. Ako malo razmisliš sa velikim mozgom doći ćeš do zaključka da će se samo u sljedećoj godini broj isporučenih TS uređaja ( smartphoneovi nove generacije + tableti ) opasno približiti broju isporučenih računala sa mišom i tipkovnicom. Ti sad mene reci gdje su trendovi.
si ti normalan,pa ti izgleda da si pa s marsa,daj molin te suti ispadas smjesan,prestani sam sebe ismijavat
jel? Imaš ideju kolike su te brojke ili govoriš iz dupeta? ajde malo iskalkulraj pa se vrati.
nemam ideju nego znam(naravno ne tocno u komad) a ti sad stani pa pogle kolko si sad ispa smjesan koliko je puta pa i na BUG-u vijest iPad(evo samo za tebe kazen iPad a ne tablet) ili iPhone (opet samo za tebe) su prodani u tolko i tolko primjeraka pa nije tesko zbrojit pa vidit koliko se ta brojka razlikuje od brojke isporucenih racunala(i pazi to su samo racunala od brandova Dell,Asus,Acer....pa cak i sam Apple) a di su jos racunala od ovih malih trgovina i kucne izrade
e pa ajde malo sad to skalkuliraj pa vidi jel sam u pravu što kažem za sljedeću godinu da eć se približiti i tko je glup.
dogodine oko 350-400 miljuna smartphoneova sa nekom vrstom Tscreena ( uglavnom full TS android, iOS, win mobile i symb uređaji ) + 50 ak miljuna tableta i nepoznat broj desktop TSa. vs 300 + kusur brand name računala sa mišom i tipkovnicom + nepoznat broj home made kanti.