L3 cache na Athlonima II

poruka: 16
|
čitano: 2.580
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "L3 cache na Athlonima II".
17 godina
L3 cache na Athlonima II

To te ja pitam, ali hebeš MSI

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
L3 cache na Athlonima II

Bolje imat siguran phenom II nego otključan athlon II velika je vjerojatnost da če nešto otič u pm i stim i garancija!

3 4 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: L3 cache na Athlonima II
zeroname kaže...

Bolje imat siguran phenom II nego otključan athlon II velika je vjerojatnost da če nešto otič u pm i stim i garancija!

kakva garancija lol btw u 2 godine nisam ni jednom cuo da je nekom procesor otiso i otkljucavanjem nista nemoze otic u pm niti dalje

ako nevalja jezgra nece se botat i to je to nista vise

battlefield bc 2 :D// pills here
17 godina
L3 cache na Athlonima II

Nece ništa na njemu otic , samo ce se rušit sistem ako se nemože otvorit L3 ili jezgra. .

Istina bolje imat phenoma nego athlona koji daje iste preformanse i košta upola manje ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
L3 cache na Athlonima II

I  sta da onda radim sve to ode na isto kupim jeftinijeg athlona II a moram skuplju ploču koja to podržava i sta sam dobio s tim!

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zeroname kaže...

I  sta da onda radim sve to ode na isto kupim jeftinijeg athlona II a moram skuplju ploču koja to podržava i sta sam dobio s tim!

ja bi uzo tu maticnu sa tom funkcijom dali imo phenoma ili athlona nikad neznas kad ti to moze zatrebat

battlefield bc 2 :D// pills here
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 17:24 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
L3 cache na Athlonima II

I ja bi to napravio u slučaju da imam para ali opet ako meni baš treba proc kao Phenom II a ja s rizikom idem na athlon II nadajući se da ce se otključat to onda nije to!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
L3 cache na Athlonima II

Za koju bi konfiguraciju dobio više para da ides prodavat, za onu s Phenom II x4 ili za onu s odkljucanim Athlon II x4, premda imaju iste performanse??

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
L3 cache na Athlonima II

mogu li se "otključane" komponente ponovno vratit u "zaključano" stanje a da pritom procesor ostane u "voznom" stanju?

We provide the Service: as-is, with all faults, and as available.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Za koju bi konfiguraciju dobio više para da ides prodavat, za onu s Phenom II x4 ili za onu s odkljucanim Athlon II x4, premda imaju iste performanse??

veći ulog više para, manji ulog manje para

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
17 godina
L3 cache na Athlonima II

Tu netko izmišlja toplu vodu, pa tko želi i treba PhenomaII (brate i s athlonomII sve možeš radit i neces osjetit pad preformansi) kupit ce ga tko ga netreba i uzme AthlonaII i uspije ga odkljucat na phenomaII napravit ce odlican posao, dobit više nego što je uložio i bit presretan, kao da i je netko poklonio 15% jaci proc.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
(s)izgoreo kaže...

mogu li se "otključane" komponente ponovno vratit u "zaključano" stanje a da pritom procesor ostane u "voznom" stanju?

Može, samo u BIOS-u isključiš ACC (Advanced Clock Calibration) na pločama s AMD-ovim čipsetom, odnosno Nvidia Core Calibration na onima s Nvidijinim čipsetom.

16 godina
protjeran
L3 cache na Athlonima II

To bi onda značilo da se svi procesori novijeg tipa odnosno istog podnožja su isti mehanički, ali im je upisan drugi kod prilikom proizvodnje da bi ga matična prepoznala kao nekog drugog i po tome odredila performanse.... ako ja dobro razmišljam onda bi intel i5 trebo imat HT tehnologiju samo mu je "isključena"!

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
L3 cache na Athlonima II

Ja imam Athlon  620 i mogu vam reći da kod nas nema niti 1% takvih Athlona. Kupio sam ga kad je došao i dobio sam onaj s novom Propus jezgrom koja nema L3 cache :-(.  Tih 1% računam na neke možda preko oglasa jer može se vidjet na procesoru jel ima L3 cache.

Ako počinje model s A(nešto kao AADYY) onda ima, ako piše CADAC onda nema 100%, jer je to nova propus jezgra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
5542 kaže...

To bi onda značilo da se svi procesori novijeg tipa odnosno istog podnožja su isti mehanički, ali im je upisan drugi kod prilikom proizvodnje da bi ga matična prepoznala kao nekog drugog i po tome odredila performanse.... ako ja dobro razmišljam onda bi intel i5 trebo imat HT tehnologiju samo mu je "isključena"!

i5 je izumila druga ekipa od one koja je izumila i7 .. krivo razmišljaš, informiraj se malo.

AMD nije INTEL :-).

18 godina
mtopol kaže...

Šta bi ti prije kupijo Phenom x4 ili Athlon x4 da imaju iste perfomanse (koliko ja znam to su tada u biti isti procesori, ovisno o potražnji amd zaključa L3 u athlonim), a da Phenom košta duplo više?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice