Mic po mic - MIC

poruka: 8
|
čitano: 2.621
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mic po mic - MIC".
18 godina
neaktivan
Mic po mic - MIC

Pa fala ti Bože više. Skoro godinu dana ga otvaraju. A ko je voditelj MIC-a Split?

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mic po mic - MIC

sve mora na fesbuViče

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mic po mic - MIC
Nisam upućen u to bi zamolio nekog da mi reče je li to besplatno?
Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
18 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...
Nisam upućen u to bi zamolio nekog da mi reče je li to besplatno?

Uglavnom nije. :) Ali evo malo više informacija o MIC-u Varaždin. Iste stvari vrijede i za Split. http://www.microsoft.com/croatia/mic/default.mspx

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
18 godina
neaktivan
Mic po mic - MIC

super kaj zaobilaze Zagreb, baš mi se sviđa kaj otvaraju drugdje...ionako je dosta MS-a u ZG-u

...nije zlato sve što sja...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mic po mic - MIC

hehee FESB :D 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Monk3 kaže...

super kaj zaobilaze Zagreb, baš mi se sviđa kaj otvaraju drugdje...ionako je dosta MS-a u ZG-u

Pa ne znam baš da zaobilaze Zagreb. Ne treba MIC u Zagrebu kad je sjedište MS Hrvatska u Zagrebu. :) Nek se širi vjera. :) Još bi trebalo otvorit u Osijeku i pokriveno je sve. :)

18 godina
protjeran
mfrankovic kaže...
Monk3 kaže...

Pa ne znam baš da zaobilaze Zagreb. Ne treba MIC u Zagrebu kad je sjedište MS Hrvatska u Zagrebu. :) Nek se širi vjera. :) Još bi trebalo otvorit u Osijeku i pokriveno je sve. :)

vjera je opijum za narod...

zelim,hocu,mogu al neam koga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice