Dobra ideja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali loše izvedena,windowsi nisu dovoljno prilagođeni za tablete od 7 inča,trebali su uzeti drugi
ali loše izvedena,windowsi nisu dovoljno prilagođeni za tablete od 7 inča,trebali su uzeti drugi
znaci koristio si ga vec, jelda?
znaci koristio si ga vec, jelda?
gledao sam osvrte,kao prvo,a kao drugo ako je win7 dobro prilagođen zašto je microsoft onda zaposlio drugu tvrtku da stvori novo sučelje
Ako je dobra ideja nece biti 'Limited Edition'
imao sam prilike testirati touch screen televiziju, na kojoj je bio Windows 7. Radilo se televiziji s rezisitivnim zaslonom, i kao što sam pretpostavljao - zgodno je za prezentaciju i da pokažeš frendovima kak je to fora, za dnevni rad je očajno. Kao najveći problem pokazao se nemogućnost multi toucha (iako se tehnički na drugim uređajima i dalje radi o dual touchu), sporost (lag) te krivo tumačenje točaka gdje se kliknulo. Još jedan problem leži u tome da neki ljudi (npr. ja) imaju čevape od prstiju, pa kad klikneš, klikneš na kocku od 50x50 piksela (što može značiti bilo koju od window akcija - ugasi, maximiziraj/restoraj i minimiziraj)
alo ljudi, gui nema veze sa mehanikom os-a i lako je promjenjiv, bar kod windowsa i linuxa, tako da ne kakite
Izgleda prezakon, pitam se koliko je dobar u praksi.