Microsoft DreamSpark

poruka: 10
|
čitano: 3.480
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft DreamSpark".
17 godina
neaktivan
Microsoft DreamSpark

kad ce biti dostupno kod nas, jel vec dostupno?

boom headshot

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft DreamSpark

Na FESB-u se već prije moglo dobiti originalni Visual Studio i valjda SQL Server besplatno... Čini mi se i Win XP možda, ne znam ja ionako nabavljam software besplatno iz drugih izvora...

Face... girls have a face ? Where is that located ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft DreamSpark

Dostupno  samo  za  deset  zemalja  zasad  al  naravno  da  među  njima  nije  Hrvatska.  Na  FOI-u  je  također  već  neko  vrijeme  dosupna  za  download  cijela hrpa microsoftovih programa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft DreamSpark

Koja je razlika u odnosu na MSDNAA?

Frankly, my dear, I don't give a damn.
17 godina
neaktivan
Microsoft DreamSpark

Bezobrazluk,

http://www.codegear.com/article/37605

----------------------------------------------------------------------

February 1, 2008 – CodeGear, a leader in developer tools, today announced the sale of a 1 million seat license deal to the Russian Federal Agency of Education for teaching programming and application development to Russian students. CodeGear’s products -- Delphi®, Delphi for .NET, and C++ Builder® – will be available for use in all of Russia's primary and secondary schools to teach its new generation of computer programmers.

The sale, one of CodeGear’s largest in EMEA (Europe, Middle East Africa), is part of a sweeping $100 million Russian federal initiative called the National State Project of High-Grade Education. By licensing the software packages in school settings and standardizing what products are used, the government hopes to increase the quality of education across Russia by providing teachers and students with access to the best information technologies available.

----------------------------------------------------------------------

Eve zasto su to ucinili, da uniste konkurenciju u startu....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koja je razlika u odnosu na MSDNAA?

Pa ne znam al čini mi se da preko MSDNAA ima više toga za skinut jedino nisam vidio dal preko MSDNAA ima VS2008 a ovdje ima.

Evo  provjerio  sam  preko  MSDNAA  ima  puuuno  više  toga  za  skinut  uključujući  VS  2008  al  nema  nekih  drugih  stvari  koje  imaju  preko  DreamSparka  npr.  game  studio   
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 15:23 (Sim4).
15 godina
Kome se obratit na veleucilistu za login podatke za dreamspark?? Ili kako to vec ide??
PUTA MADRID
16 godina
neaktivan

logiraj se ovdje sa svojim aai podacima. to je ono tipa ime.prezime@domenafaksa.hr

https://msdnaa.msacademic.hr/

ako ih ne znas trazi u referadi

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
11 godina
neaktivan
Microsoft DreamSpark

Imam pitanje za dreamspark Windowse.

Jeli moraju biti isključivo skinuti sa njhove stranice da se mogu aktivirati ili ih mogu skinuti sa službene stranice Microsofta i aktivirati ključem sa dreamspark site-a?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Microsoft DreamSpark

Nebitan je izvor 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice