Šta je Intelu, jel te već trta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto bi ga bila "trta"? ugovor je ugovor.
Pa koliko sam je skužio to je još uvjek ista tvrtka samo je odvojena na 2 dijela koja se različito zovu, pa zašt onda tužba.
Pa koliko sam je skužio to je još uvjek ista tvrtka samo je odvojena na 2 dijela koja se različito zovu, pa zašt onda tužba.
Ajde intelu oderi ih, neka se zna tko je gazda. Dosta je bilo tih menađerčića sa zlatnim padobranima koji misle da su jako pametni pa izmišljaju razne strategije za tvrtku pa je još bolje usose.
Je baš, ko da niko u AMDu nije dobro prostudirao ugovor prije nego što su se odlučili na razdvajanje.
Na novu tvrtku u zajedničkom vlasništvu, Foundry, se prenio tehnološki know-how s čime Intel nema ništa. Procesore i dalje dizajnira AMD. Također, AMD ima 50% glasova u upravi, iako ima samo 45% vlasništva ... tako da i to vjerojatno nije slučajno.