McKinnon ipak pred izručenjem

poruka: 8
|
čitano: 964
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "McKinnon ipak pred izručenjem".
17 godina
neaktivan

Neznam šta vi mislite ali ja mislim da je ovaj čovjek genije upast u NASA-u ipak nije tako mala stvar

E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb

0 0 hvala 0
17 godina
RE: McKinnon ipak pred izručenjem
Je genije koji bude gulil doživotnu.
Ameri imaju jako stroge zakone i lik bude popušil valjda 300 godina zatvora.
17 godina
protjeran

Evo tko je pravi neprijatelj država, političara i ostale birokratske gamadi. Silovatelji, ubojice, pedofili, mafija i ostali ološ slobodno hoda po zemlji i dobiva male zatvorske kazne (ponekad i velike, zavisi od zakona i suda gdje se zloćin dogodi) a ovakve poput McKinnona se zatvara. To govori samo jedno. Utjecajnim i moćnim ljudima smetaju takvi ljudi koji im mogu ugroziti vladanje nad ljudima. Treba im potrošačka stoka bez mozga i ljudski roboti samoubojice. Zanimljivo, nekad je Amerika bila Britanska kolonija, sada su Britanci postali sluge Americi. Šteta da McKinnon nije državljanin BiH ili Izraela bilo bi mu lakše.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina

Trebali bi mu dat dobar posao u NASA-i i masnu plaću...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nevjerovatno je da toliki majstor u kompjuterskoj industriji je toliki n00b za svjetsku politiku... Pa svaki vrabac na grani zna da se Britanija ne zove bez veze 51 država...

Treba je otić u Argentinu, ili Kubu... Ne bi mu se tamo tako nešto desilo...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina

Jadan dečec.

0 0 hvala 0
17 godina

Nepravedno Mršti se

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: McKinnon ipak pred izručenjem
WTF?? O.o Bug in bug ? (find by bug[su] :P )
kad kliknete na vrhu stranice da vas odvede na Bol vest ona vas prebaci na ves o AM3 platformi...omg
K'eni pa te vat' ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice