Microsoft ne haje (više) za Yahoo

poruka: 8
|
čitano: 1.373
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft ne haje (više) za Yahoo".
17 godina
protjeran

Steve će pričekati da dionice padnu na 7 dolara i onda kupiti po 10... :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft ne haje (više) za Yahoo
sad Yahoo daj sta das....
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Ha.....neka! I treba im tako (mislim na yahoo). Živio Microsoft!

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A imali su dobru ponudu no bili su malo pohlepni i napravili krivu procjenu prije nekoliko mjeseci..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

heh, vrlo komično napisan članak. svaka čast.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Microsoft ne haje (više) za Yahoo
Dado_ZG78 kaže...

A imali su dobru ponudu no bili su malo pohlepni i napravili krivu procjenu prije nekoliko mjeseci..

Nije tu uopce u pitanju bila procjena - nisu oni nista procjenjivali, nego su zivjeli s glavom u oblacima, samozavaravali se da su neka ozbiljna firma, bez koje Internet ili ovaj svijet ne moze. Microsoft, a i svi ostali, su to dobro znali i nisu se dali navlaciti. Umjesto da je Yahoo gledao na prvu Microsoftovu ponudu kao mogucnost da ostane velika firma i da konacno pocnu konkurirati Googleu (u usporedbi s Googleom su totalno neinovativna kompanija, bar u zadnje vrijeme), oni su odbijanjem ponude svijetu htjeli pokazati svoju moc, utjecaj, vrijednost (gledano s njihove strane, naravno, gdje se debelo precjenjuju i gdje su htjeli pokazati svoj ponos) - a sve to su davno izgubili. Sto si taj Yahoo misli tko su oni? Tko uopce koristi njihove stranice? Osim Amerikanaca, koji valjda iz navike navracaju na Yahoo procitati vijesti i sl.
17 godina
neaktivan

Ovo je bila taktika.....cjelokupan proces od nuđenja cijene 33 dolara....microsoft je znao da se yahoo neće dat kupit......i znali su da ce im past cijene i svi su mislili da ce ih tada microsoft kupit ali ne........neće zato što su implementirali svoj live search u dovoljno kompjutera da je postao konkurent yahoo-u....Ovo je bila srednje osmišljena taktika upropaštavanja yahoo-a koji je već bio na "uzmaku snaga"!!!!!!!!

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Što o svemu tome sada ima za reči onaj muljator Carl Icahn?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice