kad ce biti dostupno kod nas, jel vec dostupno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na FESB-u se već prije moglo dobiti originalni Visual Studio i valjda SQL Server besplatno... Čini mi se i Win XP možda, ne znam ja ionako nabavljam software besplatno iz drugih izvora...
Dostupno samo za deset zemalja zasad al naravno da među njima nije Hrvatska. Na FOI-u je također već neko vrijeme dosupna za download cijela hrpa microsoftovih programa
Koja je razlika u odnosu na MSDNAA?
Bezobrazluk,
http://www.codegear.com/article/37605
----------------------------------------------------------------------
February 1, 2008 – CodeGear, a leader in developer tools, today announced the sale of a 1 million seat license deal to the Russian Federal Agency of Education for teaching programming and application development to Russian students. CodeGear’s products -- Delphi®, Delphi for .NET, and C++ Builder® – will be available for use in all of Russia's primary and secondary schools to teach its new generation of computer programmers.
The sale, one of CodeGear’s largest in EMEA (Europe, Middle East Africa), is part of a sweeping $100 million Russian federal initiative called the National State Project of High-Grade Education. By licensing the software packages in school settings and standardizing what products are used, the government hopes to increase the quality of education across Russia by providing teachers and students with access to the best information technologies available.
----------------------------------------------------------------------
Eve zasto su to ucinili, da uniste konkurenciju u startu....
Koja je razlika u odnosu na MSDNAA?

logiraj se ovdje sa svojim aai podacima. to je ono tipa ime.prezime@domenafaksa.hr
ako ih ne znas trazi u referadi
Imam pitanje za dreamspark Windowse.
Jeli moraju biti isključivo skinuti sa njhove stranice da se mogu aktivirati ili ih mogu skinuti sa službene stranice Microsofta i aktivirati ključem sa dreamspark site-a?
Hvala.
Nebitan je izvor