Masovna tužba protiv Della

poruka: 10
|
čitano: 1.358
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Masovna tužba protiv Della".
16 godina
neaktivan

i šta bi sad dell trebao svakom kupcu dati novi laptop ili šta? ljudi koji su kupili su popušili i gotovo...koliko takvih ima u npr.industriji automobila pa nikome ništa...evo sad naprimjer toyota povlači seriju od nekoliko milijuna vozila zbog problema papučice gasa...pa šta , ko je kupio popušio...

365 dana za kompom :)
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

po tvom znači da ti netko može prodat govno koje nevalja i ti se moš hebat. Di je tu zaštita potrošača?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Masovna tužba protiv Della
Kill Frenzy kaže...

po tvom znači da ti netko može prodat govno koje nevalja i ti se moš hebat. Di je tu zaštita potrošača?

heh upravo to ti pričam...nema je...vidiš da se to razvuče po sudovima 5-6 godina i moš se hebat...šta će mi laptop nakon 6 godina...pušiona

16 godina
Phobocaster kaže...

heh upravo to ti pričam...nema je...vidiš da se to razvuče po sudovima 5-6 godina i moš se hebat...šta će mi laptop nakon 6 godina...pušiona

Glupost. Ne povlači se to po sudu 5-6 godina svuda u svijetu.Nemora znači ako je tako kod nas da je tako svugdje.

Oni njih vjerojatno tuže da su namjerno napravili to što jesu jer u Americi ako nekom uvališ škart planirano si nahebo.

Tvoja teorija da svakom olako moš prodat šta oš i nekažnjeno proć je u najmanju ruku čudna

16 godina
protjeran

To je Hrvatski sindrom, jos od 1102 nemozemo dignuti glavu protiv tirana i svih koji nas je** u mozak.

17 godina

:))))))))))))))) Sigurno ih ne tuže zbog "navodne prodaje" neispravnih računala, nego iz tuže zbog prodaje neispravnih računala. Novinar mora napisati su navodno prodali neispravna računala da se zaštiti od tužbe jer računala možda i nisu neispravna, ali korisnici sigurno nisu u tužbi napisali da su računala navodno neispravna nego da su neispravna. Dakle istina je da su korisnici tužili zbog neispravnih računala. 

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Phobocaster kaže...

Glupost. Ne povlači se to po sudu 5-6 godina svuda u svijetu.Nemora znači ako je tako kod nas da je tako svugdje.

Oni njih vjerojatno tuže da su namjerno napravili to što jesu jer u Americi ako nekom uvališ škart planirano si nahebo.

Tvoja teorija da svakom olako moš prodat šta oš i nekažnjeno proć je u najmanju ruku čudna

nitko nije rekao da je bilo planirano ali između ostaloga to što kažeš da nemora biti tako i kod nas da se povlači po sudovima...u pravu si to je kod nas još i gore hhh u najmanju ruku 10 godina

16 godina
neaktivan

I mislim da moja teorija nije čudna, danas to svi rade, prodavaju loše stvari i onda se ganjaju preko papira...ništa tu nije čudno, tu se ljude dovodi do maksimuma živaca jer se ljudima neda s takvim stvarima zamarati te velika većina odustaju od tužbe...to je sve urota

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Phobocaster kaže...ivaca"?

I mislim da moja teorija nije čudna, danas to svi rade, prodavaju loše stvari i onda se ganjaju preko papira...ništa tu nije čudno, tu se ljude dovodi do maksimuma živaca jer se ljudima neda s takvim stvarima zamarati te velika većina odustaju od tužbe...to je sve urota

Cilj im je ljude dovodit do "maksimuma živaca"?

Ma daaaaj...ti to stvarno misliš? :D

Urota??

cccccccc

Previše gledaš Krešimira Miška :D

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Phobocaster kaže...ivaca"?

Cilj im je ljude dovodit do "maksimuma živaca"?

Ma daaaaj...ti to stvarno misliš? :D

Urota??

cccccccc

Previše gledaš Krešimira Miška :D

haha mogo si nešto orginalnije smislit od miška...to je tako u našim sistemima tužbi, podvala i raznoraznih osuđivanja...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice