LG čeka s tabletima

poruka: 33
|
čitano: 3.112
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG čeka s tabletima".
17 godina
neaktivan
RE: LG čeka s tabletima
grimyHR kaže...

normalne tablete? u IT svijetu ono o cemu se radi kada se kaze tablet je PC compatible tablet, znaci tablet sa istim hardverom kao i laptopi, bez obzira dal je u slate formi, convertible ili hibrid

ovo ostalo su igracke

Ako pogledaš temu koju komentramo, tamo se spominju tableti, da li tamo ima neki hibrid laptopa i tableta? ne...

Samo komentiram temu i po meni ovi tableti koji su ujedno i laptopi, trebaju biti jeftiniji i manjih dimenzija da bi postali privlačni.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
protjeran
RE: LG čeka s tabletima
max1919 kaže...
grimyHR kaže...

normalne tablete? u IT svijetu ono o cemu se radi kada se kaze tablet je PC compatible tablet, znaci tablet sa istim hardverom kao i laptopi, bez obzira dal je u slate formi, convertible ili hibrid

ovo ostalo su igracke

Ako pogledaš temu koju komentramo, tamo se spominju tableti, da li tamo ima neki hibrid laptopa i tableta? ne...

Samo komentiram temu i po meni ovi tableti koji su ujedno i laptopi, trebaju biti jeftiniji i manjih dimenzija da bi postali privlačni.

mda, trebali bi biti jeftiniji jer dobijes i tipkovnicu, dvd przilicu itd...

ovi tableti koji se spominju u vjesti spadaju pod consumer electronics, a ovo je IT forum...znaci trebalo bi biti navedeno da se ne radi o racunalima, nego o pmp uredajima

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

Neki tablet bih si kupio za godinu, dvije čisto da mogu iz kreveta ili naslonjača što udobnije surfati po netu, čitat PDF-ove, gledat filmove i pregledavat mail Belji se

Po meni ti uređaji imaju budućnost, ali ne kao zamjena za laptope ili smartphone-ove, već kao zasebni gadget u kućanstvu.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice