Macworld 2009

poruka: 11
|
čitano: 4.938
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Macworld 2009".
17 godina
neaktivan
Macworld 2009

Zatisiiije pred buru............iMac.........netbook...........bit ce nesto novo ;-)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Macworld 2009

Ili novi iPhone sa iDisplay-om..  iPhone sa multitaskingom i 2 moda rada, mobile i desktop.. kada ga prikačiš na 24" iDisplay sa internom grafuljom i hardom, iPhone prijeđe u desktop način rada sa MacOs X izgledom..  to bi bilo zanimljivo..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 11:19 (ferovca1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Macworld 2009
cek cek ,ako su bateriju ugradili u Laptop tj da je korisnik nece moci sam zameniti ...onda ce taj proizvod biti ponovo zabranjen u EU ....jer je iPhone u nekim EU zemljama zabranjen bas zbog toga...ne? :)
K'eni pa te vat' ;)
18 godina
neaktivan
Macworld 2009

Ne kužim ovo:

"Kako bi omogućio korištenje novog tipa baterija Apple ju je morao u potpunosti ugraditi unutar kućišta tako da je korisnici ne mogu sami zamijeniti, no u Appleu ističu kako očekuju životni vijek baterije od 5 godina."

Znači, da bi se baterija "mogla koristiti" (što god to značilo) treba PIIII korisnike i onemogućiti im samostalnu zamjenu?! WTF?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Macworld 2009

Ma kao, kako negde nađoh objašnjeno, priključci i ostalo što se ugrađuje da bi se baterija mogla menjati nepotrebno zauzimaju koristan prostor, pošto su to izbacili imali su mesta za veću i bolju bateriju, mo'š misliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Macworld 2009

da, povećali su bateriju nauštrb mehanizma za zamjenu a kad su već bili kod toga unaprijedili su cilu tehnologiju i zgusnuli sve skupa, dodali neke procesore i soft za nadzor punjenja itd ... uglavnom navode da sad trpi 1000 ciklusa punjenja (uobičajeno u industriji 300) i traje 5 godina ... i ima autonomiju od 7 do 8 sati.

Osobno bih izabrao to umjesto izmjenjive baterije ... jer jednom kad rikne (recimmo nakon 4 - 5 godina) će ili lap biti zastario ili ću ej dati u servis na zamijenu što je moguće ... smatram to opravdanim potezom . .. 8 sati na 17 inča lapu je vrlo vrlo vrlo dobar rezultat.

ima i mate opciju za ekran (napokon) sa 50 dolara taxom u tom slučaju (pederski) ... da ... ima i ekran sa 60% više gamuta što je isto fino ...

A.

0 0 hvala 0
18 godina
Macworld 2009

Ako je sve onako kako promotivni materijal kaže, onda je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Macworld 2009

Gledam malo Air i izgleda fino.. rade li winsi na tome?:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Macworld 2009
naxeem kaže...

Gledam malo Air i izgleda fino.. rade li winsi na tome?:)

Join the dark side, Join...naxeem.... Join....

Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan
Macworld 2009

Ako realno gledamo, litij ionske baterije znaju smanjiti kapacitet već nakon 2 godine za 60% minimalno. "Napunjavali" ih ili ne, stare. Osobno sam iskusio. Sat i pola, sat, pola sata, pet minuta, kupi novu. A pošto imamo zastupnika u Lijepoj Našoj, zamjena ni nije toliko skupa. Računajuči da ti taj laptop ne služi samo za surfanje nakon 5 god.

8% ljudi stavlja ovakve poruke u potpis, ako si ti jedan od 92% koji ne stavljaju budi cool i kopiraj mene!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Macworld 2009

Nadam se da mi nećete zameriti što sam neozbiljan: klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice