Kraj za LimeWire

poruka: 41
|
čitano: 7.395
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj za LimeWire".
16 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

Limewire mi je bio bas handy kad mi je trebala pjesmica nabrzaka , steta :)

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
RE: Kraj za LimeWire
Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
16 godina
neaktivan

Ja sam prije koristio i limewire i frostwire, makar imao sam više povjerenja u lime, al eto sad se totalno gasi...

Dompa
17 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

A ocemo i dalje moci skidati preko FrostWire-a?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

Stvarno steta, koristio sam ga od kad znam za sebe pred kompom :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Moj drugi P2P klijent... Uvijek ću ga se prisjećati s nostalgijom. RIP LW!

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

pa odeš na Grooveshark i tamo slušaš do mile volje što god ti srce želi.

A ako hoćeš imati na svome kompu, ili se snađi (a snađeš se bez problema) ili kupi original CD koji nije skup. Bemu miša, 100kn si valjda svatko može izdvojiti za omiljenog izvođača!

:)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

A ako hoćeš imati na svome kompu, ili se snađi (a snađeš se bez problema) ili kupi original CD koji nije skup. Bemu miša, 100kn si valjda svatko može izdvojiti za omiljenog izvođača!

Znaš kako bi rado kupio CD omiljenog izvođača, makar koštao 500kn, ali eto u Hrvatskoj se ne prodaje, a ja nemam karticu za plaćanje preko interneta.

I am awesome.
15 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

nisam lud da dajem 100-150 kn za cd na kojem je jedna pjesma dobra, a ostale su dekoracija. lime sam imao nekad davno dok nisam saznao za rapidshare, megaupload & co. imat flat i kupovat cd? ni pod razno.

no limewire mi nije žao, puno puta sam naletio na lažnjake i viruse. pokoj mu duši ja za njega suzu pustit neću.

15 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

Steta, Limewire je bio jedan od najzgodnijih izbora kad na brzicu zatrepa jedna ili par pjesama da se skine :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

Nikakav gubitak.

A man without a religion is like a fish without a bicycle
Moj PC  
7 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

Frostwire ?

Neznam baš, nakon   3 minute traženja evo što sam dobio :

http://imgur.com/vqLyz.jpg

P.S & Offtopic

Gle, Upload slika putem Silverlighta NE RADI u Operi. Ne radi, neće, pokvareno, progress bar dođe do 50% i onda samo bleji ... nebih htio biti seronja, ali aplikacija nije napravljena kako spada  {#}

:)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 23:04 (zoran123456).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sve su to klonovi Kazza-e...

I slijedi ih ista sudbina...

Torrent i *share (rapid, mega itd), nemaju šanse kraj njih...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
18 godina
neaktivan
imate i soulseek za glazbu.
Sigurnije je. Ja ga koristim.
lzgr vama na usluzi. Ukoliko nešto trebate PP-ajte me
15 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

Ima neki drugi program koji može zamjenit limewire?....

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

ndaaa... odem lijepo u svoj vrt iza kuće i na mjestu gdje sam zasadio 10 kuna je sad izraslo drvo sa 100 kuna umjesto listova.. lijepo uberem 100 kuna i odem si kupit oriđiđi cd i svi sretni...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
16 godina
blackchoco kaže...

Probaj Bearshare.

EDIT: Al na Bearshare-u kolko znam su ti samo legalne stvari.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 23:55 (EVO).
15 godina
neaktivan
EVO kaže...
blackchoco kaže...

Probaj Bearshare.

EDIT: Al na Bearshare-u kolko znam su ti samo legalne stvari.

Bzvz je ovo...dajte neki bolji...

16 godina
dj_beni kaže...
zoran123456 kaže...

dj_beni kaže...
zoran123456 kaže...

Znaš kako bi rado kupio CD omiljenog izvođača, makar koštao 500kn, ali eto u Hrvatskoj se ne prodaje, a ja nemam karticu za plaćanje preko interneta.

Otiđi u Hypo banku i napravi prepaid hypo master card i plaćaj preko interneta što god hoćeš.
15 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...

Dugo sam koristio Limewire i nikako da nadem kvalitetnu zamjenu za skidanje pjesama.

Ima li itko kakav prijedlog softwarea koji jednako skida pjesme sa neta?

Ovaj link gore mi Norton blokira?

Nemam pojma-zato budite nježni!
16 godina
Kraj za LimeWire
http://www.speedtest.net/result/917164172.png

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

ja koristim ovo http://www.imesh.com/ i za muziku je super, probajte....:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kraj za LimeWire

limewire je bio dobar dok nisu počeli masovno stavljati adware, trojane i slična sranja u pretrage.

trenutno koristim Frostwire koji je sasvim ok za sve relativno poznatije stvari, ali i njega koristim samo kada ono što tražim ne mogu naći na youtubeu (što konvertiram u mp3)-

za svaki slučaj stoji i Soulseek iako ga gotovo nikad ne koristim, malo mi je čudan, malo radi malo ne radi...

mislim da su ta 2 najbolja zamjena za  limewire  za kojeg mi zapravo nije nimalo žao što se gasi jer je kao što kažem u zadnjih nekoliko godina postao masovno odlagalište smeća {#}

Hedonism Is My LifeStyle

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kraj za LimeWire

meni jos i danas nije jasno kak je netko mogao koristit taj program uz grooveshark i torrente 

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

meni jos i danas nije jasno kak je netko mogao koristit taj program uz grooveshark i torrente 

Kad se ljudi nauče raditi s nečim, onda im se neda isprobavati ostale stvari (pa makar se za njih i tvrdilo da s bolje), a ako im ta zadovoljava potrebe.

Što se tiče kupovine CD-a, to je po meni glupost. Pjesme se mogu kupovati pojedinačno, a rijetko kad je cijeli album dobar.

18 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

Za sve koji traže altrenativu.

http://code.google.com/p/thepirateapp/downloads/list

Program glazbu skida sa servera ruske stranice vk.com, tako da je brzina maksimalna.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 7:25 (Kizmar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

Jedno vrijeme je bio ok za skinut neku mp3-icu a onda je postao prepun nekih nepozeljnih stvari.

U svakom slucaju necu plakat zbog ovog gasenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uopće sam zaboravio da programi tog tipa uopće postoje. Koristio sam ga možda prije nekoliko godina. Sve ima na torrentima i praktično je čak i ako vam treba samo jedna pjesma iz nekog albuma. Tu su samo lažnjaci i sporije skida. Ne žalim nimalo...

17 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

LoL barem je sada lagano doći do pjesme s neta i to bez ikakve potrebe za instalacijom ičega. Youtube + neki youtube mp3 downloader. Na chromeu ima dosta dobrih (nadam se da će doći i na Operu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kraj za LimeWire

nikad nisam koristio LimeWire.,warezbb u mom srcu{#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice