kakve se sve gluposti nalaza na internetu,nužnost je imati kvalitetnu zaštitu,a ne kao neki biseri što nemaju niti av
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakve se sve gluposti nalaza na internetu,nužnost je imati kvalitetnu zaštitu,a ne kao neki biseri što nemaju niti av
mos ti imati kakvu god oces zaštitu, ali je ona bezkorisna zbog run/scan cryptera.
mos ti imati kakvu god oces zaštitu, ali je ona bezkorisna zbog run/scan cryptera.
zašto bi itko skenirao PC koji je branjen rezidentnim AVom, HIPSom ili bilo kojom drugom realtime protekcijom?
normalno je da moraš koristit mozak,ali izlaziti na internet bez kvalitetnog av i firewalla je glupo i neozbiljno
blomp, av, heheh :) usporava komp, ne fala, to sam koristio f-prot prije ~15 godina kad smo diskete razmijenjivali, danas mi ne treba AV, samo zdrav razum, firewall imam od prije 4 godine kad sam dignuo server pa imam puno servisa kojima se može izvana pristupat pa treba ipat zaštiti server. A o kondomima... ako spavaš sa svakom fufnjarom ala sponzoruša Severina, može ti se i posušit :)))))
Dobra!
Inace, kazem, nista te nece zastititi ako nisi pametan i ne pazis... Nema tog AVa...