Ajde napokon da dođe neki pravi tablet. ovo je 150 puta bolje od iPad-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodali su nekoliko miliona u prvoj nedeli, joooj koliko ce da prodaju do kraja godine ..
A po čemu je to, konkretno, bolji?
gj LG
A po čemu je to, konkretno, bolji?
Bolji ekran, ima 2x USB, utor za SD card i vjerojatno vrti HD video koji se može gledat na tv.
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Bolji ekran, ima 2x USB, utor za SD card i vjerojatno vrti HD video koji se može gledat na tv.
Bolji ekran, u smislu da je 1 cm širi i ima višu rezoluciju (budući da ostale informacije nemamo)? To baš i nije neko mjerilo "boljitka". "Vjerojatno vrti HD video", 2x usb te utor za SD card ga definitivno ne čine "150 puta" boljim.
No, uzevši u obzir da koristi OS koji nije razvijan isključivo u svrhu upotrebe na "touch screen" uređajima, veća težina te poprilično viša cijena (o bateriji ne želim ni pričati), teško da je ovaj uređaj uopće usporediv sa iPadom. O izgledu i kvaliteti materijala od kojeg je izrađen (plastika?), nema smisla ni započinjati.
Ima bolji ekran, ima USB x2, ima OS koji je sam sebi dostatan, znači ne trebaš dodatno računalo da bi se mogel s njim koristit kak spada i vjerojatno bude vrtel mkv kaj ovi kreteni iz Apple ne budu dopustili nikad pa ni onda.
Sve ostalo je vjerojatno 10x bolje na ipadu.
Ovo je po meni punokrvni tablet-imam hardver netbooka, dobre performanse i pravi os, a ne one smijurije koje se koriste na smartphone-ima. Nema veze što je Lg, ionako im ga drugi rade.
Ovo je po meni punokrvni tablet-imam hardver netbooka, dobre performanse i pravi os, a ne one smijurije koje se koriste na smartphone-ima. Nema veze što je Lg, ionako im ga drugi rade.
Ovo boldano je kontradikcija samo po sebi.
Šta je tu čudno-imam sve što mi treba u tom tabletu.
Šta je tu čudno-imam sve što mi treba u tom tabletu.
Pa boldao sam ti. "Hardver netbooka" i "dobre performanse". Šta ti nije jasno?
Mislio sam na dobre performanse u odnosu na riješenja temeljena na procesorima iz smartphone-a tipa ARM 9,10,11.
Mislio sam na dobre performanse u odnosu na riješenja temeljena na procesorima iz smartphone-a tipa ARM 9,10,11.
E pa sad... Kruške i jabuke.
Khm.