop ili Office u svom području. 

6 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Microsoft Socl na testiranju
rjakopec kaže...

Ha, ha, ha, moš mislit, samo su nam oni falili, ti likovi su idioti, bit društvene mreže je da je na njoj društvo, a ne je li neko svojstvo ovakvo ili onakvo, za sada je društvo na facebooku i nitko tu nema šanse dok se cijela paradigma radikalno ne promijeni, facebook je u svom području ono što su Photoshop ili Office u svom području. 

apsolutno točno..... dok se nešto novo, radikalno novo ne smisli facebook će biti glavni, jer je između ostalog i prvi. Ovo su samo loše varijacije na temu. a i sam pojam društvenih mreža postaje lagano ofucan.

14 godina
neaktivan

Ako integriraju ovo nekako u Win8 evo ti dominacije, kao sto je bilo sa MSN (koji isto ima daleko kvalitetnije konkurencije, ali se isti dobivao s windowsima)

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 16:31 (Laxarus).

0 0 hvala 0
16 godina

Sumnjam da ovo ima nekakve šanse protiv facebooka. Facebook je davno uzeo dominaciju u području društvenih mreža i otada je stvoreno mnogo manjih mreža koje su trebale konkurirati facebooku. Naravno za većinu nismo niti čuli. Microsoft Socl, koliko vidim, nema nikakve posebne mogućnosti u odnosu na te mreže. Jedino što ima je malo bolji marketing no to sigurno neće puno pomoći.

Facebook već ima razvijenu mrežu korisnika i nudi dosta korisnicima. Mnogo raznih aplikacija, igara i mnogih stranica koji postoje na facebooku jednostavno su previše razvijeni i sumnjam da bi netko otišao na mrežu koja nema ništa od toga. Dok god netko ne ponudi nešto novo, nešto što bi moglo zainteresirati korisnike, facebook ostaje na čelu.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice