Linuxaši vole Google

poruka: 19
|
čitano: 2.859
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Linuxaši vole Google".
17 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google

Normalno, pa swi vole Google, kakav bing, microsoftova trazilica nije google jos ni do koljena

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Linuxaši vole Google

naravno da volimo

cim dulje na linuxu to bolje za moje zivce i zdravlje nadam se da ce te i vi to shvatiti PO PREPORUCI DOKTORA LUKE KOVACA
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google

Ma neka prica selo sta hoce, ali sa Googleom nadjes sta ti treba, kad ti treba, i gdje ti treba.

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google

Malo cudna koncepcija clanka usmjerena prema linux-u, grafikon pokazuje da je google gotovo podjednako popularan i kod Win - mac korisnika.

Svi vole google bi bilo tocnije. :D

From dying heaven To living hell
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google

E, znate li za ovo? Koliko znam ovu trazulicu razvili su bivsi googleovi zaposlenici.

http://www.cuil.com/

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Linuxaši vole Google
!mpact35 kaže...

E, znate li za ovo? Koliko znam ovu trazulicu razvili su bivsi googleovi zaposlenici.

Nije ni cudo sto su bivsi.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
neaktivan

Google je najbolji :) 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Smiješno je da je napisano da je to čudno za linux korisnike "koji se inače kunu u mogućnost izbora". Kao da im (nam) se nametnuo google, svatko ima pravo izabrati što hoće, linuxaši najčešće biraju google jer je još uvijek superioran bingu...

Baš sam isto to i ja razmišljao dok sam čitao tekst.

I want to believe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google

koji se inače kunu na mogućnost izbora

Ovo je i dalje točno, ali kada konkurencija(po mom osobnom mišljenju) nedaje rezultate ni približno kvalitetno kao Google onda tu ni nema neke mogućnosti izbora.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...

Da, čuo sam da su se okrenuli prema real-time pretraživanju. Ontopic - tko ne voli Google? Kakva je to vijest, WTF?

www.linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
Evo kakav sam ja dojam stekao,Kod pretraživača recimo Google čim više nas je oni više zarađuju pa bi ja radije da zarađuje google nego neki drugi
jer google je bar jedan od donatora za linuxfoundation, dok microsoft ionako ima hrpu novaca i da dobiva od binga uopce neče smanjiti cijene svoje softwera a kamoli ih otvoriti. 
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 22:50 (linuxuser).
17 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google
Treba snimit seriju "Svi vole Google"

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google

Ovaj clanak je vrh novinarstva jednog minatog sistema!

Svaka cast Cool

0 0 hvala 0
18 godina
Linuxaši vole Google

Ovaj je članak napisan tako da provocira. google je bolji i koristim ga, čak i da je jednak illi  malo lošiji koristio bih ga. mogućnost izbora imam, nitko me ne prisiljava.

ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/

1 0 hvala 0
16 godina
Linuxaši vole Google

U posljednje vrijeme glavni "hobi" Bugovaca bio je pljuckanje po Appleu, a sad se izgleda malo vracaju staroj "ljubavi" - linuksasima. Ovo sve vise lici na zuti tisak. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Nije ni cudo sto su bivsi.

HAHA ova je dobra, odvalio sam se smijat Belji se

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
18 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google

Najsretnije razdoblje hrvatskog oglasavanja je kad je na trzistu postojao samo Plavi oglasni. Kad si nesto htio prodati dao si tamo oglas i svi bi ga procitali. Isto tako i obrnuto kad si nesto htio kupiti.

Nakon toga su stigli razni internet oglasivaci i sve se raspalo. Kad prodajes moras oglasiti na pet mjesta, a kad kupujes ne znas vise gdje traziti. Evo , pogledajte kako je sa nekretninama, 150 malih agencija dovelo je do pojave gohome trazilice koja mora ujediniti ujedinjeno.

Isto vrijedi i za Google, Yahoo, Bing. Puno je lakse i bolje za sve da se svi oglasvamo na jednom mjestu (Google ads) i svi trazimo na jednom mjestu nego da trosimo novac na 5 strana, pogotovo dok nam Google ne odredjuje cijene vec ih sami odredjujemo (bidanjem). Zato je moj glas za Google i nadam se da ce ga koristiti 100% ljudi pogotovo dok taj novac koriste i za open source projekte, a oni ih bogami i koriste (Google OS, Android, Firefox, Thunderbird itd.).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Linuxaši vole Google

Sad ću vam reći zašto ja volim google kao Linux-aš i Unix-aš: 

1. Prvenstveno zbog toga što google nikad nije krio da voli linux. Oni su uvijek govorili da nije bilo linux-a,  nebi bilo ni googla. Dok za razliku microsoft ne želi priznati da koristi Linux/BSD i da ne može

bez njega. Njegov jedan od najvećih servisa Hotmail se vrti na BSD-u sa qmail-om za one koji nemaju pojma o tome. Pokušali su oni to prebaciti na nešto drugo ali nije išlo.

2. Za razliku od Microsofta google sponzorira open source. I to na veliko.

3. Google je od uvijek imao arhivirane sve news grupe koje su nama kao Linuxašima neophodne za obavljanje našeg svakodnevnog posla. Zamislite što bi Microsoft radio kad bi arhivirao Linux/Unix

grupe koje su nama neophodne? Iz dosadašnjih iskustava sa Microsoftom oni bi pola tih grupa izbrisali tako da je nama teže za raditi, jer bi mislili da bi tako prešli na Windowse. Moš mislit.

4. Za razliku od Microsofta. googlovi injženjeri su stvorili stvari koje RADE!

5. Google zapošljava najbolje ljude. Svi bi kad tad željeli raditi u Googlu, dok kod Microsofta nije takva situacija. 

To su samo neke od stvari zašto ja koristim Google a ne Bing :)

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Linuxaši vole Google

Vrlo lijepo rečeno mlerota. Slažem se sa većinom što si napisao.

Ali i dodajem da svi vole google. Koliko znam rijetko tko koristi bing zato što je windows korisnik. Google je najbolja (zasad) tražilica sa vrlo jakim engine-om, kakav bing neće imati možda nikada.

Nema potpisa jer egomainiaci odmah polude :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 13:51 (Buffer Overflow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice