Mac računala sve češća meta malwarea

poruka: 9
|
čitano: 1.607
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mac računala sve češća meta malwarea".
17 godina
odjavljen

- Mac OS je najsigurniji OS

- Challenge accepted

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel ovo zapravo reklama za mcafee?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

najžešći su mi ovi aplleovci koji tvrde da kupuju imac računala i iphone telefone zbog softwera

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
Moj PC  
0 3 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Mac računala sve češća meta malwarea
Na windowsima pak ne raste broj napada jer napadaci vise nemaju ideja za napade
Netko radi što zna a netko zna šta radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ti napadi na računala/OS-e su samo metafora. pravi cilj su kreteni koji vode kompanije koje ih "proizvode" (prodaju "usluge") i pokušavaju svijetu nametnuti svoje "motrište" kao jedino ispravno. računala i os-i su samo kolateralne žrtv kao prenositelji poruke kojekakvim ballmerima, cookovima, nadellama, meyericama itd. svi oni bi trebali na kamenitim vratima zapaliti svijeću u zahvalu višem biću što nisam programer. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

najžešći su mi ovi aplleovci koji tvrde da kupuju imac računala i iphone telefone zbog softwera

Ja imam iPhone baš najviše zbog software-a, što je tu loše?

After Effects,Sony Vegas Pro,Nuke i Maya tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate
17 godina
Koji software mozes naci samo na mac os/ios?
11 godina
neaktivan
dd.inc kaže...
Koji software mozes naci samo na mac os/ios?

Sketch npr. - trenutno no1 alat za UI designere.

18 godina
neaktivan

Članak je totalni click-bait i ne samo da vjerojatno neki ne pročitaju članak, a kamoli i cijelo izvješće koje se navodi. Uz to što se radi uglavnom o adwareu, sada udio prijetnji koje su na Macu dolazi skoro na promil u odnosu na ukupan broj prijetnji. Crni dani su pred Mac korisnicima

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice