Trude se popraviti okaljani imidž gramzive firme koja mari samo za profit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trude se popraviti okaljani imidž gramzive firme koja mari samo za profit
pa... što nije i ovo zapravo radi profita? ...reciklaža i čuvanje vrijednih sirovina u korist uštede pri kasnijoj proizvodnji i ponovnog iskorištavanja (dakle ne kupovanja) istih... Imho, za "ekološki imidž" se pobrinio odjel za marketing, a za stvarno stanje $$$$$ na kraju ovakvog projekta ekonomski/analitički odjel... Vuk sit, ovce na broju.
Novi slogan.
Apple: "You give us your old iphone we give you "friška figa" ,save the enviroment , #AppleCares"
Vidim kolega da se osjećate napadnuti, ne vidim razlog zašto?
Mnoge kompanije osobito one automobilističke nude popust pri kupnji novog proizvoda. Zašto bi netko dao "probono" - kako kažeš ako uređaj može preprodati ako radi ili ga sam prodati za dijelove.
Znači srebrni vjenčani prsten kada se razvedeš bi trebao dati zlataru ili državi u nadi da ćeš poboljšati BDP?
Super, sad će i reciklažu patentirati...
Nisu naveli da može reciklirati samo 1% prodanih uređaja u 2015.godini..Slučajnost ili nešto više
Nisu naveli da može reciklirati samo 1% prodanih uređaja u 2015.godini..Slučajnost ili nešto više
Što ih spriječava da naprave još 99 takvih strojeva?
Jebo mater Neeson 
napokon jedan muški proizvod (čerup-čerup) iz te firme 
napokon jedan muški proizvod (čerup-čerup) iz te firme 

moram priznati da mi je ovo daleko najzanimljiviji apple proizvod 
Vidim kolega da se osjećate napadnuti, ne vidim razlog zašto?
Mnoge kompanije osobito one automobilističke nude popust pri kupnji novog proizvoda. Zašto bi netko dao "probono" - kako kažeš ako uređaj može preprodati ako radi ili ga sam prodati za dijelove.
Znači srebrni vjenčani prsten kada se razvedeš bi trebao dati zlataru ili državi u nadi da ćeš poboljšati BDP?
Opet paralela sa automobilističkom... 
Opće je poznato da su auti danas precijenjeni proizvod. Teško da nam itko daje "popust" pri kupovini istog.
Uostalom, "popust" dobiješ i na onim akcijama kad vratiš stari mobitel, a da bi si dobavio novi.
Ljepo staviš ga na reciklažu i vidiš ajfon do najsitnijih detalja. 😂