ovako je prošle godine bitdefender rušio vistu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno, ali zašto uopće distribuiraju ovakve stvari?
a i avast internetr security stvara probleme u XP-u.Npr prije nego što otvorim MY COMPUTER,smrzne mi se slika.kad sam deinstalirao avast,bilo je uredu
a i avast internetr security stvara probleme u XP-u.Npr prije nego što otvorim MY COMPUTER,smrzne mi se slika.kad sam deinstalirao avast,bilo je uredu
Instalirao sam ga na desetke računala i nikad ali apsolutno NIKAD nisam imao problema a pogotovo ne ovakvih.
Instalirao sam ga na desetke računala i nikad ali apsolutno NIKAD nisam imao problema a pogotovo ne ovakvih.
mislim na najnoviju verziju
i meni se laptop smrznuo nakon sto sam instalirao avast...onda sam ga obrisao ponovo inst i sada je ok :)
zato ja tvrdim da je microsoft antivirus najbolje rješenje
em je legalni koliko i sami windowsi, dobro radi, vidi trojane, viruse itd.. i stvarno ne zakaše kao nod i kompanija
a u to sam se uvjerio i sam jer održavam računala nekolicini obitelji i na 6mj negdje je virus pobjegao a radilo se o nodu ili nekom drugom kojeg je vlasnik htio i to čak legalno
a ovaj microsoft šuti i radi
a vidio sam da se vodila i velika priča oko tog microsoft rješenja i ostalih antivirusni programa jer su se osječali ugroženo, jer ako MS ne poznaje vlastiti OS, tko ga onda poznaje
i pitanje samo dana kad če ih netko tužit i za to, jer imaju vlastiti antivirusni program
...rušenje računala temeljenih na operativnom sustavu...
Nisam picajzla, ali ova izjava mi nikako ne leži.