LG E-Note H1000B

poruka: 15
|
čitano: 1.636
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG E-Note H1000B".
17 godina
odjavljen
LG E-Note H1000B

Ajde napokon da dođe neki pravi tablet. ovo je 150 puta bolje od iPad-a.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 5 hvala 0
18 godina
RE: LG E-Note H1000B

Prodali su nekoliko miliona u prvoj nedeli, joooj koliko ce da prodaju do kraja godine ..

17 godina
vexx5555 kaže...

A po čemu je to, konkretno, bolji?

18 godina
Netbook bez tipkovnice a košta ko dva netbooka.
gj LG
18 godina
Korky kaže...
vexx5555 kaže...

A po čemu je to, konkretno, bolji?

Bolji ekran, ima 2x USB, utor za SD card i vjerojatno vrti HD video koji se može gledat na tv.

16 godina
protjeran
LG E-Note H1000B
vexx, vidis li ti da to proizvodi lg? e to onda nikako nemoze bit dobro :)
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
NEW_MAN kaže...

Bolji ekran, ima 2x USB, utor za SD card i vjerojatno vrti HD video koji se može gledat na tv.

Bolji ekran, u smislu da je 1 cm širi i ima višu rezoluciju (budući da ostale informacije nemamo)? To baš i nije neko mjerilo "boljitka". "Vjerojatno vrti HD video", 2x usb te utor za SD card ga definitivno ne čine "150 puta" boljim.

No, uzevši u obzir da koristi OS koji nije razvijan isključivo u svrhu upotrebe na "touch screen" uređajima, veća težina te poprilično viša cijena (o bateriji ne želim ni pričati), teško da je ovaj uređaj uopće usporediv sa iPadom. O izgledu i kvaliteti materijala od kojeg je izrađen (plastika?), nema smisla ni započinjati.

18 godina
Ja sam navel kaj je kod njega bolje i nisam napisal 150 puta boljim.

Ima bolji ekran, ima USB x2, ima OS koji je sam sebi dostatan, znači ne trebaš dodatno računalo da bi se mogel s njim koristit kak spada i vjerojatno bude vrtel mkv kaj ovi kreteni iz Apple ne budu dopustili nikad pa ni onda.

Sve ostalo je vjerojatno 10x bolje na ipadu.
17 godina
odjavljen
LG E-Note H1000B

Ovo je po meni punokrvni tablet-imam hardver netbooka, dobre performanse i pravi os, a ne one smijurije koje se koriste na smartphone-ima. Nema veze što je Lg, ionako im ga drugi rade.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vexx5555 kaže...

Ovo je po meni punokrvni tablet-imam hardver netbooka, dobre performanse i pravi os, a ne one smijurije koje se koriste na smartphone-ima. Nema veze što je Lg, ionako im ga drugi rade.

Ovo boldano je kontradikcija samo po sebi.

17 godina
odjavljen
Korky kaže...
  Ovo boldano je kontradikcija samo po sebi.

Šta je tu čudno-imam sve što mi treba u tom tabletu.

17 godina
vexx5555 kaže...

Šta je tu čudno-imam sve što mi treba u tom tabletu.

Pa boldao sam ti. "Hardver netbooka" i "dobre performanse". Šta ti nije jasno?

17 godina
odjavljen
Korky kaže...
Pa boldao sam ti. "Hardver netbooka" i "dobre performanse". Šta ti nije jasno?

Mislio sam na dobre performanse u odnosu na riješenja temeljena na procesorima iz smartphone-a tipa ARM 9,10,11. 

17 godina
vexx5555 kaže...

Mislio sam na dobre performanse u odnosu na riješenja temeljena na procesorima iz smartphone-a tipa ARM 9,10,11.

E pa sad... Kruške i jabuke.

17 godina
odjavljen
Korky kaže...
E pa sad... Kruške i jabuke.

Khm.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice