tipkovnica bez numeričkog djela, NIJE TIPKOVNICA 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako se onda zove ono šta onda ima 90% laptopa? botunica?
kako se onda zove ono šta onda ima 90% laptopa? botunica?
ako već nemaš num dio na tipkovnici laptopa, onda si kupiš drugu tipkovnicu, na kojoj gle čuda opet nema num
hhh e pa meni takva tipkovnica ne treba...
mislim svaka čast na dizajnu i ergonomiji, sve 5 ali jednostavno preveliki minus mi je without num
Ako si knjigovođa ili radis na mjesti gdje se unasaju racuni i slicno onda ti treba numericki dio. Svi ostali mogu bez toga. Ja sam vec imao 3 tipkovnice koje nisu imale numericki dio. Sad na trenutnoj Sidewinder X6 uopce nemam spojen numericki dio jer je on iskreno NEPOTREBAN.
ne znam,ali na desecima kompova koje sam koristio,i na raznim poslovima koje sam radio NIKADA nisam koristio numeričku,tako da mi je ovo više nego zanimljiva tipkovnica ! zamislite,recimo,jedan od poslova mi je sjediti u autu i upravljati kompom koji se nalazi vani a monitor visi ispred mene (ne može laptop)! odlična stvar,samo da još ima miš u obliku trackpada :(
meni bas taj dio s desne strane smeta .. najradje bih si ga odrezao :D inace fora je tipkovnica ...
savršeno za htpc ili ps3 ak se moze spojit
Ne fali mi taj dio tipkovnice već 5 godina...
- pa ne radim u kladionici pa da mi je potreban!
Interesno, koliko je samo godina trebalo da obicna tipkovnica evoluira u nesto vakvo.
meni ovo treba jer mi je laptop full cesto spojen na lcd u boravku.. do sad sam samo gledao filmove, a evo kako stvari stoje mislim da cu od sad i msn-at, fejsbukkirat i forumašit na velikom ekranu. 
inace, imam arc mouse i ludnica je.. naravno gammeri bas tu nemaju kaj trazit.. al oni nit nemaju laptope takk da je ovo.. kako sam ono rekao..
ludnica 
Makar nisam znao da je 6,06' isto što i 5 i pol cm, ali dobro kada microsoft tako kaže, osobno mi ovakve tipkovnice nisu privlačne tako da...... ali još nisam vidio tipkovnicu širine 5,38 cm tako da ovo prvo treba isprobati
ne shvaćam...zašto bih to koristio s prijenosnikom? ako mi se slučajno po tipkovnici laptopa prolije kava pa da imam rezervnu...