Extra web kamera. Definitivno najbolji proizvođač periferija, bar što se PC tržišta tiče.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slažem se u potpunosti.
Imam njihovu G19 tipkovnicu, G5 miš i G35 HeadSet i
nisam ni kune požalio. Zbilja na nivou. Cijena je druga prića.
I ja imam g19, g700 i g35 i takoder nisam ni kune prezalio. A sta se tice cijene drzim da kvaliteta opravdava cijenu kod logija za razliku od npr. razera koji sve stavlja na izgled a ne na kvalitetu.
Kad se vec hvalite ( salim se ) ja imam G13 , G15 , G25 , G35 , G51 , MX1000
i nisam ni kune pozalio i s nijednom stvarčicom nisam imao nikakvih problema tako da cu i ubuduce kupovat samo njikove proizvode !! Jos moram kupit nekog misa iz G- serije da upotpunim komplet !
A jesmo se našli XD ko Logitech-ovi manekeni, samo što nas nitko ne plača.
I ja imam g19, g700 i g35 i takoder nisam ni kune prezalio. A sta se tice cijene drzim da kvaliteta opravdava cijenu kod logija za razliku od npr. razera koji sve stavlja na izgled a ne na kvalitetu.
Uzeo si mi riječ iz usta. Ne volim ni kad se Logitech i Razer nađu u istoj rečenici, jer zbilja nema smisla.
Mda u neku ruku razumijem mlađe naraštaje i njihovu simpatiju prema Razer-u.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Stara i odlicna Elite Keyboard + G7 + Z5500, slusalice su ipak philips :)
a kad smo vec kod webcamova da pitam ljudesavijet: nemam webcam a trebale bi mi cak dvije... ovo je vrhunski komad hardwarea, al ipak je previse za moje potrebe... trebam webcam koji ima recimo HD snimanje(nije nuzno, al pozeljno) + af i da radi dobro i u uvijetima loseg osvijetljenja, sto jeftinije to bolje, al smece ne bih kupovao! zahvaljujem, pozdrav...
Mozda Logitech C525 HD ili Logitech C615 HD ili Logitech C910 HD !!
jednom rječju:hebena
sa 20-ak kb uploada koliko mi imamo zaboravi na to.
Extra web kamera. Definitivno najbolji proizvođač periferija, bar što se PC tržišta tiče.
Kamera je super da za prek 700kn jel,
Logitech ima dobre Web kamere pa i za malo love ko recimo model C270 ili C310 i nema frke.
Logitech ima dobre miševe pa tipkovnice, Web kamere normalno pa i one jeftinije ali s druge strane jeftini zvučnici su ima banana totalna u usporedbi sa konkurencijom obična bižuterija na kubik tu su loši bez greške.

Boook
Ja sam isto korisnik Logitech- ovih periferija.. Logitech Cordless Desktop Pro (2000 god.i dalje mi divno sluzi) Imam mis neki, Joystick Force 3D i webcameru QuickCam Pro for Notebook Business
Sto se tice video kvalitete,, i zauzeca internet prometa ide ovako..
Ja s frendom (Dubrava) komuniciram preko Skype.
Imam 8Mpbs down i 0.76 Mpbs up Amis 2-1 Paket. i renutno mi je situacija na aplikacija netmonitoru ovakva 85 kB/s Up i 70 kB/s Down
Frend je zadovoljan mojim kvalitetom slike koji je nastiman na 1280x1024 1.3Mp
A frend ima Logitech C270 koji je postavio na 720p...
Pa neka vam bude orijentir kako to izgleda
Ima i Microsoft jedan HD web cam Mislim da je Cinema ili Studio .... isto dobro...a cjenu ne znam....
baš, taj upload čuvaju ko suho zlato. morao sam ih zvat telefonom i objasnit da mi speedtest ne pokazuje onoliko koliko plaćam, pa mi je na jedve digla upload čak i malo više iznad 512 kbita, što je ogromna razlika na 8mbita downloada... mislim znam da u ADSL prvo slovo znači asymetric, ali kod nas idu u krajnost.
tako da ontopic te kamerice ne vrijede nista ako ti se video mora gadno iskompresirat da bi se uopće poslao u full hd obliku. jer meni obična 0,3 mpx kamerica (480p) "guta" preko 40 kb za video poziv.