Microsoft Lumija specifikacije

poruka: 7
|
čitano: 2.201
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Lumija specifikacije".
15 godina
neaktivan

"Čini se da Microsoft s ovim modelom najprije cilja na mlađu publiku, jer će ista biti dostupna u više boja – standardnoj crnoj i bijeloj, te plavoj, sivoj, zelenoj i narančastoj boji."

Sve Lumie su dostupne u više boja :S

2 0 hvala 0
14 godina

Da, ali mlada publika(14-25 godina) koristi iPhone 6, Lumia 1520, Note 4;)

Ziveli tata i mama!

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
Moj PC  
7 4 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nedostaje još jedna puno bitnija specifikacija (kao i kod svih novih Lumia) - NE PODRŽAVA USB TETHERING. Microsoftova logika?????

Zbog toga sam i odustao od inače sjajnih uređaja.

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Microsoft Lumija specifikacije
DinoLand kaže...

Nedostaje još jedna puno bitnija specifikacija (kao i kod svih novih Lumia) - NE PODRŽAVA USB TETHERING. Microsoftova logika?????

Zbog toga sam i odustao od inače sjajnih uređaja.

To što si ti sada naveo nitko nema pojma niti šta znači! Pod nitko smatram "prosječne korisnike".

17 godina

Do sad su imali prednju kameru samo u flagship modelima, tako da je i ovo iskorak. A što će im usb tethering, WP 8.1 ima hotspot, čisto dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 12:32 (Floki).

1 0 hvala 0
17 godina
PhD in Security kaže...

Da, ali mlada publika(14-25 godina) koristi iPhone 6, Lumia 1520, Note 4;)

Ziveli tata i mama!

Ova ti je dobra, ali ipak ne slijede svi roditelji tu matricu, neki ne mogu, a neki smatraju da su flagshipovi za direktore i doktore. Ovo je razlog zašto nisam mogao takvima preporučiti nokiu lumiu 630, ne moš klinca riješiti prednje kamere, trebat će mu bar iz fore da se javi skypeom, pa bila to i VGA kamera. Dakle, bude li ova lumia u cjenovnom razredu nokia lumie 630, sve pet.

17 godina
odjavljen
Floki kaže...

Do sad su imali prednju kameru samo u flagship modelima, tako da je i ovo iskorak. A što će im usb tethering, WP 8.1 ima hotspot, čisto dovoljno.

Ajde mi objasni kako ćeš se spojiti na hotspot sa desktop računalom? Hoćeš li ići kupiti wireless stick, a telefon ćeš spojiti usb kablom da ga puniš? Btw, tethering je postojao još na starim WM 6.5, ima ga dan danas na Androidu i iPhoneu. Hrpa zahtjeva za implementacijom USB tetheringa je na službenom Microsoft forumu, ali ih Microsoft ignorira.

Pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice