Larrabee sljedeće godine?

poruka: 3
|
čitano: 859
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Larrabee sljedeće godine?".
17 godina
neaktivan

Stvarno će morati biti revolucionaran jer i ATI i NVIDIA imaju čipove koji pokrivaju segmente tržišta koje larrabee namjerava uzeti, a do 2010. godine je daleko. Do tada će i ATI i NVIDIA izbaciti još bar dvije generacije čipova.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, Larrabee će se morati natjecati sa budućim arhitekturama od ATIa i Nvidije što mu neće biti lak posao osim ako u Intelu nemaju nekakvog skrivenog 'asa u rukavu'. Sve će to biti čistokrvne dx11 kartice sa hrpetinom procesorskih jezgri koje će biti u potpunosti programibilne. Renderiranje scene ray-tracing-om u realnom vremenu biti će moguće na svim čipovima do tada Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Larrabee sljedeće godine?
Dado_ZG78 kaže...

Da, Larrabee će se morati natjecati sa budućim arhitekturama od ATIa i Nvidije što mu neće biti lak posao osim ako u Intelu nemaju nekakvog skrivenog 'asa u rukavu'. Sve će to biti čistokrvne dx11 kartice sa hrpetinom procesorskih jezgri koje će biti u potpunosti programibilne. Renderiranje scene ray-tracing-om u realnom vremenu biti će moguće na svim čipovima do tada Cool

Neznam Dado to mi se čini možda malo preoptimistično (mislim na ray-tracing u realnom vremenu). Al opet kako tehnologija goni naprijed sve je moguće. Ipak....mene ray-tracing nekako više vuče na 2011.-tu. Nadam se da sam u krivuCool
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice