"Čini se da Microsoft s ovim modelom najprije cilja na mlađu publiku, jer će ista biti dostupna u više boja – standardnoj crnoj i bijeloj, te plavoj, sivoj, zelenoj i narančastoj boji."
Sve Lumie su dostupne u više boja :S
"Čini se da Microsoft s ovim modelom najprije cilja na mlađu publiku, jer će ista biti dostupna u više boja – standardnoj crnoj i bijeloj, te plavoj, sivoj, zelenoj i narančastoj boji."
Sve Lumie su dostupne u više boja :S
Da, ali mlada publika(14-25 godina) koristi iPhone 6, Lumia 1520, Note 4;)
Ziveli tata i mama!
Nedostaje još jedna puno bitnija specifikacija (kao i kod svih novih Lumia) - NE PODRŽAVA USB TETHERING. Microsoftova logika?????
Zbog toga sam i odustao od inače sjajnih uređaja.
Nedostaje još jedna puno bitnija specifikacija (kao i kod svih novih Lumia) - NE PODRŽAVA USB TETHERING. Microsoftova logika?????
Zbog toga sam i odustao od inače sjajnih uređaja.
To što si ti sada naveo nitko nema pojma niti šta znači! Pod nitko smatram "prosječne korisnike".
Do sad su imali prednju kameru samo u flagship modelima, tako da je i ovo iskorak. A što će im usb tethering, WP 8.1 ima hotspot, čisto dovoljno.
Da, ali mlada publika(14-25 godina) koristi iPhone 6, Lumia 1520, Note 4;)
Ziveli tata i mama!
Ova ti je dobra, ali ipak ne slijede svi roditelji tu matricu, neki ne mogu, a neki smatraju da su flagshipovi za direktore i doktore. Ovo je razlog zašto nisam mogao takvima preporučiti nokiu lumiu 630, ne moš klinca riješiti prednje kamere, trebat će mu bar iz fore da se javi skypeom, pa bila to i VGA kamera. Dakle, bude li ova lumia u cjenovnom razredu nokia lumie 630, sve pet.
Do sad su imali prednju kameru samo u flagship modelima, tako da je i ovo iskorak. A što će im usb tethering, WP 8.1 ima hotspot, čisto dovoljno.
Ajde mi objasni kako ćeš se spojiti na hotspot sa desktop računalom? Hoćeš li ići kupiti wireless stick, a telefon ćeš spojiti usb kablom da ga puniš? Btw, tethering je postojao još na starim WM 6.5, ima ga dan danas na Androidu i iPhoneu. Hrpa zahtjeva za implementacijom USB tetheringa je na službenom Microsoft forumu, ali ih Microsoft ignorira.
Pozdrav