LG čeka s tabletima

poruka: 33
|
čitano: 3.121
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG čeka s tabletima".
18 godina
LG čeka s tabletima

Better late than sorry.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LG čeka s tabletima
NEW_MAN kaže...

Better late than sorry.

Da, ali dok ti čekaš konkurencija napreduje... vidjeti ćemo što će na kraju ispasti iz ovoga.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

Koja konkurencija?

Android nema konkurencije, zato ga Oracle/Apple/MS pokušavaju zatuć dok se još može Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
max1919 kaže...
NEW_MAN kaže...

Better late than sorry.

Da, ali dok ti čekaš konkurencija napreduje... vidjeti ćemo što će na kraju ispasti iz ovoga.

slobodno reci iPad nemoras govoriti konkurencija

18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

http://tech.fortune.cnn.com/2010/10/04/ipad-lead-seen-as-overwhelming/?source=yahoo_quote

android ima nešto hvatanja priključka odraditi ... jednog dana. :D

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stef kaže...

Koja konkurencija?

Android nema konkurencije, zato ga Oracle/Apple/MS pokušavaju zatuć dok se još može Cool

Ne mislim na android, on nema neku konkurenciju (osim apple-a), nego na LG. Samsung je predstavio nedavno svoj Galaxy tab, a niti drugi proizvođači neće čekati dugo sa svojim tabletima (ili kopijama iPada)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

Galaxy i Dell Streak ... nije to to još uvijek ... al je blizu. Ključan je softver, hardver nije problem. Dakle, čeka se Google.

Apple ni u teoriji ne može pokriti tržište tableta/PCa/MP3 playera/čega već.

Oni prodaju lijepo dizajnirane, funkcionalne proizvode i zarađuju na visokim maržama i ekskluzivi.

Pitanje je samo trenutka kad će se pojaviti dovoljno dobra alternativa, a onda će uskočiti svi ostali s 5000 vrsta i kategorija slično kao i sa smartphonovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 10:31 (stef).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
LG čeka s tabletima

Osobno smatram da su tableti trenutni hir i da nemaju neku buducnost (sminka su ali neprakticni - preveliki za stavit u djep kao smartphone, a nije "upotrebljiv" kao jednako neprektican za nosenje laptop/netbook), tako da me uopce ne diraju sve te igre oko izdavanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

tableti su budućnost. laptop, a pogotovo netbook će pomalo izumirati.

A.

0 9 hvala 0
18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

Tablet je zamišljen kao uređaj za konzumaciju sadržaja s neta.

Unos i kreiranje sadržaja je i dalje problem.

Tko uglavnom visi na netu, društvenim mrežama ili troši multimedijalni sadržaj, taj se može zadovoljiti tabletom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stef kaže...

Tko uglavnom visi na netu, društvenim mrežama ili troši multimedijalni sadržaj, taj se može zadovoljiti tabletom.

Nemoj pričati gluposti :)

16 godina
neaktivan
stef kaže...

Ma kako ne! Zamišljen je tablet svakakav samo se nije moglo... sad se može... Ocu da ima sve... i Wlan, i GPS, i citac kartica, jak procesor, 10'', kameru, i vraziji windows 7 na njemu da mogu instalirat sta me volja.... Da je tablet dimenzijama kao i drugio a da ima sve brate... pa taman pržilicu ha ha salam se!

17 godina
LG čeka s tabletima

je da ...
kaj buš sa tabletom ??
crtao u CAD-u uređivao fotke u photoshopu ili cut-o filmove ... daj se saberi.

vidi se da velika večina korisnika "računala" koristi samo za surfanje.
a i to je nešto...

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
artfull kaže...

tableti su budućnost. laptop, a pogotovo netbook će pomalo izumirati.

Tableti jesu buducnost, samo iz razloga sto ce se ih u buducnosti prodavati puno vise nego u povijesti... i to je to :)

tablet nemoze zamijeniti racunala, n danas, ne dok god software bude radio kako radi danas :) jednsotavno, nepraktican je za unos podataka, za prave OS poput windowsa i sl. kemije

pad, kao i smartbook, kao i netbook, namjenjeni su uglavnom online sadrzaju, surfanju, nikakvom ozbiljnom radu...

sto ne znaci da ne mogu biti upotrijebljeni u ozbiljne svrhe, ali su u tome jako ograniceni...

a laptop nece izumrijeti, kao ni workstationi... barem ne dok se informaticki svijet radikalno ne promijeni :) a za takve stvari treba vremena i vremena :)

a i tad ce postojati ozbilni uredjaji i igracke poput danasnjih padova :)

18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

ma tablet već jede ručak netbooku, a uskoro i lapu. Naravno da će ostat u upotrebi i lap i desktop, al tablet će biti glavno računalo u bližoj udućnosti. Unos nije nikakav problem, aplikacijama treba malo vremena da se prilagode sučelju ... pričekajmo još par godina.

A.

0 3 hvala 0
18 godina

@artfull
roftl

Je glavno bude samo ako svi normalni ljudi umru i svijet ostane prenapučen kretenima.
Ti se uglavnom ložiš na Apple i kad mislis na tablet misliš na ipad.
Daj mi molim te objasni kak prebaciš mkv na tv i gledaš HD film a nemaš "glavno" računalo?
Aha ipad ne vrti mkv a niti je u stanju izbacit full hd na tv ak se ne varam. Kaj ono na ipad niti nemožeš stavit nikakav sadržaj ako nemaš "glavno" računalo jer su glupani u Appleu došli na krasnu ideju da ne implementiraju USB i da bez sranja zvanog itunes nemreš ništ?
Tablet je izmišljotina koja je izbačena na tržište koje je zasičeno stolnim, prijenosnim i netbook računalima u nadi da se zaradi lova.
Tablet nikad ne bude glavno računalo i niti jedna aplikacija ne može od 10" ekrana napraviti 22" ekran koji sad imam a jednog dana planiram kupiti 30" ili više.
Tableti su igračke, baš igračke i kupil si ga budem kad izađe model koji ima sve, može sve a košta ništ. Imal ga budem ko igračku ali moj desktop bude dalje glavno računalo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 16:14 (NEW_MAN).
17 godina
LG čeka s tabletima

Obozavam artfulove halucinacije. Da je dijete do 8 godina bilo bi simpaticno ovako je zabrinjavajuce :)

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

fali vam malo imaginacije ... tablet će zamijeniti laptop, a neka vrsta TSa ili "surfacea" desktop. Polako, tek je iPad probio lagano u mainstream gdje su do jučer bili mahom zadrti i neimaginativni poput vas dvoje. treba netko počet ... mnogi i dalje nemaju pojima čemu služi multitouch i tvrde da im to ne treba na mobu ... al bluetooth je must ... lol

A.

0 2 hvala 0
17 godina
LG čeka s tabletima

Artful pojeo si krive gljive cini mi se. Probaj ijednu od svojih izjava bar jednom argumentirati. Halucinacije nisu argumenti. Ups oprosti masta.

Da nastavim u tvom tonu mislim da ce jednog dana bezicna veza izmedju mozga i hardwera sve to zamijeniti. Sto sam ja sada pametno rekao? Apsolutno nista. Ali netko poput tebe najvjerojatnije ne razumije poantu koji trenutno zelim prenijeti.

Tvoje obozavanje TSova (pogotovo kapacitivnih lol) granici s bolescu.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima
konju sto se strasis? prati samo prodaju u narednih par godina... brzo to bude, moraju nam prodat nesto novo i ovo je idealan rasplet situacije a za mass market tablet će biti idealan.
A.

0 0 hvala 0
17 godina
LG čeka s tabletima

Artful ja imam nocne more kako me ganja u mracnoj ulici jedan veliki ipad. I kada me uhvati onda mi zaljepi jabuku na celo i ja postanem jedan od zombija....... lol

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
konjRR kaže...

Artful ja imam nocne more kako me ganja u mracnoj ulici jedan veliki ipad. I kada me uhvati onda mi zaljepi jabuku na celo i ja postanem jedan od zombija....... lol

Evo ti još malo materijala za razmišljanje :D 

A.
16 godina

normalno da je tako moraju se svih 10 % jabučara namiriti s tom spravom,ali baš da će te igračke zamijeniti laptop ja u to sumnjam,kao što laptop nije zamijenio stolno računalo,ti što su ga kupili vjerovatno doma imaju ;imac,macbook,macbook pro,iphone,ipad,ipod,apple tv, i nekoliko tisuća pjesama i aplikacija sa itunesa,ja sam sebi kupio laptop od 17 inča pa mi služi i kao stolno i kao prijenosno,a što mi treba ipad ,što moj laptop ne može a ta sprava može

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

Ajmo se uozbiljiti, nije iPad jedini tablet na svijetu. Vjerojatno je sada najpopularniji i jedan od najmočnijih, ali nije jedini...

Ajmo malo o njemu: uređaj je daleko od savršenosti i u ovakvom stanju nezz kaj da radim s njim?! prevelik je za staviti u torbu, uz njega mi treba i mobitel i računalo (!), pa čovjek se zapita: čemu to čudo upoće služi?!

Vjerovatno je tablet tj u ovom slučaju iPad zamišljen kao super mega fora gadget koji svi moraju imati jer je s njim pregledavanje weba lakše i brže, a s druge strane možemo raditi i neke stvari koje inače na dummy mobovima nemožemo (npr. čitati e-knjige, pregledavati dokumente i još par fora).

Ali čekaj malo, pa ovo neodoljivo podsjeća na sve smartphone! Imamo veći ekran od dummy mobova, imamo android s hrpom aplikacija, imamo bolje otvaranje i pristupačniji web...

Na kraju dolazimo do zaključka da su tableti (za sada) smartphoni s većim ekranom. kao takvi mogu lijepše prikazati web, ali su zato nepraktični i mnogima totalno beskorisni.

znači u ovom obliku tableti nisu revolucionarni proizvod koji mijenja budučnost već hrpa silicija bez koje (dobrom dijelu nas) nam ništa ne fali.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...
konjRR kaže...

O cemu da razmisljam? Taj clanak je beskoristan koiko i ipad i nije dokaz nicega osim da se ljudima moze prodati svasta i zahebati ih kvalitetno. Sto se promijenilo? Apsolutno nista.

18 godina
konjRR kaže...
artfull kaže...
konjRR kaže...

O cemu da razmisljam? Taj clanak je beskoristan koiko i ipad i nije dokaz nicega osim da se ljudima moze prodati svasta i zahebati ih kvalitetno. Sto se promijenilo? Apsolutno nista.

Jedan od komentara na članak koji pogađa 100%

"Once again analysts are scrambling to explain Apple's product. Finance industry is full of no-nothing analysts who can sadly impact stock prices."

Znači slažem se s konjRRom i malo spamam ali nije greda.

17 godina
protjeran
max1919 kaže...

Ajmo se uozbiljiti, nije iPad jedini tablet na svijetu. Vjerojatno je sada najpopularniji i jedan od najmočnijih, ali nije jedini...

Ajmo malo o njemu: uređaj je daleko od savršenosti i u ovakvom stanju nezz kaj da radim s njim?! prevelik je za staviti u torbu, uz njega mi treba i mobitel i računalo (!), pa čovjek se zapita: čemu to čudo upoće služi?!

Vjerovatno je tablet tj u ovom slučaju iPad zamišljen kao super mega fora gadget koji svi moraju imati jer je s njim pregledavanje weba lakše i brže, a s druge strane možemo raditi i neke stvari koje inače na dummy mobovima nemožemo (npr. čitati e-knjige, pregledavati dokumente i još par fora).

Ali čekaj malo, pa ovo neodoljivo podsjeća na sve smartphone! Imamo veći ekran od dummy mobova, imamo android s hrpom aplikacija, imamo bolje otvaranje i pristupačniji web...

Na kraju dolazimo do zaključka da su tableti (za sada) smartphoni s većim ekranom. kao takvi mogu lijepše prikazati web, ali su zato nepraktični i mnogima totalno beskorisni.

znači u ovom obliku tableti nisu revolucionarni proizvod koji mijenja budučnost već hrpa silicija bez koje (dobrom dijelu nas) nam ništa ne fali.

mislim da su svi c2d, i3, i5, i7, pa cak i atom tableti(te svi pandani na amd-ovim procovima) mocniji od ipada ili bilo koje slicne igracke, al valda sam ja tak mislim

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 9:11 (grimyHR).
18 godina
neaktivan
LG čeka s tabletima

a dezire je najbolji od ajfona.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
max1919 kaže...

mislim da su svi c2d, i3, i5, i7, pa cak i atom tableti(te svi pandani na amd-ovim procovima) mocniji od ipada ili bilo koje slicne igracke, al valda sam ja tak mislim

ako pod tabletima smatraš ovo:

http://www.slashgear.com/fujitsu-lifebook-t900-multitouch-core-i7-tablet-sneaks-on-sale-0472765/

onda jesu, ali ja sam mislio na normalne tablete koji nisu ujedno laptopi (ili netbook-ovi), a mislim da oni nemoja i7 proc  Namigiva

17 godina
protjeran
max1919 kaže...

ako pod tabletima smatraš ovo:

http://www.slashgear.com/fujitsu-lifebook-t900-multitouch-core-i7-tablet-sneaks-on-sale-0472765/

onda jesu, ali ja sam mislio na normalne tablete koji nisu ujedno laptopi (ili netbook-ovi), a mislim da oni nemoja i7 proc Namigiva

normalne tablete? u IT svijetu ono o cemu se radi kada se kaze tablet je PC compatible tablet, znaci tablet sa istim hardverom kao i laptopi, bez obzira dal je u slate formi, convertible ili hibrid

ovo ostalo su igracke

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 17:07 (grimyHR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice