Lumia 930

poruka: 20
|
čitano: 7.068
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lumia 930".
17 godina
Lumia 930

predivan je Nokia did it again i ovaj 8.1 wp os ce bit cudo ! {#}

Moj PC  
35 1 hvala 0
15 godina
Lumia 930

Odličan....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
Re: Lumia 930
Odlican uredaj, all-rounder
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
neaktivan
Lumia 930

Zadnji puta sam ovako buljio u sliku, davnih godina kao klinac u duplericu.

ex specijala

6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Siskin kaže...

Zadnji puta sam ovako buljio u sliku, davnih godina kao klinac u duplericu.

Ja sam se isto zagledao, kao da prvi put vidim smartphone {#}. Sviđa mi se jako prema onome što vidim i što sam pročitao, ali zanima me i kakve će recenzije bit.

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
17 godina
Lumia 930

Damn valjat ce planirati jeftiniji godisnji {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Lumia 930

Bože kako je lijepa {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Lumia 930

globalna verzija lumia icon. Al pljunuta verzija

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Lumia 930

I cortana je tu :) 

https://www.youtube.com/watch?v=6_YL5S2NwkE 

0 0 hvala 0
15 godina
Lumia 930

Sve Lumije su lijepe, ali ovo.... {#}

{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
napokon hardwareski prate android besmisleno pumpanje gigaherca i gigabajta.
jos se suska i o qhd lumiji 1820
dajte jos nasljednika 1020 u narancastoj da mogu umirovit n8
16 godina
odjavljen
Lumia 930

wow! {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lumia 930

{#} predmnijevam kako bi riječ "perjanica" (onaj koji predvodi u čemu, koji je najistaknutiji) bila posvema dobra zamjena za "flagship". {#}

Moj PC  
0 4 hvala 1
13 godina
neaktivan
Lumia 930

Ove Lumie sve jedna ljepša od druge! Meni osobno su malo ljepše one starije tipa 800 zbog ergonomije ali i ovo je wow.

Nema konkurenta u dizajnu ni na jednoj drugoj platformi.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lumia 930

710 mi ide na jetru malo po malo i mislio sam uzeti Z1 Compact, a Nokia ovo pusti.

Bem ti sve!

Ali ipak, koliko god me privlačila, 710 me je naljutila. Malo memorije, nema mass storage(jezeni usrani Zune;crk'o dabogda tko ga je smislio), a hardver je isto počeo jest govna. Data connection je užasno spor na Tele2, Vip i T-Mobile.

Znam da je velika većina mušica otklonjena u WP8, a WP8.1 će biti još bolji, nekako mi je ostao gadan okus u ustima nakon ovoga...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Lumia 930

stigla i na nase trziste napokon

http://mob.hr/nokia-lumia-930-stigla-na-hrvatsko-trziste/ 

nije ni velka cijena naspram drugih mobitela.... samo je treba jos piknut {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 0:02 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Lumia 930

evo jos malo ljepotice....{#}  

http://dotekomanie.cz/wp-content/uploads/2014/02/Nokia-Lumia-930-1.jpg   

2 0 hvala 0
14 godina
Lumia 930

Jel ima itko mob da napise malo dojmove? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozdrav svima.
Evo da ukratko opišem svoje dojmove sa lumijom 930.
Koristim telefon 4 mjeseca i dalje je funkcionalan i fluidan kao i prvi dan. Preživio je tri pada ravno na ekran (asfaltni dio nogostupa čekajući tramvaj, pločice u kupaoni, parket) kojem apsolutno nije ništa. Jest da koristim zaštitnu foliju i plastiku za zaštitu ruba, tj stražnje strane, mislim da bi se na nekim telefonima pojavilo napuknuće ekrana. Jedino je problem aluminijskog okvira koji se malo izguli nakon udarca, a s obzirom da je crne boje, primjeti se.
Jedino što me smeta i dalje je zagrijavanje uređaja i aluminijskog ruba koji se zna fino ugrijati da pomalo pecka za prste (na punjaču, duže korištenje aplikacija, igrica). Ne igram se na mobitelu, prvenstveno jer mi je nespretno dok si prstima zaklanjam vidno područje, niti imam toliku potrebu, a i radi duljeg trajanja baterije.
U mojem slučaju će definitivno izdržati jedan dan uz nekakvo osrednje korištenje (surfanje netom, slušanje muzike, deezer, soundcloud, youtube, par poziva, whatsapp i maksimalno petnaestak minuta igrica). U grubom stanju mirovanja, znači da ne pipnem telefon skoro čitav dan izdržat će dva dana definitivno. Eh sad, nekome to odgovara, nekome ne, ja sam navikao prethodnog androida puniti svaku večer, tako da mi ne predstavlja neki problem.
Tako je, prethodni HTC One SV je pokopan nakon druge godine korištenja. Toliko je bio fragmentiran, da neke aplikacije unatoč factory resetu jednostavno nije želio otvoriti. Ne, nisam imao namjeru stavljati custom romove, flashati i igrati se s tim. Smatram da je uloga proizvođača da napravi kvalitetan uređaj - u mom slučaju, želim da je uređaj fluidan, responzivan, funkcionalan i da tako ostane.

Ugl, otišao sam malo sa teme, da se vratim - neke aplikacije se i dalje znaju crashati, no dosta rijetko; ne u tolikoj mjeri da remeti općenitu funkcionalnost uređaja. Internet explorer se nekad crasha, na random, ali ga ponovno pokrenem i nema više poteškoća. Isto kao i One Drive aplikacija.

Sve u svemu, jako sam zadovoljan uređajem i nadam se da će me služiti još dosta dugo. Isto tako imam par pitanja - je li netko u Insider programu da koristi Win10? Razmišljam da upgradeam ili bolje da sačekam još par mjeseci kad izađe finalna verzija? Čuo sam da je još bugovita, a o kojim se konkrerno bugovima radi - ne znam, zato i pitam vas.

I još jedna stvar - malo sam istraživao po netu, da li se i vama na određenim modelima javlja tzv. flickering ekrana? Izgleda da display ima neki interference sa GSM signalom, pa mi zna treperit ekran u ritmu onog zvuka kad ostavite mobitel pored zvučnika. Primjetno je samo na bijeloj podlozi, tipa dok browsam po netu, fekbuk i slično. Da li je to do softverskog buga ili je neš drugo?

Hvala, živjeli :)
Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Ne znam jel itko od vas još koristi Lumiu 930, ja jesam.

Imam jedan problem sa njom u zadnje vrijeme pa me zanima ima li itko još sličan problem.

Naime, kada upalim fotoaparat glavne kamere OIS stane blesati i slika drhti. To malo traje pa se smiri.

Čak se i čuje i vidi pomjeranje leće (samo od sebe dok mobitel miruje naslonjen na neku stabilnu ravnu površinu).

E sad, zanima me je li to softverske ili hardverske naravi. Do prije mjesec-dva mi se to nije događalo.

Mobitel je prije pola godine nadograđen na win10 i nije bilo nikakvih problema. Ima li veze sa time, neznam.

Ako imate kakva slična iskustva ili kakvo steučno mišljenje u čemu bi moga obiti kvar, bio bih vam zahvalan!

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice