Microsoft se ruga Googleu

poruka: 21
|
čitano: 2.869
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft se ruga Googleu".
12 godina
neaktivan

"Keep calm while we steal your data"

Uh, koja ironija da to Microsoft izjavljuje {#}

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif

28 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pravi su se našli rugat, jel se nije MS među prvima u PRISM priključio? Ja ne znam tko u današnje vrijeme puši fore o privatnosti na netu.

21 1 hvala 0
18 godina

Čak nije ni originalno, Scroogle je godinama bio anonimizator Google pretraga, mislim da nema ni godinu dana kako ih je Google konačno blokirao. No poruka koju prenose nije neutemeljena u stvarnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rugala se sova sjenici.

Moj PC  
20 1 hvala 0
16 godina
"step into our web" mi je prejako :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Microsoft se ruga Googleu

Reklama koja opisuje microsoft ukratko je ona scena povračanja 

pametnom dosta.

14 godina
protjeran

Nije da su daleko od istine, no MS je stvarno pao na jako niske grane. I jos jedan dokaz da im marketing stvarno nije jaca strana.

16 1 hvala 0
16 godina
MS je zakon, vidi se da imaju montipajtonovski humor
14 godina

Ajme te mega kompanije nemaju više ništa novog za ponudit nego se međusobno tužakaju i rugaju jedni drugima. Kad se pojavi opet neki genijalac sa nečim novim i revolucionarnim sve će propast.

3 1 hvala 0
18 godina
jumboY kaže...

Nije da su daleko od istine, no MS je stvarno pao na jako niske grane. I jos jedan dokaz da im marketing stvarno nije jaca strana.

Ma to MS samo prelazi na novi business model - mugs'n'shit. Treba izvući i onaj zadnji cent zarade da bi se zadovoljilo dioničare. Znat ćemo da je stvar otišla kvragu kad krenu parodirati sami sebe :)

Gledam te!
18 godina

Hm, da li se kaže "...logo internetskog pretraživača Chrome." ili preglednika? Primjetio sam već da ljudi sve češće koriste pretraživač kao prijevod za browser, no meni to nikako ne leži, google, bing, to su pretraživači, browser je meni preglednik :).

A i ne kužim dramu, da google tako serka na microsoft komentari bi bili da su baš cool i otkačeni. A realno i jedni i drugi su isti, to što se pi*karaju me ni najmanje ne dira. Što se mene tiče neka i google napravi isto, barem bi mi bilo lakše naći takve zaje*antske stvari {#}. Osim što mislim da bi me poštarina došla više nego stvari, tako je bilo kada sam gledao neke stvari prije par godina na MCP store-u {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 10:34 (Solo761).
Moj PC  
13 1 hvala 1
17 godina
neaktivan

Microsoft o privatnosti kao k*rva o moralu. Puno gore je ako te špijuniraju na razini čitavog operativnog sustava. Snowden je otkrio da su Microsoft i FBI ove godine blisko surađivali da bi NSA dobila lakši pristup (SkyDrive, Skype i Outlook). Ako nekoga brine privatnost, postoji softver otvorenog koda (Linux + Firefox).

Is it weird that this gave me an orgasm?

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

rugala se sova sjenici {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Microsoft o privatnosti kao k*rva o moralu. Puno gore je ako te špijuniraju na razini čitavog operativnog sustava. Snowden je otkrio da su Microsoft i FBI ove godine blisko surađivali da bi NSA dobila lakši pristup (SkyDrive, Skype i Outlook). Ako nekoga brine privatnost, postoji softver otvorenog koda (Linux + Firefox).

Bas je danas bila vijest kako Google financira Firefox tako da....

12 godina
neaktivan

Dno dna! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i kako mi rvati možemo doći do tako kul stvarčica? :) jer vidim da nemaju shipping do HRV odnosno barem meni nije ponudio...

0 0 hvala 0
18 godina
ezacro kaže...

Bas je danas bila vijest kako Google financira Firefox tako da....

Mislim da Google ne finansira FF kao "sponzor projekta", ili barem to nije ranije bio slučaj. Google plaća FF-u za pretrage koje korisnici FF-a naprave. Doduše, možda se stvar promenila, jer je bilo reči o tome hoće li produživati saradnju jer postoji procena da više Google treba FF-u (jer im je efektivno glavni finansijer), nego FF Googleu (sada kada Google ima Chrome koji čak pretiče FF po broju korisnika).

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 14:51 (Ivan(4)).
18 godina
neaktivan

da...

Dok MS snima kinectom i otkucaje srca :))

everybody lies

3 2 hvala 0
17 godina
protjeran
freddie kaže...
"step into our web" mi je prejako :D

strasno jako! kad to govori firma koja je zeljela nametnuti nekakav MSN nad internetom, jer kao intenret nis ne valja... MSN nudi ono.... ono sta????

idiotarija, jadno za firmu poput MS-a, dokaz da je Stevo potjeran s razlogom, zadnji potezi šturla koji je prakticki dobio na lotu....

14 godina
neaktivan
Offtopic: cesto citam BOL na iPadu, pa me zanima zasto u mobilnoj verziji linkovi u tekstu nisu vidljivi, a i zasto je tamo manje slika nego na standardnom sucelju? Kad cu moci na Forumu pisati direktno iz mobilnog sucelja? Samo pitam ... Nije kritika .... :-)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

..čekamo odgovor :kokice:

Ne bih volio svirati dva puta na svadbama_danas majko ženiš svoga sina_

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice