Kraj za Live ID i Zune?

poruka: 6
|
čitano: 1.757
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj za Live ID i Zune?".
14 godina
neaktivan
Kraj za Live ID i Zune?

Baš me briga za to prek interneta, ionako su sve te stvari preko interneta vrlo nesigurne, teške i ne rade uvijek dobro. Glavno da mi ostane Zune player besplatan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kraj za Live ID i Zune?
logik kaže...

Baš me briga za to prek interneta, ionako su sve te stvari preko interneta vrlo nesigurne, teške i ne rade uvijek dobro. Glavno da mi ostane Zune player besplatan.

ti si vjerojatno jedan od 9 ljudi u Hrvatskoj koji koriste ZUNE.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
16 godina
neaktivan
Re: Kraj za Live ID i Zune?
zoran123456 kaže...
logik kaže...

ti si vjerojatno jedan od 9 ljudi u Hrvatskoj koji koriste ZUNE.

10 :) ... ZUNE je odličan player glazbe na računalu, jedino njega i koristim. Sve je kako i treba biti, od sinkronizacije do izgleda. A i windows phone 7 zahtjeva isti za sve popratne radnje.

pozdrav

15 godina
neaktivan
Kraj za Live ID i Zune?

11, ljepši je od svih koje sam probao

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kraj za Live ID i Zune?

Šta je ovo, svakih par godina novo ime nekih usluga? Odlučite se već jednom.

Life sucks... And then you die.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kraj za Live ID i Zune?

Ja jos uvijek imam msn.com E-mail domenu iz 2003.g a naredalo se tu i "hotmail" i "live" a sad i "mail" domena stize.Sjeca se,itko, "spaces" usluge?Barem nesto zajednicko za nokiu i MS,ucestalo paljenje i gasenje servisa kao i promjene u nazivima.Nije ni Google Inc. bez svojih bisera {#}

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 23:14 (dasHHa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice