Microsoft priprema manji i tanji Xbox One

poruka: 6
|
čitano: 1.633
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft priprema manji i tanji Xbox One".
18 godina

malo izleda ko ps2 ovak vertikalno 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Super bit ce brzi, bolji i jeftiniji.

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Microsoft priprema manji i tanji Xbox One
Znam bolje kaže...

Super bit ce brzi, bolji i jeftiniji.

Neće biti niti brži ni bolji jer je hardware isti (samo manje pakovanje), bolji i brži će biti xbox 1.5 koji će vjerojatno izaći početkom 2017.

17 godina
neaktivan

prokleta konkurencija im ne da mira. stalno nekaj poboljšavaju, gadovi smrdljivi. grrrr.... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo će ujedno biti i prvi puta da neki Xbox ima interno napajanje.

Otkud sad to? Prvi Xbox imao je interno napajanje; ispod su slike iz vodiča za zamjenu napajanja.

It doesnt matter how beautiful your theory is, it doesnt matter how smart you are. If it doesnt agree with experiment, its wrong. - Richard P. Feynman

0 0 hvala 0
18 godina

Yep, prije godinu dana sam mjenjao napajanje u jednom. Kupio na njuškalu i ispalo je da je za američko tržište, 110V 60Hz . Srećom našao sam na ebay-u EU napajanje, kupio, zamjenio i stvar šljaka.

Šljakala je i origigi stvar samo sam trebao koristiti transformator / konverter koji sam dobio sa konzolom, ali me to baš i nije oduševljavalo pa sam išao u zamjenu napajanja. Elem, ako netko treba xbox napajanje koje radi na 110V 60Hz imam jedno viška za prodati , dam sa njim i taj transformator/konverter sa 220V 50Hz .

Što se XBox One tiče neka prvo naprave da mogu imati live account u Hrvatskoj "legalno", dok god tog nema mene neće vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice