Korisnici iPhonea najodaniji

poruka: 79
|
čitano: 8.416
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Korisnici iPhonea najodaniji".
17 godina
protjeran
Re: Korisnici iPhonea najodaniji

Kaj je Androidigići, kaj šizite.

Glavno da pišete, nevažno bili upučeni ili ne.

Naravno da su ljudi čekali jer je samo noćas bio popust 500kn. Kupe 2, jedan prodaju i  zarade.

I zašto ne bi ponovno kupovali od istog proizvođaća ako su bili zadovoljni sa ranijim. Barem su sigurni u kvalitetu.

Znam da ćete popljuvati post, ali barem napišite zašto je Android kvalitetniji operacijski sustav od iOSa pa ćete vidjeti kako malo znate.

18 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

Naravno da su ljudi čekali jer je samo noćas bio popust 500kn. Kupe 2, jedan prodaju i  zarade.

I zašto ne bi ponovno kupovali od istog proizvođaća ako su bili zadovoljni sa ranijim. Barem su sigurni u kvalitetu.

Znam da ćete popljuvati post, ali barem napišite zašto je Android kvalitetniji operacijski sustav od iOSa pa ćete vidjeti kako malo znate.

Da ti barem išta znaš ne bi to ni pitao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 15:56 (Dkc).
17 godina
protjeran
Dkc kaže...
Simbamef kaže...

Vjeruj mi da jako dobro znam oba OSa, a sigurno bolje od tebe. 

Garantiram da sve što može Android može i iOS.

18 godina
Simbamef kaže...

Ti uopce nisi svjestan o cemu se ovdje raspravlja.

Raspravlja se o korisnicima iPhone-a, sto ti daje natuknuti naslov teme, a ne o Androidu i koliko on je ili nije bolji od iOS-a.

Kako to uopce da si siguran kako se ovdje radi o nekakvim Android fanovima? Samo oni mogu imati negativno misljenje o Apple korisnicima?

Ti ni sam ne znas sto bi, ucini ti se da netko spomene Apple u negativnom kontekstu i ti ga moras braniti svim sredstvima.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Simbamef kaže...
Dkc kaže...
Simbamef kaže...

Vjeruj mi da jako dobro znam oba OSa, a sigurno bolje od tebe. 

Garantiram da sve što može Android može i iOS.

Opet da išta znaš ne bi to pisao.

Generalno nema razlike, isto tako generalno sve što može iOS može i Android.

16 godina
protjeran

Neka,neka..nek su nama Jabučari uzbuđeni i sretni{#}.Istina Bog,sada treba razmišljati kako preživjeti godinu dana na pašteti,ali bitno da oni imaju svoju igračkicu.WE LOVE HAPPY CHILDREN..{#}

1 3 hvala 1
17 godina
protjeran

Ti uopce nisi svjestan o cemu se ovdje raspravlja.

Raspravlja se o korisnicima iPhone-a, sto ti daje natuknuti naslov teme, a ne o Androidu i koliko on je ili nije bolji od iOS-a.

Kako to uopce da si siguran kako se ovdje radi o nekakvim Android fanovima? Samo oni mogu imati negativno misljenje o Apple korisnicima?

Ti ni sam ne znas sto bi, ucini ti se da netko spomene Apple u negativnom kontekstu i ti ga moras braniti svim sredstvima.

Nisam ja započeo :). Uostalom sam napisao mišeljnje zbog čega su jučer čekali početak prodaje.

Pa iPhone i jest iOS. Nema niti jednog drugog mobitela koji pokreće iOS.

Samo su mi smiješni komentari ljudi poput tebe koji stalno pišete neistine (A tvoj username se često ponavlja u Android temama).

Ne kažem da je iPhone idealan, ali niti da nije (). Samo komentirajte smisleno i temeljeno na iskustvu. Ako Vas nešto zanima pitajte ako ne znate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 16:09 (Simbamef).
16 godina
Psiho246 kaže...
woodgamesfx kaže...
Psiho246 kaže...

Ako je takav korisnik zadovoljan sa starim iPhone-om, zasto je kupio novi?

Mozda nije bio zadovoljan sa starim, pa je morao kupiti ovaj koji je navodno napredniji i brzi?

Pitam se da li ti analiticari isto tako racunaju kada Android korisnik prede sa SE-a na HTC, da li je on zapravo vjeran Android platformi ili je nezadovoljan SE-om pa je presao na HTC?

Super su mi ti zakljucci.

OnTopic:

Eliminiraš niz stvari u svojoj tezi i eliminiraš prvo i osnovno, a  to je da 99.9% iPhone korisnika uzima uređaj u vidu neke pretplate te taman za 2 godine izađe serija s kojom zamjene stari, a da se pritom ne moraju od nule navikavati na novi uređaj te razmišljat kako transferirat podatka sa starijeg na novi.

Istina, to je takoder moguci zakljucak.

Opet, pokazuje kako su ovakve vijesti sipak jer ne pokazuju bas nista.

Ne da je to MOGUĆI zaključak nego je to realan i logičan zaključak. A zamišljati si da korisnici nakon 1 ili 2 godine koristenja ajfona kupuju novi napredniji model ajfona zato sto nisu zadovoljni sa starim modelom veze sa vezom nema i granici sa gluposcu.

I to ne vrijedi samo za ajfon nego za bilo koji drugi proizvod koji se obnavlja periodički.

15 godina
Danny_HR kaže...
ivanoile kaže...

Imam osjecaj kao da Android imaju 2 covjeka na svijetu{#}        Vjerovatno zbog ovakvih tema,koje su sve cesce na ovom forumu.

Zašto, pa upravo u tim temama ti pretežito vise Androidaši.

Aaa... tamo vise jer clanak o Androidu i korisnicima dodje svake prijestupne?

This post is signed by Ivanoile
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Neka,neka..nek su nama Jabučari uzbuđeni i sretni{#}.Istina Bog,sada treba razmišljati kako preživjeti godinu dana na pašteti,ali bitno da oni imaju svoju igračkicu.WE LOVE HAPPY CHILDREN..{#}

Ne žive svi na pašteti, zašto si onaj koji si to može priuštiti nebi kupio jedan ovakav mobitel. Pogotovo kad daju do 900kn popusta.

17 godina
neaktivan
lovranac kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Ja sam bio 2 godina na androidu i upravo kupio 4s

Ovdje nema dileme iPhone je od androida bolji za klasu

ne spamaj,. ja sam na iphoneu vec 2 god.(iphone 3gs) i sljedeci mobitel ce mi biti android(90%), osim ako ne bude neka predobra cjenovna ponuda za iphone

Čekaj. On napiše svoje iskustvo - ti napišeš "ne spamaj" i onda napišeš svoje iskustvo. Što tebe čini nespammerom?

linuxjuzer kaže...

Ti baš nemaš pametnijeg posla.

Prvo se ne prodaju dobro. Onda kad je očito da se prodaju - kupiju ih siromasi koji nemaju za pola kruha dnevno.

Da se pokaže da ih baš i ne kupuju siromasi (što je činjenica) - rekao bi da ih kupuju guzonje dubokog džepa i zašto oni ne daju to u Afriku gladnoj djeci? Da se nekim slučajem pokaže da daju i u Afriku - rekao bi da daju samo da budu fensi kao što kupuju Apple proizvode samo da bi bili fensi.

Nema tu kraja.

15 godina
neaktivan

Lol što se obazireš pa iPhone 4s košta tisuću kuna manje od galaxy s2 u VIPu. Znači da korisnici iPhonea imaju 200 pašteta više. :D

OT

Great user expirience = great loyalty.  

3 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Paaadobranac kaže...

Lol što se obazireš pa iPhone 4s košta tisuću kuna manje od galaxy s2 u VIPu. Znači da korisnici iPhonea imaju 200 pašteta više. :D

OT

Eto ti dokaz da je iPhone 4 bio daleko precjenjen unatoč vašim trkeljanjima po forumu.

15 godina
neaktivan
Dkc kaže...
Paaadobranac kaže...

OT

Eto ti dokaz da je iPhone 4 bio daleko precjenjen unatoč vašim trkeljanjima po forumu.

Ja sam mislio da su korisnici iPhonea glupe ovce. Ček, ti ga još nemaš? {#}

16 godina
neaktivan
Paaadobranac kaže...

OT

Kako?

Samsung Galaxy S II GT-I9100 4999,00 kn

Apple iPhone 4S 16GB 7599,00 kn

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
14 godina
odjavljen
Xanzzu kaže...
Paaadobranac kaže...

OT

Kako?

Neka je i 9599,00 kn  nebi se vratio na Galaxy...

17 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Sastavit cemo knjigu od ovih Apple tekstova sto je Skank našao.

Trollus Maximux Optimus by Ive Grbić

a nisam se ni posebno potrudio... ne zanimaju me prepirke iOS-android (ja sam na wp7) nego samo ukazujem na kolicinu ovih nebuloznih vijesti... ima ih daleko vise nego sto mi se da trazit

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
Paaadobranac kaže...

OT

Kako?

Ljudi koji se hrane paštetama uređaju kupuju na ugovor. 

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Xanzzu kaže...
Paaadobranac kaže...

OT

Kako?

Neka je i 9599,00 kn  nebi se vratio na Galaxy...

Kao prvo, to je tvoj izbor, ja imam Galaxy (1) i zadovoljan sam.

Kao drugo ovo je ispravak netočnog navoda. Samsung Galaxy S II jeftiniji je nego iPhone 4s čak i s popustom od 900 kuna.

14 godina
odjavljen
Paaadobranac kaže...

Kako to, ja se ne hranim paštetom a kupio na ugovor? {#}

14 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Ja sam bio 2 godina na androidu i upravo kupio 4s

Ovdje nema dileme iPhone je od androida bolji za klasu

mozda samo u tvojoj glavi.. ali bravo za tebe..

xfact
18 godina
Xanzzu kaže...

Također najvoljniji čekati satima u redu za proizvod koji se može naručiti online i dobiti koji dan poslije. 

Just sayin'.

Pa bila je akcija jučer navečer pa zašto nebi uzeli jeftinije i još bili u društvu možda i neka slikica u novinama?

17 godina

evo frend je kupio iphone 4s za 1050kn u pretplati od 200 kn(vip) i prvih pol godine placa po 100 kn, da je jos prebacio broj s t-mobilea bi placao cijelu prvu godinu po 100 kn, po meni se cini kao ok ponuda

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:16 (Simbamef).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ti si imao potrebu doci u temu i prosvjetliti nam pamet sa cijenama?
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Paaadobranac kaže...

Osnove logike? 

14 godina
odjavljen
Paaadobranac kaže...
Diplomat kaže...
Paaadobranac kaže...

Osnove logike? 

Rekao si da se da hranim paštetom i imam Iphone a to nije istina! {#}

18 godina
neaktivan

Dobar mobitel je ko dobra zena, ako nemas zamjerki nebudes ju mjenjo nit zavidio susjedovoj, otprilike.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš me zanima kad će prestat ova prepirka tipa "moj je veći od tvog"...
Koristio sam se iphonom neko vrijeme, čini mi se kao ok uređaj i os ali otvorenost android platforme i mogućnost da napišeš os kakav tebi odgovara ili pronađeš na netu koji ti paše(vjerujem da za svaki mob. ima bar 10-ak romova) pobija iphone i ios i ostale, ali strpljivo čekam razvoj windowsa pa možda promjenim mišljenje :) 

Truto
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Simbamef kaže...
Sad otvori svoj link i pogledaj cijene. Općenito je Galaxy jeftiniji ili je ista cijena.
   Paaadobranac kaže...
Xanzzu kaže...
Paaadobranac kaže...

OT

Kako?

Ali ne uredu je, iPhone je jeftniniju uz ugovor na 12 mjeseci uz tarifu 600 ili 400.

Dali to to čini upravu? Ne, jer to nisi napisao. iPhone je samo jeftiniji uz ove tarife (koliko ja vidim), a koje ti nisi niti spomenuo. I kad sam te lijepo pitao kako je jeftiniji, samo si tolski odgovorio na pretpalatu. I opet nisi u pravu jer je Galaxy generalno jeftiniji na pretplatu, posebice ako gledaš ugovore na 24 mjeseca.

Hebo vas ja kad ne znate niti čitati niti pisati.

I onda drugi trolaju pih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 22:47 (Xanzzu).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice