Knebler u napadu

poruka: 8
|
čitano: 1.498
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Knebler u napadu".
16 godina
Knebler u napadu

kakve se sve gluposti nalaza na internetu,nužnost je imati kvalitetnu zaštitu,a ne kao neki biseri što nemaju niti av

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Knebler u napadu
Takvima ce se to odbit od glavu...kad-tad...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

kakve se sve gluposti nalaza na internetu,nužnost je imati kvalitetnu zaštitu,a ne kao neki biseri što nemaju niti av

mos ti imati kakvu god oces zaštitu, ali je ona bezkorisna zbog run/scan cryptera.

Human Shields
18 godina
neaktivan
labrovic kaže...
blackalbum kaže...

mos ti imati kakvu god oces zaštitu, ali je ona bezkorisna zbog run/scan cryptera.

zašto bi itko skenirao PC koji je branjen rezidentnim AVom, HIPSom ili bilo kojom drugom realtime protekcijom?

Ende Neu
16 godina
protjeran
da AVi nisu uvijek pouzdani i da je najvaznije biti sam pazljiv, to je istina, ali opet je stupidno reci da ih je zato nepotrebno koristiti. Takvim biserima kazem ''ni kondom ne stiti sigurno od trudnoce, jos manje od spolnih bolesti, al ajde nemoj njega koristiti, faco!''
Don't be mean to me.
16 godina
Bigkix kaže...
da AVi nisu uvijek pouzdani i da je najvaznije biti sam pazljiv, to je istina, ali opet je stupidno reci da ih je zato nepotrebno koristiti. Takvim biserima kazem ''ni kondom ne stiti sigurno od trudnoce, jos manje od spolnih bolesti, al ajde nemoj njega koristiti, faco!''

normalno je da moraš koristit mozak,ali izlaziti na internet bez kvalitetnog av i firewalla je glupo i neozbiljno

18 godina
Knebler u napadu

blomp, av, heheh :) usporava komp, ne fala, to sam koristio f-prot prije ~15 godina kad smo diskete razmijenjivali, danas mi ne treba AV, samo zdrav razum, firewall imam od prije 4 godine kad sam dignuo server pa imam puno servisa kojima se može izvana pristupat pa treba ipat zaštiti server. A o kondomima... ako spavaš sa svakom fufnjarom ala sponzoruša Severina, može ti se i posušit :)))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
@zbuzanic
Dobra!
Inace, kazem, nista te nece zastititi ako nisi pametan i ne pazis... Nema tog AVa...
Don't be mean to me.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice