Naravno kada je neisplativ pored 920-ke koja je upola jeftinija
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da....a ovaj....950.......ce biti jos skuplji....;)
Vjerojatno. Trenutno su svi Core i7 ne isplativi (skupa matična, ram, ali tko voli nek izvoli), pogotovo 940 i 965
Ovo je udarna vijest? hm, ocito sam od rijetkih koji ga nemaju ili ga ne misle nabavljati 
da....ali zato konfe sa i7.....daju jako dobre performanse......
imam ja i-920 i super zadovoljan sam
komp mi u 3 i pol mjeseca nije ni jedamput zaštekao i potrošnja resursa proca rijetko idu iznad 20%
i super je za igre
ja mislim da se core i7...konfa da sloziti za 7k
Ovo je udarna vijest? hm, ocito sam od rijetkih koji ga nemaju ili ga ne misle nabavljati 
ja mislim da se core i7...konfa da sloziti za 7k
ima li netko da je postigao dobar oc na core i7....
http://www.ripping.org/database.php?cpuid=873
Ima naravno i razumnih clockova po drugim forumima gdje ga ljudi imaju na 3.5 i tako (920 uglavnom)
ima li netko da je postigao dobar oc na core i7....
Normalno kad je preskup s obzirom na i920. Moj 920 radi na 3,6 GHz uz matičnu ploču Gigabyte GA-EX58-Extreme. Ploča ga clocka sama te sama regulira napone i... Clockao bi ga i više (manualno) ali još uvijek nisam kupio adekvatan lga1366 cooler vec sam premodificirao držače starog thermaltake v1 coolera i ucvrstio na novi tip socketa, a broj okretaja ventilatora držim na minimumu jer ne želim ni najmanji šum iz kućišta. Dok se pojavi neki dobar cooler ići će moj i920 i na 4Ghz...
Mislim da imaš Coolermaster V8 za 1366
ma meni su ovi i7 općenito simpatični :P
Ovu prvu generaciju treba preskočit, oni u 32nm će biti prava stvar. Tako je isto bilo i sa core 2 quad i duo 6**0 65nm i core 2 quad Q9**0 i core 2 duo E8*00 45nm.
komp mi u 3 i pol mjeseca nije ni jedamput zaštekao i potrošnja resursa proca rijetko idu iznad 20%
i super je za igre
i super je za igre
i super je za igre
moj 920 na idle radi 1%
moj 920 na idle radi 1%
(6600)Ovo je udarna vijest? hm, ocito sam od rijetkih koji ga nemaju ili ga ne misle nabavljati