Ledena STRIX-ica

poruka: 17
|
čitano: 1.525
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ledena STRIX-ica".
17 godina
neaktivan
Ledena STRIX-ica

joj, to je grozno bitno (svjetlo) i vrijedi bar 800 USD od ukupne cijene. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Ledena STRIX-ica
Ajar kaže...

joj, to je grozno bitno (svjetlo) i vrijedi bar 800 USD od ukupne cijene. 

joj ajar i ti ga nekad zatrolas, kartica je iz vrha ponude od asusa i tko zeli najbolje to ce i platiti! svidjelo se tebi to ili ne!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
Ledena STRIX-ica

Nadam se da su se sjetili ohladit vrm-ove :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ledena STRIX-ica

Predobro mi je kad rade te divlje dizajnove i onda ih stave na dio kartice koji gleda dolje, koji nikad neces vidjet u kucistu.

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 16:08 (D3lBoy).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Predobro mi je kad rade te divlje dizajnove i onda ih stave na dio kartice koji gleda dolje, koji nikad neces vidjet u kucistu.

da imas para za to nebi takvo kuciste sigurno drzo dolje na usranom podu...vec na stolu gdje se prakticki sve vidi

12 godina
neaktivan

Oduvijek drzim na stolu i otvoreno i ne vidi se.

12 godina
D3lBoy kaže...

Oduvijek drzim na stolu i otvoreno i ne vidi se.

Nije preporučljivo imati otvoreno kućište ako želiš imati dobar air flow.

12 godina
neaktivan

Grafa na 60ak c a proc na jedva 30 pod loadom tako da sam vise nego zadovoljan

12 godina
Ledena STRIX-ica

Još je treći mjesec pa temperature nisu u velikom plusu unutra. I ja sam držao otvoreno kućište kad sam tek uzeo i7 2600 i evga superclock cooler. Slično je bilo tako ko tebi. A onda lipanj, srpanj, pa čak i evga superclock, koji je jedan od najboljih air coolera ikad taj procesor nije mogao ohladit. Sa otvorenim kućištem cpu je u igrama znao prelaziti 80c. Mislio sam da je do paste, ili da nisam dobro pričvrstio cooler. Nije, već je do otvorenog kućišta bilo - Ne cirkulira vazduh(nema strujanja). Spustile se temperature za 10c.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 17:13 (Chico12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Preko ljeta grafa ide do 71c sto je za 290X ništa tako da mislim da je ok. CPU ako skoci koji C

17 godina
D3lBoy kaže...

Navodno je radi hladnijeg zraka dole i zaštite od prašine bolje da sve bude sa donje strane ali ni meni nije jasno što ih sprečava da te ukrasne maske stavljaju na gornju stranu. Iako ima nekih kućišta sa drugačijom orijentacijom a i grafulja sa obostranim maskama, svejedno je česta i glupa pojava.. 

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.
14 godina
protjeran
glava11 kaže...
D3lBoy kaže...

Navodno je radi hladnijeg zraka dole i zaštite od prašine bolje da sve bude sa donje strane ali ni meni nije jasno što ih sprečava da te ukrasne maske stavljaju na gornju stranu. Iako ima nekih kućišta sa drugačijom orijentacijom a i grafulja sa obostranim maskama, svejedno je česta i glupa pojava.. 

hebo vas pa toplina ide prema gore...zamisli da je zatvoris s necim...

15 godina
neaktivan
Ledena STRIX-ica

Moju pažnju će zadobiti tek kada svedu krivljenje kartice na što manji nivo.

Umjesto da stavljaju backplate koji dodatno otežava karticu, neka iskoriste vijke za montažu grafičke na kućište.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@ Stjepanj

Imao sam skoro sva high-end (tj. nije to "high-end", ali recimo kategorija do cca 3 k kn...sve skuplje mi je ipak za moj dzep uvijek bilo previse) kucista dostupna kod nas i daj mi molim te reci kako bi ih drzao na stolu!?
Jesi ikada u zivotu bar vidio kako izgleda npr. CM Cosmos, Corsair Obsidian 800D i sl. kucista?
Ako jesi, hoces reci da bi ga drzao na stolu!?
Mogu ti samo reci da bi ti to bio "predivan" potez, a i ne znam koliko bi trebao imati veliki stol da ti takav kejs ne smeta, a na kraju bi ti opet kejs isao na k... jer bi imao feeling kao da ti je neka zgrada pored glave (isprobano).

Standarno, pljuje ekipa (to se ne odnosi na tebe Stjepanj, da me krivo ne bi shvatio) koja nije bolji hardveraj ni vidjela u trgovini, a kamoli kupila, dok ostali vec polako gube volje objasnjavati ljudima zasto neke stvari toliko kostaju i koriste (ima ljudi koji eto nemaju neke poroke vec vole hardveraj i gadgete pa skupe malo $$ (ne idemo svi svaki vikend van i oblokavat se i rezat zile na cajke ili cupati bijelo) i priuste si tako nesto (ima i one ekipe koji po defaultu imaju pun kufer love, ali na zalost ne spadam u tu kategoriju....ni blizu...).

Prestao sam kupovati takve stvari, stovise u zadnje vrijeme doslovno krpam dio po dio u kanti (iduci mjesec napokon odustajem (teska srca) od 16:10 monitora i nakon xx godina prelazim na 16:9 i IPS), a vecina love ode na hardove.
Ipak razumijem ljude koji si kupe takve stvari...i ja bi da mogu, ali trenutno su prioriteti drugacije poslagani pa se kanta krpa malo po malo i mjenjam dijelove tek onda kada vise nisu za nista (trebao bi refresh kante, ali prvo novi monitor pa tipkalo i hladnjak za CPU...kasnije tko zna).

Asus si je da truda oko ovoga i dobro hladenje je uvijek odlicna investicija.

Sto se tice otvoreni ili zatvoreni kejs, uvijek je bolje imati zatvoreni kejs.

Kako bi se GPU hladio da je sve s gornje strane? Moguce, ali ipak je ovaj nacin bolji i ucinkovitiji od rijesenja koja ponekad predstave neki proizvodaci kucista.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chutac kaže...

Moju pažnju će zadobiti tek kada svedu krivljenje kartice na što manji nivo.

Umjesto da stavljaju backplate koji dodatno otežava karticu, neka iskoriste vijke za montažu grafičke na kućište.

pa backplate i služi da bi učvrstio grafu i da se pcb manje savija

evo ti dolje fotka, obrati pozornost na fotki dolje kako je učvršćen desni gornji ćošak - znači grafa se veže na matičnu preko pcie utora i na tom ćošku na kućište, a zahvaljujući backplateu koji daje čvrstinu se manje krivi

12 godina
neaktivan
Ledena STRIX-ica

Ja ne hejtam ništa, naprotiv ko ima para nek kupi. Ja komentiram opcenito sve kartice kad krenu sa koje kakvim glupostima na donjoj strani kartice koju nemozes vidjet drugacije osim da kuciste okacis za strop. Ili kad na backplate stave neki natpis koji gleda prema maticnoj. Tnx Obama

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Ja ne hejtam ništa, naprotiv ko ima para nek kupi. Ja komentiram opcenito sve kartice kad krenu sa koje kakvim glupostima na donjoj strani kartice koju nemozes vidjet drugacije osim da kuciste okacis za strop. Ili kad na backplate stave neki natpis koji gleda prema maticnoj. Tnx Obama

Silverstone Raven 2

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice