Zar i Microsoft??????????????????!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma samo nek stvaraju jedni drugima konkurenciju...
Bah..KIN One uistinu ne znam za koju publiku je napravljen, jer je definitivno premali...
KIN Two je još i OK, ali i on mi je mrvicu premali..
Lijepo je vidjeti da dolazi sve više smartphone mobitela. Nadam se padu cijena smartphone-a ove godine..
Kako bi smanjio opasnost od gubitaka podataka Kin automatski pohranjuje i njihovu sigurnosnu kopiju na Microsoftove poslužitelje u kojoj se nalaze tekstualne poruke, povijest poziva, fotografije, video zapisi i kontakti.
Grrrrrrrr, me don't like it!
Bilo je samo pitanje vremena............
Kako bi smanjio opasnost od gubitaka podataka Kin automatski pohranjuje i njihovu sigurnosnu kopiju na Microsoftove poslužitelje u kojoj se nalaze tekstualne poruke, povijest poziva, fotografije, video zapisi i kontakti.
Grrrrrrrr, me don't like it!
za razliku od googla koji niš ne sprema :)
meni se to baš sviđa, koristim ms myphone za backup/restore smsova (kontakti i slične zipdarije su mi onak na exchange serveru) i mogu reć da super radi
sad sam malo gledal i sučelje mi se čini dosta fluidno
Ako su to oni na slikama, ruzni su ko k...I nevjerojatno su mali
Ono malo?Imam 12 godina i ako ovo kupim (ne bi dirnio da mi neko da besplatno (kao i iPad)),morat ću kupiti naočale...Ekran je stvarno pre small...
Ovo nije za mlade od 15 do 25 nego od 5 do 15. Bokte taj mobitel je toliko mali da za citanje poruka treba povecalo.
Jeste ikad držali u ruci Nokiu 8310? 
Ajme koji promasaj. Ovo u 2010. godini?
Inace mi je Microsoft bas cool tvrtka, ali ovak sta izbacit na trziste pored sve sile HTCovih mobitela, iPhonea... Ne kuzim.
Microsoft se očito preračunao. Misli da će ljudi kupiti njegove proizvode samo zbog imena Microsoft na njemu. Koliko vidim mobitel nije nešto posebno stuga ću za istu cijenu radije kupiti nešto drugo. Isti je slučaj i sa iPad-om. Ljudi su ga kupovali samo zbog dobrog marketinga i imena apple. To se Jobsu isplatilo no tek ćemo vidjeti kako će to uspjeti Microsoftu.
jos jedno tapkanje po trzistu.Zune koji je cak bio konkurentan je propo u konkurenciji pmpova i mp3-ca.Ovo nema ama bas nikakve sanse ni za najminorniji udio u trzistu mobitela .Jedina sansa da potpisu sa nekim providerom i darivaju ovo ili da bude cijena 50 dolara pa da cijenom budu zanimljivi
Sada vidimo razlog zašto je WM7 dizajniran tako kako je dizajniran..
Savršeno paše ovim igračkicama...
Cek, nije mi jasno... Da li ove igracke koriste WP7 ili neki novi os namenjen samo njima?
Inace mi je Microsoft bas cool tvrtka, ali ovak sta izbacit na trziste pored sve sile HTCovih mobitela, iPhonea... Ne kuzim.
Baš je i (po meni) u tome svrha. HTC i iPhone nisu baš jeftini, a činjenica je da ovi telefoni bi mogli imati uspjeh ako su jeftini ili s jeftinim pretplatama. Mlađarija i tinejdžeri uglavnom žive i ovise o roditeljskim prihodima tj. "žive na roditeljskoj grbači" tako da bi im ovo mogla biti dobra i jeftina alternativa.
Cek, nije mi jasno... Da li ove igracke koriste WP7 ili neki novi os namenjen samo njima?
Ne koriste WP7. Trebao se bazirati na njemu, ali zato jer WP7 nije potpuno dovršen nije baziran na njemu. Makar su rekli da će tijekom vremena ovaj OS dobivati sve više mogućnosti i biti sve sličniji WP7 koliko to hardver dopušta jer su ipak ovo jeftiniji mobiteli, a ne WP7 sposobni uređaji koji se sada jedva mogu nabrojati na prste jedne ruke i nisu nimalo jeftini.
Pa i nije promašaj. Koliko ljudi u stvari i treba smartphone?
Ovo je super za mase, ima pozive, sms, facebook, twitter...
Pa i nije promašaj. Koliko ljudi u stvari i treba smartphone?
Ovo je super za mase, ima pozive, sms, facebook, twitter...
Ha to je moj prvi dojam. Vrijeme ce pokazati, ali i nakon prvog dojma ostaje gorcina sto nisu probali s necim konkurentijim.
Mislim da je kod MS-a svaki prvi pokušaj svojevrsni fail. Prvi XboX. Prvi Zune je cigla, drugi je već druga stvar, da ne pričam o HD-u koji je po meni odličan.