i šta bi sad dell trebao svakom kupcu dati novi laptop ili šta? ljudi koji su kupili su popušili i gotovo...koliko takvih ima u npr.industriji automobila pa nikome ništa...evo sad naprimjer toyota povlači seriju od nekoliko milijuna vozila zbog problema papučice gasa...pa šta , ko je kupio popušio...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po tvom znači da ti netko može prodat govno koje nevalja i ti se moš hebat. Di je tu zaštita potrošača?
po tvom znači da ti netko može prodat govno koje nevalja i ti se moš hebat. Di je tu zaštita potrošača?
heh upravo to ti pričam...nema je...vidiš da se to razvuče po sudovima 5-6 godina i moš se hebat...šta će mi laptop nakon 6 godina...pušiona
heh upravo to ti pričam...nema je...vidiš da se to razvuče po sudovima 5-6 godina i moš se hebat...šta će mi laptop nakon 6 godina...pušiona
Glupost. Ne povlači se to po sudu 5-6 godina svuda u svijetu.Nemora znači ako je tako kod nas da je tako svugdje.
Oni njih vjerojatno tuže da su namjerno napravili to što jesu jer u Americi ako nekom uvališ škart planirano si nahebo.
Tvoja teorija da svakom olako moš prodat šta oš i nekažnjeno proć je u najmanju ruku čudna
To je Hrvatski sindrom, jos od 1102 nemozemo dignuti glavu protiv tirana i svih koji nas je** u mozak.
:))))))))))))))) Sigurno ih ne tuže zbog "navodne prodaje" neispravnih računala, nego iz tuže zbog prodaje neispravnih računala. Novinar mora napisati su navodno prodali neispravna računala da se zaštiti od tužbe jer računala možda i nisu neispravna, ali korisnici sigurno nisu u tužbi napisali da su računala navodno neispravna nego da su neispravna. Dakle istina je da su korisnici tužili zbog neispravnih računala.
Glupost. Ne povlači se to po sudu 5-6 godina svuda u svijetu.Nemora znači ako je tako kod nas da je tako svugdje.
Oni njih vjerojatno tuže da su namjerno napravili to što jesu jer u Americi ako nekom uvališ škart planirano si nahebo.
Tvoja teorija da svakom olako moš prodat šta oš i nekažnjeno proć je u najmanju ruku čudna
nitko nije rekao da je bilo planirano ali između ostaloga to što kažeš da nemora biti tako i kod nas da se povlači po sudovima...u pravu si to je kod nas još i gore hhh u najmanju ruku 10 godina
I mislim da moja teorija nije čudna, danas to svi rade, prodavaju loše stvari i onda se ganjaju preko papira...ništa tu nije čudno, tu se ljude dovodi do maksimuma živaca jer se ljudima neda s takvim stvarima zamarati te velika većina odustaju od tužbe...to je sve urota
I mislim da moja teorija nije čudna, danas to svi rade, prodavaju loše stvari i onda se ganjaju preko papira...ništa tu nije čudno, tu se ljude dovodi do maksimuma živaca jer se ljudima neda s takvim stvarima zamarati te velika većina odustaju od tužbe...to je sve urota
Cilj im je ljude dovodit do "maksimuma živaca"?
Ma daaaaj...ti to stvarno misliš? :D
Urota??
cccccccc
Previše gledaš Krešimira Miška :D
Cilj im je ljude dovodit do "maksimuma živaca"?
Ma daaaaj...ti to stvarno misliš? :D
Urota??
cccccccc
Previše gledaš Krešimira Miška :D
haha mogo si nešto orginalnije smislit od miška...to je tako u našim sistemima tužbi, podvala i raznoraznih osuđivanja...