A sta da velim, sad kad je kriza može se još svašta desiti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Abit je u problemima vec par godina. Onda su stvari kao krenule malo nabolje, ali evo, izgleda nista od toga.
Abit su prije zvali Ferrari medju maticnim plocama, zbog brzine. Jos i crveni PCB... Eto, slupao se Ferrari. :(
:( NF7 još uvijek veselo i uspješno radi u mom računalu.
Tužna vest.
I tim tužnija što je izgledalo da će se izvući, sa jednom ili dve ploče na P35 čipsetu koje su se klokovale kao lude, kao u najbolja vremena, ali većina modela je imala neki problem.
treba očekivat šokove.. tek je počelo..
R.I.P imam samo lijepe uspomene i riječi hvale o njihovim proizvodima što sam koristio
Kakva šteta... Ali izgleda da je stvarno tek počelo!
Ostat će mi to ime u lipom pamćenju, imam njihovu ploču (NF7-S) koja dan danas lipo radi ko švicarski sat...
cinjenica je da nisu vec jaako dugo izbacili posteni proizvod.
tko se sjeca BH6 :)
Tko se još sjeća nevjerovatne NF7-S ploče.Šteta velika, baš mi je žao.
Prvi su imali SoftMenu™ BIOS bez prčkanja sa jumperima i DIP-ovima. Onda su prvi imali dual slot ploču (BP6) na koju se mogao staviti Celeron jer je intel to inače namijenio PentiumimaII. To su bili počeci OC-anja. Abit je išao tamo gdje se drugi nisu usudjeli. Mislim da im je loše krenulo kada su počeli raditi "barebonove" i ostale gluposti po uzoru na Asus, MSI i Gigabyte, od igle do lokomotive, umjesto da su bavili onim što im ide najbolje a to je MBO proizvodnja. Otišao Soyo, EPoX, iWill, Soltek...šteta. Sviđala mi se nekadašnja raznovrsna ponuda.
Nije čudo da je DFI dobio toliko priznanja za svoju Lan Party seriju ploča kada je u njihove redove stiglo pojačanje iz Abita zvano Oskar Wu. Mislim da je i neka žena zaslužna za dizajn LanParty ploča.
R.I.P.!!! Abit IP35 pro, daleko najbolja ploča za clockanje sa tim chipsetom. Stvarno steta!!!
šmrc :- (
sad još više moram čuvati ovog svog dinosaura!
Kakva šteta... Ali izgleda da je stvarno tek počelo!
Koja Steta, nekako se dalo naslutiti da ce ovako zavrsiti.
Vjerovatno nisi koristio(imao), niti ih iskoristio(znao iskoristiti njihovu vrijednost) ako si ih imao shvatio bi vrijednost i utjecaj Abita u svjetu mb!!
Abit NF7-S ver. 2.0, Car Careva!!!
Baš mi je žao. I ja sam imao NF7-S 2.0 i to mi je bila najbolja matična (za svoju generaciju).
BH6, BX chipset, Slot1 CeleronA 300OC450, 128MB PC100, TNT2... Puuuno štedio... Quake2, Doom... Ajoj, vremena... Šmrc
....&#$%*! kapitalisticku i nesposobnu...
Abit NF7-S ver. 2.0, Car Careva!!!
Nije valjda, ja imam ab9pro i super sam zadovoljan. jako dobra ploća
abit je magija. mrak. da ih je bilo dovest u RH, pa našu raju zaposlit, od čistačice do ing možda bi opstali, ovak...
Kukamo za nekim mladim firmicama a nitko da spomene istinskoga velikana u IT industriji i prvoga pravoga pionira 3Da ! 3Dfx Voodooo !!! Još čuvam originalni Voodoo 3 3000 !