Mac Mini sljedećeg tjedna?

poruka: 28
|
čitano: 11.606
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mac Mini sljedećeg tjedna?".
17 godina

A sve po cijeni za koju se može kupiti normalno računalo. :)

6 2 hvala 0
18 godina
Tako je to kod Applea.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mac Mini sljedećeg tjedna?

vau ugradili su HDMI koja revolucije i napredak,jedan put godišnje ugrade hardver za 5 % veći eto gdje je tolika zarada

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:58 (blackalbum).
17 godina
neaktivan

e, a jel se može stavit gore npr. wind7? ili radi samo na glupom makovomOS-u?

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
rjakopec kaže...

a to je ... kakvo?

16 godina
neaktivan

Naravno.. može se metnut windows na mac.. ima na njhivim stranicama neki program šta ja znam šta.. koji onda to omoguća bootat.. i radi normalno.. a postoje u tome i drajveri za mac koje windows treba .. tako da je ok

18 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bas razmisljam o kupnji jednog minia, bit ce zanimljivo ovo
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
axis kaže...
rjakopec kaže...

a to je ... kakvo?

A imaš dvije inačice, jedna ti je kao kofer, ali kad digneš poklopad imaš i ekran, a ima i baterije pa može raditi neko vrijeme bez napona, a drugo ti je ono, dobiješ toliku kutiju da po volj možeš dodavati razne dodatke, nekakvu drugu video karticu, još jedan disk ili tako nešto.

16 godina
protjeran
rjakopec kaže...
axis kaže...
rjakopec kaže...

a to je ... kakvo?

A imaš dvije inačice, jedna ti je kao kofer, ali kad digneš poklopad imaš i ekran, a ima i baterije pa može raditi neko vrijeme bez napona, a drugo ti je ono, dobiješ toliku kutiju da po volj možeš dodavati razne dodatke, nekakvu drugu video karticu, još jedan disk ili tako nešto.

Mac Mini je najbolji od svih Appleovih proizvoda, barem meni. Sastavi ti bolje malo, gotovo nečujno, vrlo funkcionalno računalo s minimalnom potrošnjom. Idealan je za urede, a čak nije ni preskup (pogotovo u SAD-u).

17 godina
neaktivan
kupujem...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan

A u rangu snage kakav je ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A i nije mi baš nešto isplativ tako šta se može složit za upola manje .. dobor malo više.. ali opet jeftinije a isto radi..

Microsoft and Apple is the best computer company!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lukavg kaže...
rjakopec kaže...
axis kaže...
rjakopec kaže...

a to je ... kakvo?

Mac Mini je najbolji od svih Appleovih proizvoda, barem meni. Sastavi ti bolje malo, gotovo nečujno, vrlo funkcionalno računalo s minimalnom potrošnjom. Idealan je za urede, a čak nije ni preskup (pogotovo u SAD-u).

Mojoj mami je najbolja stvar televizor, upali sjedi i gleda, ne moraš ništa instalirati, nema virusa, rad s uređajem je savladala prije 40 godina, radi tiho, dovoljan ti je samo monitor ...

16 godina
neaktivan

Ja namjeravam svojim zaposlenicima kupiti mac minije, umjesto dosadašnjih HP desktopa. Jeftiniji Mac Mini + monitor + iWorks je negdje 6500 kn, toliko otprilike košta i HP dekstop + monitor + MS office.

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
to je oke. manje buke, vise mjesta, manje zagrijavanja i potrošnje struje.
A.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mac mini smatram vrlo prakticnim HTPC racunalom, dijelom zbog njegovih mogucnosti, a dijelom zbog form factora i kvalitetne izrade. Tesko mi je zamisliti ogromnu nezgrapnu kantu ispod/pored TV u dnevnom boravku...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mapir kaže...

Mac mini smatram vrlo prakticnim HTPC racunalom, dijelom zbog njegovih mogucnosti, a dijelom zbog form factora i kvalitetne izrade. Tesko mi je zamisliti ogromnu nezgrapnu kantu ispod/pored TV u dnevnom boravku...

da mi je vidjeti kako ces unutra staviti dvb-t i dvb-s kartice, za htpc ima milujun bolji rjesenja koja nisu nesto veca od ovoga

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
Npr. Baci koji link
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Toni93 kaže...
Npr. Baci koji link

pa bilo koje racunalo je bolji htpc iz upravo ovog razloga koji sam naveo, ne mozes u njega staviti pci karticu, a 5 usb-a je premalo da bi ja jos imao milijun uredaja prikljucenih na njega, da ne spominjem da je to bezveze, plus nema usb verzije asus xonar essence kartica a koliko vidim nebi mi bas isao neki zvuk iz te igracke

a kucista za htpc ima more, mala su, lijepo izgledaju, a cesto imaju i kakav lcd na prednjoj strani

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 17:38 (grimyHR).
16 godina
protjeran
Sto se tice stavljanja dvb-t kartica,to je glupo.bar meni.pa htpc je spojen na tv.nemojmo se sad svadat oko toga

niti jedan htpc kuciste nije vako malo i elegantno.o ukusima se ne raspravlja

Po meni je mac mini odlican htpc.ako oces nesto vise.bolji zvuk,sliku ili sto ja znam sta onda si cjepidlaka. Uvijek postoji bolje ali ovo je poprilicno dobro
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bilo sto od linkanih proizvoda rijesava stvar za pristojnu lovu, mada u mojem slucaju TV ima mogucnost izravnog snimanja na externi hard pa nista od toga nije potrebno.http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/EyeTV-Sat/product2.en.html, http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products.en.html.

17 godina
protjeran
Toni93 kaže...
Sto se tice stavljanja dvb-t kartica,to je glupo.bar meni.pa htpc je spojen na tv.nemojmo se sad svadat oko toga

niti jedan htpc kuciste nije vako malo i elegantno.o ukusima se ne raspravlja

Po meni je mac mini odlican htpc.ako oces nesto vise.bolji zvuk,sliku ili sto ja znam sta onda si cjepidlaka. Uvijek postoji bolje ali ovo je poprilicno dobro

ja se ne zadovoljavam sa poprilicno dobro, a reci nekome tko zeli bolji zvuk ili sliku da je cjepidlaka u vrijeme kada HD postaje standard je smijesno, gdje cu tu igracku ici spajati na pojacalo od par tisuca kuna...

16 godina
neaktivan

ja se ne zadovoljavam sa poprilicno dobro, a reci nekome tko zeli bolji zvuk ili sliku da je cjepidlaka u vrijeme kada HD postaje standard je smijesno, gdje cu tu igracku ici spajati na pojacalo od par tisuca kuna...

- po meni je mac mini odličan htpc. i ne vidim zašto bi slika i zvuk bila nedovoljna?

- slika: daje full HD sliku na dvi (novi će navodno imati i hdmi) 

- audio: imaš optički izlaz koji možeš spojiti na neki dac. bez vanjskog daca koristiti bilo koje računalo (s bilo kojim os-om) je glupo ako očekuješ vrhunski zvuk

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?mco=OTY2ODEwMw

http://www.amazon.com/3-5MM-TOSLINK-FIBER-OPTIC-CABLE-TOSLINK/dp/B00006LVF3

16 godina
protjeran
Znam sto je htpc,al mi neke stvari nemaju logike.ovo vuce h d sadrzaj bez problema.a sto se tice zvuka,to se ne razum,kakav je.napisao sam da uvijek ima bolje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sto se audia tice, mini briljira. U Mac mini je ugradjen optical audio output, dovoljno je tos link kabelom povezati mini i AV receiver koji omogucava takvu vezu (velika vecina). 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joj, a niste se sjetili da onda dolazi i os4?
Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj Apple mi je sve privlačniji...

zakon
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: