Kraj puta za 65 nm

poruka: 2
|
čitano: 879
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj puta za 65 nm".
17 godina
neaktivan
Kraj puta za 65 nm

Već sam mislio da će mi proc. stat!

Mislim da im to baš i nije pametan potez, sada moraju smanjit cijene ostalih procesora kako bi ih mogli prodavat

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kraj puta za 65 nm

Ma ta IT industrija je totalno bezobrazna, ko more su, svakog dana na plaži ispadne neko novo govno.A mi moramo to plaćat'.Kupim ja quada na 65 nm, složim cijelu kompu sam i sve, tak da mi ovi u dučanu ne uvale bilo šta, a sve sa namjerom da za dvije tri godine mogu uvaliti kakav 45 nm procesor, kad kita, čovječe ovi 45 nm procesori će biti za 6 mj zastarjeli jer dolaze novi Nahelm procesori koji imaju pun kuac više nogu od ovih 775 procesora, i što onda reč, kako je krenulo za 3 godine ču morat opet zamjenit cijeli komp, sranje totalno.

Ali šta ćeš, vrjieme ne staje za nikoga.U principu samo se treba prestati igrati na kompu, i onda više ne moraš mijenjati komp svake 3 godine več svakih 5, tak da te briga za sva ta sranja sa novim procesorima i grafama.

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice