Level 1 nemoj me krivo shvatit, ne kritiziram eee pc. Samo radim ono što ima smisla, a to je uspoređivanje ultaprijenosnika sa ultraprijenosnikom. Dok drugi uspoređuju air sa nekim drugim notebook računalima zaboravljaju da se ovdje radi o subnotebook klasi. Nema smisla kazat kako air nema ovo i nema ono i skup je itd... a za orjentaciju uzimaju neke modele laptopa koji su desktop replacement klasa ili srednja klasa (što se mase i volumena tiče). Ja otprilike znam 20 ak subnotebook računala (ne na granici nego pravih subnotebooka) i koliko od njih stvarno ima optički uređaj - možda 10%. A koliko njih ima ekran preko 13 inča - niti jedan, niti približno, i kolika je cijena onima koji imaju mogućnosti iste airu,
. Dakle za one ljude koji ne mogu shvatit, ima ljudi kojima treba računalo koje će nositi svuda sa sobom, a ne samo od jedne prostorije do druge unutar iste zgrade ili eventualno u auto i vozi. I ti ljudi će znati cijeniti ergonomiju air-a, ostali se neka čude. E sad što se eee pc-a tiče, stvarno je genijalan, i cijena mu je super, ali da se na njemu da baš ozbiljno radit- ne, iako ga je super imat onako u slučajevima prve pomoći i za zabavu. Eh sad dragi ljudi što vi podrazumjevate pod "terenskim radom", ono da kamion mora prijeći preko njega ili što?
Eh i zaboravila kazat: ako je air takav promašaj, zašto ga kopiraju toshiba i lenovo.